-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams

Find din velværeduft

Mig-tid: Din krop, dit velbefindende, din tid

Brug singlernes dag til at gøre noget godt for din krop, så den får en lille pause fra en stresset hverdag.
Vores tip: Gør mig-tid til os-tid ved at fejre singlernes dag med veninder og venner. Hvad enten der er pigeaften med feel good-fjernsyn eller et fælles pyjamasparty, så brug denne anledning til at gøre noget, der virkelig gør dig glad.

Forkæl din hud med luksuriøs pleje fra Lancaster

Lancaster står for førsteklasses produkter, som forener kvalitet, innovation og luksus. Forkæl dig selv med dokumenteret kvalitet og innovative formler, som giver din hud sin ungdommelige glød tilbage. Find luksuriøse hudplejeprodukter til tidløs skønhed – gør dig selv til en gave af selvkærlighed og pleje.

Se produkter

Spoil yourself – få din rabat i anledningen af Singles Day nu

Din dag til selvkærlighed

Vil du have endnu mere inspiration til mig-tid? Se vores wellnessguide

Til guiden

Disse produkter kan også være interessante for dig

How deep is your love

Se julekalenderne nu

De bedste Singles Day Deals: parfumdreams fejrer singlerne

Det er singlernes dag: Se de bedste Singles Day Deals hos parfumdreams, og forkæl dig selv. Har du i lang tid ønsket dig et særligt skønhedsprodukt eller en speciel parfume? Så er den perfekte dag kommet, hvor dit ønske endelig går i opfyldelse.

Singles Day 2023: I dag er du i fokus

Hold fest for dig selv og din uafhængighed: Singlernes dag fejres hvert år den 11/11. Som modstykke til valentinsdag fejrer man her ikke kærligheden mellem to mennesker. Denne dag står kærligheden til sig selv i fokus – for ingen skal have en partner for at være lykkelige. Til at forsøde din dag får du hos parfumdreams Singles Day-rabat, som virkelig giver grund til at feste.

Happy Singles Day: Singles Day-rabat hos parfumdreams

Se tilbud inden for parfume, pleje og kosmetik. Gå på opdagelse i det store sortiment, og find nye favoritter, som ikke bare forsøder livet på singlernes dag, men på alle årets dage. Hvis du alligevel føler dig lidt alene som single i de sene aftentimer, så finder du helt sikkert noget at fordrive tiden med under vores sexlegetøj.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube