Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
Comodynes 6 Vare

Comodynes

Comodynes Convenient Cosmetics er et mærke, som tilbyder praktiske skønhedsprodukter. Hvad enten det er til hudopstramning eller den perfekt brunede teint til det passende øjeblik, husets sortiment tilbyder en mangfoldighed af overraskelser og er hurtigt blevet en stor konkurrent til andre kendte mærker.

Vidste du at Indhold

Comodynes  - selvbruner

Comodynes selvbruner lommetørklæder udgør en enestående og innovativ form for selvbruning. Produkterne er lette at bruge og de er prisbillige, praktiske og effektive. Comodynes selvbruner og skønhedsprodukter finder anvendelse overalt. De egner sig til:

 • Rejser,
 • ferier,
 • weekendudflugter,
 • sportshallen,
 • sportsklubber,
 • kontoret,
 • bilen.

Prominente fra Hollywood er meget begejstrede for Comodynes. Producentens gode ry er nået til Tyskland, hvor Comodynes-selvbruner lommetørklæderne anvendes af professionelle sminkører. De elsker lommetørklæderne som får små og store stjerner til at stråle uden at de derfor oplever skader i huden eller urenheder.

Det særlige ved Comodynes

Skønhedsprodukterne og selvbruner lommetørklæderne har modtaget prisen „Prix d'Excellence” fra tidsskriftet Marie Claire. Producenten modtog “T de Oro”-udmærkelsen fra det spanske tidsskrift Telva. Unisex-selvbrunerlotionen fik gode karakterer af Menth Health. Produkterne er 100% naturlige, alkoholfrie og antiallergifremkaldende. De er dermatologisk testede og fjerner sågar vandfast mascara. Takket være den innovative receptur er den velegnet til enhver hudtype.

Hvilke produkter fører Comodynes?

Comodynes sælger produkter til krævende renselse og pleje af ansigtet. Med til sortimentet hører:

 • Selvbruner lommetørklæder,
 • makeup fjerner lommetørklæder,
 • renseservietter,
 • peeling servietter,
 • ansigtsmasker,
 • øjenmasker,
 • energimasker,

Rensning af huden er alfa og omega

Producenten tilbyder fantastiske skønhedsprodukter, der passer til enhver hudtype. De førsteklasses rense- og plejeprodukter fås i en størrelse, der passer til en håndtaske så du kan have dem med overalt. Særligt for kvinder er det et vigtigt kriterium.

Self-tanning-selvbruner lommetørklæderne sørger for en jævn og naturlig bruning af ansigtet og dekolleté. Bruningen efterlader ingen spor på tøjet og holder hele dagen. Efter produktet er påført trænger den hurtigt ind i huden. Også på ben og andre dele af kroppen kan Comodynes-selvbruner påføres superhurtigt med lommetørklæder.

De dertil passende rensende lommetørklæder, der skånende fjerner makeup og forsyner ansigtshuden med fugtighed fås i et praktisk sæt med 10 styk. Emballagen har et begrænset omfang, er let at have med sig og passer ned i enhver håndtaske. Under brug behøver du ikke at fugte ansigtet en eneste gang.

Også makeup fjerneren sørger hurtigt for strålende ansigtshud. Efterfølgende kan du påføre en Energy Mask fra Comodynes. Spa-masken revitaliserer træt, bleg, stresset og tør hud. Den skal kun virke på huden i 10 minutter, hvorefter de første positive effekter allerede vil være at se. Masken afhjælper alle tegn på træthed og er velegnet til enhver hudtype.

Det anbefales at bruge Easy Peeling til den mere dybdegående reningsning. Lommetørklæderne fra Comodynes behandler mænd og kvinders stressede hud. Der tilføres naturlige mikropartikler, som afgifter huden, fjerner urenheder og renser. De biologiske virkestoffer kræver cellefornyelse og tilfører huden et sundt, blødt og sart udseende. Allerede efter ganske få anvendelser vil huden være mærkbart glattere.

Comodynes i vores shop

I vores butik finder du et utal af praktiske produkter fra Comodynes aktuelle kosmetikserie. Produkter som selvbruner lommetørklæder, BB cremer, renseservietter og bronzegivende gels fås til en god pris.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube