Real Techniques

22
5/5 baseret på alle bedømmelser

Real Techniques – makeuppensler som hos de professionelle

Søstrene Sam & Nic udviklede allerede i barndommen et særligt tilhørsforhold til sminke. De gjorde deres drøm til deres levebrød ved begge at blive populære makeupartister. De blev meget kendte igennem deres YouTube-kanaler, hvor de delte ud af deres viden om makeup. Med deres virke skabte de opmærksomhed omkring et problem: Dengang fandtes der ikke prisbillige kvalitetspensler. Derfor besluttede at grundlægge Real Techniques sammen i 2011. Efter lanceringen af de første produkter fik de hurtigt en fanbase, som stadig vokser i dag.

Produkter fra Real Techniques, som opfylder forskellige behov

Til fejlfri makeup, som holder hele dagen uden at tvære ud, er det vigtigt at bruge førsteklasses skønhedsværktøjer. Derfor producerede grundlæggerne med Real Techniques pensler og svampe, som er nemme at anvende, og som giver fremragende resultater. Derudover tilbyder mærket:

  • Førsteklasses Real Techniques pensler, som er uden dyrehår. I stedet er udelukkende anvendt syntetiske penselhår.
  • Makeupværktøjer, som er nemme at håndtere, da hvert produkt er ergonomisk udformet.
  • Real Techniques svampe, som er udtænkt til at holde i lang tid, og som er nemme at rengøre.

For at hver pensel og svamp kan bruges som tiltænkt, bruger Real Techniques kun de fineste penselhår. De er ideelle til at optage flydende foundation samt pudder og giver optimalt fordeling på huden. Foruden enkelte produkter er det også muligt at købe Real Techniques pensler i et sæt. Det er perfekt egnet til begyndere, som skal bruge grundudstyr.

Real Techniques pensler: Det bedste forhold mellem pris og kvalitet

Køb af førsteklasses pensler var en meget dyr fornøjelse indtil for få år siden. De prisbillige alternativer var ikke i en kvalitet, som leverede det ønskede resultat. De stak, tabte hår og gik hurtigt i stykker. Real Techniques har med sine produkter forandret makeupverdenen: Endelig kunne man få holdbare kvalitetspensler til materialistpriser.

Talrige produktlinjer, som fx Bold Metals Collection eller Original Collection fra Real Techniques overbeviser ikke blot med kvalitet, men også med design. Grundlæggerne har næse for skønhed og kvalitet – det beviser de med alle deres produkter.

  • Real Techniques foundationpensel: Denne pensel har et let buet penselhoved, som er tæt og bundet stramt. Dermed er den nem at bruge til at arbejde flydende eller cremet foundation ind i huden.
  • Real Techniques Face Brushes: Hvis man påfører foundation med hænderne, så kommer man tit til at lave en stribet eller plettet finish. Med den rette pensel er det nemt at påføre den perfekte mængde foundation og Concealer med en silkeblød finish – udjævnet hud på den lette måde
  • Real Techniques Blush Brush: Specielt udtænkt til blusher og bronzer optager denne pensel den helt rette mængde, så den kan fordeles diskret på kindbenene. Dermed opnås en fin og jævn finish, uanset om der anvendes presset eller løs blusher.
  • Real Techniques svamp: Miracle Complexion svampen kan både bruges i våd og tør tilstand med et flot resultat til følge. Den fordeler makeuppen jævnt og dækker også effektivt bumser eller rødmen. Kanterne på svampen er specielt udtænkt til området omkring øjne og næse, hvor andre svampe har svært ved at nå.

Foruden værktøj, der kan købes enkeltvis, byder mærket Real Techniques også på penselsæt. De er den perfekte gave til makeupfans.

Se og køb Real Techniques børste hos parfumdreams

Real Techniques står for førsteklasses pensler og svampe, som holder faconen selv efter mange anvendelser. Et udvalg af kvalitetsprodukter fås hos parfumdreams. Se de mange alsidige pensler og svampe, og grib chancen til nemt at købe makeup børster Real Techniques online.