Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
Gisada 10 Vare

Gisada

Gisada-parfume: Eksklusive dufte fra Schweiz

Gisada er et bevis på, at drømme også kan blive til virkelighed i vores moderne tid. Gisadas historie begyndte i 2013 i den schweiziske metropol Zürich. To brødre ville endelig udleve deres passion for parfume. De havde meget konkrete ideer og henvendte sig til kendte parfumeeksperter.

Sådan udviklede brødrene de to signaturdufte Gisada Uomo og Gisada Donna. Begge dufte forener moderne elegance med den præcision, som schweizerne er så berømte for. Gisada indeholder eksklusive ingredienser, der forenes til markante kompositioner med enestående karakter. Der er perfekt balance og harmoni i alle produkterne. Parfumer fra Gisada er kendetegnet ved klarhed, friskhed og elegant understatement. Du kan få brusegeler, der supplerer duftene.

De bedste Gisada-parfumer

Det schweiziske mærke har nogle topfavoritter, som er musthaves for alle parfumeelskere. Her er de mest populære Gisada-parfumer:

  • Gisada Ambassador Intense: Denne duft til mænd fra Gisada blev introduceret i 2022 og blev straks vældig populær. Duften minder om den komplekse energi, der allerede imponerede ved den originale duft Ambassador. Den spændende friskhed fra citrusfrugterne mandarin, grapefrugt og bergamot går over i den overraskende hjertenote lavendel og finder sin raffinerede afslutning i kardemomme og rosa peber.
  • Gisada Ambassador for Women: Denne parfume til kvinder fra Gisada er kendetegnet ved sin romantiske sanselighed. Strålende kvindelighed med blomsteragtige og friske toner gør denne parfume perfekt til hverdagsbrug. Abrikos, bergamot, pære og viol dominerer topnoten, der forbinder sig med florale dufte af rose, tuberose, fresia og de bløde noter af hindbær og blomme. Tonkabønne, moskus, patchouli, ceder- og sandeltræ giver duften dybde, mens et strejf af vanilje giver en perfekt sødme.

Parfumer fra Gisada er altid velafbalancerede. Blandingen af florale og søde eller orientalske og citrusagtige dufte gør parfumerne så populære.

Gisada-eau de parfum: Klare linjer med et strejf af sanselighed

Allerede Gisadas flakoner udtrykker konceptet. De elegante flakoner i krystal har klare linjer uden snirkler og krummelurer. I de enkelte Gisada-parfumer blandes guld med farver, der symboliserer den pågældende duft.

Andreas Wilhelm er ansvarlig for Gisada-parfumernes komposition. Parfumeeksperten har en supernæse, og i sit duftlaboratorium i Zürich skaber han harmoniske dufte med et utraditionelt udtryk til både mænd og kvinder.

Køb Gisada-parfume: nemt og hurtigt hos parfumdreams

Få lidt schweizisk luksus hjem til dig selv: Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af Gisada-parfumer til gode priser. Gå på opdagelse i duftenes verden, og find din nye signaturduft.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube