Glæd dig selv – du behøver ikke andre for at gøre noget godt for dig selv.

Udnyt vores Singles Day Sale, og find noget lækkert til dig selv.
Vi har reduceret priserne med mindst 21%*, så du ikke overskrider dit julegavebudget.
Skynd dig – se vores anbefalinger, og forkæl dig selv!

Forkæl dig selv

Vores fremhævede ansigtspleje

L’Oréal Paris Age Perfect

Giv din hud fugtighed. Rynkecremen med intensiv pleje til moden hud på 45+ fra L'Oréal Paris er udviklet specielt til denne hudtype. Det unikke kompleks med pro-retinol A og peptider understøtter cellernes regeneration og modvirker hudens tegn på aldring. Rynker minimeres, og huden synes glattere og spændstigere.
Til produktet

Flere plejeprodukter

Sante Happiness

Ferie med palmer, sol og hav – ren lykke. Med brusegel Happiness fra Sante lader dig genopleve de glade ferieminder med sin tropiske duft. De naturlige indholdsstoffer som økologisk mango og appelsinekstrakt giver fugtighed, regenererer din hud og har en antioxidativ virkning. Alle dyrevenner klapper i hænderne – plejen er udviklet helt uden dyreforsøg og er 100% vegansk.
Til produktet

Garnier All-In-One Leave-In Repair

Lider du af tørt og medtaget hår? Vidunderolien Fructis Oil Repair 3 All-In-One-Leave-In fra Garnier giver takket være sammensætningen af virksomme stoffer fra avocadoolie, olivenolie og kokosnøddeolie intensiv pleje, og dit hår genfinder sin naturlige glans. Massér omhyggeligt olien ind i hårets længde efter hårvask – enten i vådt, håndklædetørt eller tør hår.
Til produktet

Mig-tid: En lille pause til krop og hår

 

Brug Singlesrnes dag til at gøre noget godt for din krop, så den får en lille pause fra en stresset hverdag.
Vores tip: Gør mig-tid til os-tid ved at fejre Singlesrnes dag med veninder og venner. Hvad enten der er pigeaften med feel good-fjernsyn eller et fælles pyjamasparty, så brug denne anledning til at gøre noget, der virkelig gør dig glad.

 

Musthaves til din festaften

Disse produkter kan også være interessante for dig

how deep is your love

De bedste Singles Day Deals: parfumdreams fejrer singlerne

Det er singlernes dag: Se de bedste Singles Day Deals hos parfumdreams, og forkæl dig selv. Har du i lang tid ønsket dig et særligt skønhedsprodukt eller en speciel parfume? Så er den perfekte dag kommet, hvor dit ønske endelig går i opfyldelse.

Singles Day 2022: I dag er du i fokus

Hold fest for dig selv og din uafhængighed: Singlernes dag fejres hvert år den 11/11. Som modstykke til valentinsdag fejrer man her ikke kærligheden mellem to mennesker. Denne dag står kærligheden til sig selv i fokus – for ingen skal have en partner for at være lykkelige. Til at forsøde din dag får du hos parfumdreams Singles Day-rabat, som virkelig giver grund til at feste.

Happy Singles Day: Singles Day-rabat hos parfumdreams

Se tilbud inden for parfume, pleje og kosmetik. Gå på opdagelse i det store sortiment, og find nye favoritter, som ikke bare forsøder livet på singlernes dag, men på alle årets dage. Hvis du alligevel føler dig lidt alene som single i de sene aftentimer, så finder du helt sikkert noget at fordrive tiden med under vores sexlegetøj.