Reuzel

47
5/5 baseret på alle bedømmelser

Reuzel: det hollandske stylingbrand

Ordet Reuzel er hollandsk og betyder egentlig fedt. Selvsikkert og med et strejf af humor tilføjer grundlæggerne af Reuzel deres egen definition: Det verdenskendte brand for stylingprodukter er kendt for uovertruffen kvalitet, ydeevne og stil - uden fedt.

Reuzel: Skabt af frisører, til gavn for alle

Historien bag Reuzel begynder midt i rock'n'roll-vanviddet og punk-oprøret for 40 år siden i Rotterdam, Holland. Leen og Bertus med kælenavnene The Bearded Bastard og The Bloody Butcher begyndte allerede som 14-årige at klippe hår og skæg.

Tidligt grundlagde pionererne den ikoniske barbersalon Schorem Haarsnijder en Barbier i hjertet af Rotterdam. I barbershoppen er udelukkende mænd velkomme til at få stylet deres hår og skæg på traditionel vis. De to frisører arbejder med pomader og andre gammeldags stilistiske midler.

De hyppigste kunder er rockere, bikere, forretningsmænd og andre hårde fyre. Efter mere end 50 års erfaring på området grundlagde barbererne brandet Reuzel, med et hint til de pomader, de selv har designet.

Hvad kendetegner produkterne fra Reuzel?

Alle Reuzel produkterne fremstilles med fokus på håndværk. De indeholder kun naturlige ingredienser som bivoks, honning og pebermynte. Især højglans-pomaderne fra Reuzel er populære. De dufter fantastisk, sørger for ultimativ glans og er lette at skylle ud. De giver et stærkt hold og kan anvendes i tørt hår.

Et højdepunkt fra Reuzel skægpleje er de vintage-inspirerede emballager. Produkterne er pakket i nostalgiske dåser og flasker, der minder om barbershoppens guldalder. Reuzels varemærke er et udsmykket tamsvin. Grisen er en reference til det faktum, at pomade tidligere blev lavet med afsmeltet fedt fra grise. Mærket kombinerer traditionelle barberingsteknikker med moderne ingredienser til produkterne. Det gør den meget trendy for mænd og har sikret den kultstatus verden over.

Reuzel-produkter i premium-kvalitet

En af de mest populære produktserier fra Reuzel er skægplejen. Den omfatter produkter som skægolier, skægbalsam og skægvoks. Disse produkter plejer skægget, gør det blødt og smidigt og giver det en sund glans. I dag bliver de ikoniske skægpomader fra Reuzel produceret i USA og eksporteret til hele verden.

Men spæk har ikke noget at gøre i skægpleje fra Reuzel. Olier og naturlige essenser gør Reuzel-produkterne til premium-kosmetik. Reuzel Beard Balm giver fugtighed og pleje helt ud i spidserne. Beard Foam imponerer med skummende tekstur og giver en skøn glans.

Køb Reuzel billigt hos parfumdreams

Parfumdreams tilbyder Reuzel produkter og pleje fra mere end 900 top-mærker til utroligt favorable priser. Opdag det store udvalg, og giv dit skæg den bedste form inklusive pleje i god kvalitet.