Sommer

Dufte

Læs mere

Selvbruner

Læs mere

Makeup

Læs mere

Facial Spray

Læs mere

Rejseartikler

Læs mere

Sommerpleje

Læs mere
Lækre sommerprodukter

Herligt duftende, vitaliserende pleje og kosmetikprodukter til en perfekt sommer

Det bliver sommer, temperaturen stiger, og du søger stadig efter de rigtige sæsonbetonede produkter til din hverdag eller den længe ventede badeferie? Parfumdreams tilbyder en række specielt udvalgte pleje- og kosmetikprodukter, der egner sig fremragende til den varmeste tid på året: friske parfumer, sommer-makeup, righoldig solpleje og effektive selvbrunere - på parfumdreams.de finder alle et passende produkt til de varme sommermåneder.

Sommerdufte: Parfumer til hende og ham

Især i begyndelsen af sommeren ønsker både kvinder og mænd sig ofte en ny parfume, der passer til den aktuelle årstid og som understreger dennes karakter på en særlig måde. Mens kvinder ofte har en tendens til at foretrække søde, blomsteragtige, friske eller pudrede dufte, foretrækker mænd elegante, sporty eller stærke parfumer. Parfumdreams har et stort udvalg af udsøgte eau de parfums eller eau de toilettes fra forskellige topmærker som Dolce & Gabbana, Calvin Klein eller Marc Jacobs, der egner sig fremragende til de varme sommerdage. Nogle af disse livlige sommerdufte fås desuden eksklusivt i en enestående sommeredition hos parfumdreams.

Selvbrunere, bronzere, solpleje og makeup til et fuldendt sommerlook

Hvis huden også uden sommerferie skal stråle med en solbrændt teint, betaler det sig at kaste et blik på den nyeste sommerkollektions solbrunende cremer og bronzing-pudder. Det anbefales, at alle, der også ønsker sig et friskt sommer-makeup look, gennemsøger vores aktuelle makeup-sortiments sommeredition. Sidst, men ikke mindst, bør man selvfølgelig lægge særlig vægt på at vælge en plejende solcreme for at beskytte sig tilstrækkeligt mod solen i de varme sommermåneder. Uanset om du søger efter en livlig dame- eller herreduft, beskyttende solpleje eller et sæsonbetonet, moderne makeup-produkt: parfumdreams har den optimale forfriskning til den kommende sommertid!