Sommer

Kosmetik til sommeren!

Til den optimale start på denne årstid har vi samlet de aktuelle sommer-skønhedsprodukter med mere til dig her. Lad dig inspirere af de bedste sommerdufte med blomsternuancer og eksotiske indholdsstoffer. Udover dufte skal garderoben selvfølgelig også ændres til sommeren. Så hvis du stadig søger efter en passende makeup, bør du under alle omstændigheder kigge forbi og se vores udvalg af sommerkosmetikprodukter. Denne sommer drejer det sig desuden om optimal pleje af ben og fødder! Til must have sommerskønhedsprodukter hører derfor produkter som Foot Smoothing Balm eller Foot Lotion. Vores hår skal selvfølgelig også plejes om sommeren. På denne side finder du derfor et forhåndsudvalg af de nyeste sommer-plejeprodukter til dit hår. Dertil vælger du en passende solpleje til din hud, og du har alt, du skal bruge til sommeren!

God fornøjelse med at gennemse vores udvalg og shoppe. Læg dit foreløbige udvalg i indkøbskurven og gå til betaling senere. Vi ønsker dig en vidunderlig sommer!

Dufte

Læs mere

Sommerpleje

Læs mere

Opfriskende pleje

Læs mere

Sommer makeup

Læs mere

Lækre sommerprodukterHerligt duftende, vitaliserende pleje og kosmetikprodukter til en perfekt sommer

Det bliver sommer, temperaturen stiger, og du søger stadig efter de rigtige sæsonbetonede produkter til din hverdag eller den længe ventede badeferie? Parfumdreams tilbyder en række specielt udvalgte pleje- og kosmetikprodukter, der egner sig fremragende til den varmeste tid på året: friske parfumer, sommer-makeup, righoldig solpleje og effektive selvbrunere - på parfumdreams.de finder alle et passende produkt til de varme sommermåneder.

Sommerdufte: Parfumer til hende og ham

Især i begyndelsen af sommeren ønsker både kvinder og mænd sig ofte en ny parfume, der passer til den aktuelle årstid og som understreger dennes karakter på en særlig måde. Mens kvinder ofte har en tendens til at foretrække søde, blomsteragtige, friske eller pudrede dufte, foretrækker mænd elegante, sporty eller stærke parfumer. Parfumdreams har et stort udvalg af udsøgte eau de parfums eller eau de toilettes fra forskellige topmærker som Dolce & Gabbana, Calvin Klein eller Marc Jacobs, der egner sig fremragende til de varme sommerdage. Nogle af disse livlige sommerdufte fås desuden eksklusivt i en enestående sommeredition hos parfumdreams.

Selvbrunere, bronzere, solpleje og makeup til et fuldendt sommerlook

Hvis huden også uden sommerferie skal stråle med en solbrændt teint, betaler det sig at kaste et blik på den nyeste sommerkollektions solbrunende cremer og bronzing-pudder. Det anbefales, at alle, der også ønsker sig et friskt sommer-makeup look, gennemsøger vores aktuelle makeup-sortiments sommeredition. Sidst, men ikke mindst, bør man selvfølgelig lægge særlig vægt på at vælge en plejende solcreme for at beskytte sig tilstrækkeligt mod solen i de varme sommermåneder. Uanset om du søger efter en livlig dame- eller herreduft, beskyttende solpleje eller et sæsonbetonet, moderne makeup-produkt: parfumdreams har den optimale forfriskning til den kommende sommertid!