Valentinsdag gaveidéer

På valentinsdag giver de elskende hinanden gaver, for at forvisse sig om deres hengivenhed. Denne skik stammer fra den tidlige middelalder og blev fra de Britiske øer overført til hele verden. Lille opmærksomhed fra floristik er populær. Skal det dog altid være blomster? En forførende duft opstemmer sindene og lader lige ved valentinsdag Amors pile flyve.

Til hende

Læs mere

Små opmærksomheder

Læs mere

Til ham

Læs mere

Matchende dufte til ham og hende

Læs mere

Vores gavetips til valentinsdag


Vores anbefalinger til de elskendes fest

Partnerdufte: Særlig velduftende valentinsdags-gaver

PartnerdufteChloé Love Story

Chloé Love Story

Sanselig lidenskab og intimitet fremkalder Eau de Parfum Love Story von Chloé :

Denne kærligheds-parfume fortryller med forfriskende elementer med neroli og virker alligevel sensuelt med orangeblomster. Den pulserende kvindelighed i duftkompositionens hjerte bliver ved hjælp af lykkens blomst – duftranken – personificeret. Chloé Love Story – en hyldest til kvindelighed og frihed og en perfekt gave til den elskede kvinde.

Køb ind nu!

Love Rose Cosmetics bei parfumdreams

Love Rose Cosmetics

Rosenkraft til kærlighedens dag

I produkterne fra Love Rose Cosmetics sidder rosernes blades naturlige kraft. Ansigtsplejen leverer værdifulde indholdsstoffer og reducerer belastninger. En enestående konsistens og rosenplejens bedårende duft lader dig også uden makeup virke frisk og rosenrød. Lad dig blive inspireret af Love Rose Cosmetics og giv til valentinsdag din teint et bemærkelsesværdigt look, der lader sig påføres helt enkelt.

Læs mere

Love Rose Cosmetics
Emporio Armani YOU

Partner in Crime

Duftparret YOU fra Emporio Armani er den perfekte partnergave til valentinsdag.

Stronger With You Intensely til manden forbinder orientalske duftnoter med aromatiske krydderier og dejlige akkorder. En karakteristisk duft til mænd, der ved hjælp af sin spændende kombination af skarpe, søde og orientalske noter virker selvbevidst og lidenskabeligt. Den dejlige duftoplevelse for kvinderne begynder ved In Love With You med en basisnote af værdifuld patschuli og supplerer sig i hjertenoterne med roser og jasmin. Duftnoter af sanselige frugter en afrunder kompositionen af denne enestående Eau de Parfum til kvinderne i topnoten.

Opdag Matchende dufte til ham og hende


*tilbud Vilkår:

Kontant udbetaling ikke mulig, kan ikke kombineres med andre kampagner Gyldig indtil 09.02.2020, én gang pr. husstand, ikke for gavekort, beautyboks, Glamfume. Udsalgsartikler ikke indbefattet!Parfümerie Akzente GmbH, Ust-IdNr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012.

Valentinsdag gaveidéer

Ubestridelige topscorere i væddeløbet om de mest populære valentinsdag gaver er blomsterbuketter og -pakker. Dem kan vores Online-parfumeri desværre ikke tilbyde dig – vores gaveidéer dufter imidlertid mindst lige så behageligt – og holder desuden meget længere! Desuden er det da oftest det temmelig usædvanlige, der udgør den perfekte gaveidé til valentinsdag.

Duftende kærlighedsbevis: Parfume

Til de forelskedes og kæresternes dag har mange populære, ansete parfumeproducenter skabt sanselige hemmelighedsfulde, forførende og berusende parfumer, som vi her har sammensat til dig i et eksklusivt udvalg. Så kan du helt let finde usædvanlige valentinsdagsgaver til mænd samt gaveidéer til kvinder og bestille online. Uafhængigt af dette, hvis du til en romantisk weekends toppunkt overrækker din partner et komplet parfume-gavesæt til hende eller ham af flere plejende og duftende varer, eller også vil give en lille og gunstig ”Jeg kan godt give dig”-opmærksomhed – med vores duftende gaver til ven eller veninde sender du helt specielle kærlighedshilsner, ved hvilke både du og modtageren kan glæde sig i lang tid.

Valentinsdag – Hvordan er den opstået?

Det er omstridt, hvorfra de elskendes skik, at den 14. februar give hinanden noget, kommer. Således siger en legende, at traditionen med gaver og overraskelser på valentinsdag kan tilskrives biskop Valentin fra Terni. Han havde i det tredje århundrede i den italienske by med det samme navn giftet kærester mod kejserens befaling og blev derfor halshugget den 14. februar. Ifølge overleveringerne skal den kristne martyr have givet parrene blomster fra sin have til brylluppet og ethvert af ham viet brudepars ægteskab skal have stået under en god stjerne. Denne skildring afvises af historikere. Disse fører valentinsdag tilbage til hedenske skikke fra før Kristi fødsel. Til yderligere udbredelse af valentinsdag førte fabeldigtet ”The Parliament of Fowls” (Fuglenes parlament) af den engelske forfatte Geoffrey Chaucer. Dette digterværk fra det 14. århundrede beskriver komplikationen og forvirringen ved søgning efter partnere i form af en dyre-lignelse. Da det dengang desuden blev antaget, at fuglenes parringstid begynder i februar, blev dette taget som anledning til at beære kærligheden i februar. Fra det 15. århundrede blev valentinsskikken fejret i England og par begyndte, at den 14. februar lave valentinsdagsgaver i form af små digte eller betænksomhed. Engelske udvandrere bragte endelig skikken til Amerika, hvorfra den da senere nåede yderligere dele af verden.

Du bestemmer dig på en eller anden måde – med en parfume på valentinsdag giver du kæresten noget skønt og duftende som udtryk for jeres samhørighed.