Passer til sæsonskiftet og giver dig oplysninger og rabatter til sensommerpleje

Varme, sol, hav og pool er ofte elementer i den perfekte sommer. Lige så sjov som denne årstid er, lige så anstrengende kan den være for vores hud og hår, og derfor må vi ikke glemme den rette pleje. Vi hjælper dig med din After Summer Care og fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på ved hår- og hudpleje efter sommeren. Så både din krop og din pengepung kan komme sig oven på de tørre sommermåneder, får du 20% rabat på vores sortiment til hår- og hudpleje. Du skal ikke bruge en rabatkode, men kan shoppe løs som du har lyst til eller lade dig inspirere af vores tips til After Summer Care.

Vores plejetips til dit hår

 

Håret består af adskillige lag. Det yderste hårlag beskytter håret mod miljøpåvirkning, som fx lys eller varme. Dette lag kan dog blive beskadiget om sommeren, hvorved håret bliver sprødt, tørt og mat. Derudover bliver håret med alderen også mindre og mindre modstandsdygtigt. Derfor er det vigtigt at forsyne håret med den rette pleje efter sommerens strabadser. Fugtighedsgivende plejeprodukter som shampoos eller hårmasker forsyner håret med den nødvendige fugtighed og giver glans og smidighed.

 

Wella Nutri-Enrich

Der Deep Nourishing Conditioner fra Wella er en af vores favoritter, som straks forsyner dit hår med værdifuld fugtighed. Denne conditioner giver intensiv næring til tørt og medtaget hår, så det genfinder sin glas og vitalitet. Takket være det innovative Nutri-Enrich virkningsstofskompleks bliver håret udglattet og pålideligt beskyttet mod yderligere skader på grund af det høje indhold af vitamin E.
Til produktet

 

Hårolie er en sand helt efter sommeren og hjælper med at gendanne hårets glans og naturlige elasticitet.

Vores tip: Du kan bruge hårolie som leave in-behandling, så den kan virke hele dagen og give ekstra nærende pleje. Derved genfinder selv tørt og uregerligt hår sin glans. Med denne metode skal du sørge for ikke at bruge for meget af produktet, så din hår ser fedtet ud.

 

Vores foretrukne hårolier

Parfumdreams’ plejefavoritter

 

Sommeren lakker mod enden, og det er gode nyheder for vores hud. Mange timers solbadning, solskoldning, UV-stråler, klor, sved samt olie efterlader spor på vores hud, og det bliver en udholdenhedsprøve. En omfattende pleje er derfor uundgåeligt til solbeskadiget hud. Fugtighedsandelen er derved afgørende for kvaliteten af den øverste ansigtshud. Derfor skal du implementere en fugtighedsgivende ansigtscreme i din plejerutine. Virkningsfuld fugtighedspleje, som fx indeholder hyaluronsyre, kan desuden øge din huds modstandskraft.

Som eksperttip anbefaler vi dig, at du efter ferien anvender en fugtighedsgivende maske flere gange om ugen og endda lader den virke på huden natten over. Dette har en hudberoligende effekt, giver intensiv fugtighed og lindrer spændinger samt rødme i løbet af kort tid.

 

Drunk Elephant: Wonderwild Miracle Butter

Wonderwild Miracle Butter fra Drunk Elephant er en intensivt plejende fugtighedspleje, som straks nærer og regenererer tørt, trist, irriteret samt beskadiget hår. Derved understøtter denne cremebalsam hudens naturlige selvhelende effekt. Selv med en lille mængde fugtighedscreme opnås der stor virkning på tørre ansigts- og kropsområder.
Til produktet

Mere fugtgivende pleje