Mega Summer Sale: Spar op til **75%*** på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Din beauty-sommer starter her

Start din beauty-sommer sammen med parfumdreams. Få mere at vide om vores tips og musthaves til din sommerglød. Fra solcreme til frugtagtigt friske dufte – vi har alt det, du skal bruge til en uforglemmelig beauty-sommer. Se mere, og nyd dage med strålende sol!

Sommerens essentials

De bedste dufte til varme sommerdage

Hvordan dufter sommeren for dig? Frisk og frugtagtig som citrusfrugter ved Middelhavet, opkvikkende som havbrisen ved en strand badet i sol eller sanseligt sød som eksotiske blomster i en tropisk have? Hver duft fortæller sin egen sommerlige historie. Find vores sommerdufte, og sammensæt din sommer helt efter din egen smag!

→ Læs mereDin sommerrutine til varme dage

Start din dag med et blidt renseprodukt efterfulgt af en opfriskende ansigtsspray for at opkvikke din hud. Brug en let fugtighedscreme og solcreme for at beskytte din hud mod skadelige uv-stråler. Husk at pleje dine læber med en fugtighedsgivende læbebalsam, og læg en let makeup for et naturligt look hele dagen.

Find vores musthavesHerligt duftende, vitaliserende pleje og kosmetikprodukter til en perfekt sommer

Det bliver sommer, temperaturen stiger, og du søger stadig efter de rigtige sæsonbetonede produkter til din hverdag eller den længe ventede badeferie? Parfumdreams tilbyder en række specielt udvalgte pleje- og kosmetikprodukter, der egner sig fremragende til den varmeste tid på året: friske parfumer, sommer-makeup, righoldig solpleje og effektive selvbrunere - på parfumdreams.de finder alle et passende produkt til de varme sommermåneder.

Sommerdufte: Parfumer til hende og ham

Især i begyndelsen af sommeren ønsker både kvinder og mænd sig ofte en ny parfume, der passer til den aktuelle årstid og som understreger dennes karakter på en særlig måde. Mens kvinder ofte har en tendens til at foretrække søde, blomsteragtige, friske eller pudrede dufte, foretrækker mænd elegante, sporty eller stærke parfumer. Parfumdreams har et stort udvalg af udsøgte eau de parfums eller eau de toilettes fra forskellige topmærker som Dolce & Gabbana, Calvin Klein eller Marc Jacobs, der egner sig fremragende til de varme sommerdage. Nogle af disse livlige sommerdufte fås desuden eksklusivt i en enestående sommeredition hos parfumdreams.

Selvbrunere, bronzere, solpleje og makeup til et fuldendt sommerlook

Hvis huden også uden sommerferie skal stråle med en solbrændt teint, betaler det sig at kaste et blik på den nyeste sommerkollektions solbrunende cremer og bronzing-pudder. Det anbefales, at alle, der også ønsker sig et friskt sommer-makeup look, gennemsøger vores aktuelle makeup-sortiments sommeredition. Sidst, men ikke mindst, bør man selvfølgelig lægge særlig vægt på at vælge en plejende solcreme for at beskytte sig tilstrækkeligt mod solen i de varme sommermåneder. Uanset om du søger efter en livlig dame- eller herreduft, beskyttende solpleje eller et sæsonbetonet, moderne makeup-produkt: parfumdreams har den optimale forfriskning til den kommende sommertid!

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 17.07.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube