Rochas

17
4/5 baseret på alle bedømmelser

Rochas Parfume: Tidløs elegance i Paris

Brandet Rochas står mere end noget andet brand for tidløs stil og fransk elegance. Den visionære parfumeskaber og modedesigner Marcel Rochas grundlagde sit imperium i Paris i 1925. Hans mål var at fremhæve den enkelte kvindes unikke skønhed. Også i dag er Rochas blandt de mest velrenommerede luksusbrands i verden.

Rochas: Fra advokat til modens pave

Advokaten Marcel Rochas grundlagde brandet Rochas i den berømte gade Rue du Faubourg Saint-Honoré i hjertet af Paris. Han stod i spidsen for sin virksomhed frem til sin død i 1955. På grund af sin lighed med den berømte skuespiller Rudolph Valentino blev han ofte kaldt "Couturens Valentino".

Rochas design var feminin og moderne på samme tid. Blandt hans kunder var skuespillerinder som Marlene Dietrich. Som begejstret parfumeskaber skabte Marcel Rochas i 1934 sin første parfume: "Femme". Denne ikoniske duft blev hurtigt til en klassiker og etablerede Rochas som et førende mærke i duftenes verden.

Rochas Parfume: Få, men markante dufte

Udbuddet af Rochas eau de parfum og Rochas eau de toilette er overskueligt. Alligevel gælder parfume fra Rochas stadig som en af de klassiske dufte med en trofast fanskare i hele verden.

  • Eau de Rochas: er en hyldest til naturens tidløse skønhed. Duften udstråler friskhed og lethed med en kombination af sprudlende citrusnoter og blomsterakkorder. Topnoten kombinerer frugtagtig blomme og fersken, som smelter sammen med bulgarsk rose og jasmin. Rav og egetræsmos afslutter duften.
  • Rochas Girl: En moderne og legesyg duft, der indfanger en ung kvindes ungdommelighed og lethed. Med frugtagtige noter af pære og hindbær og blomsteragtige akkorder af jasmin og appelsinblomst er Girl den perfekte ledsager for unge kvinder. Fra Girl fås også en variation, nemlig Girl Blooming Edition eau de toilette spray.
  • Eau de Rochas Homme: Denne tidløse, maskuline duft blev lanceret i 1999. Den forfrisker med topnoter af bergamot og lavendel, før de overraskende blomstrede hjertenoter af jasmin, lilje og viol afsluttes med cedertræ og tobak. Denne raffinerede komposition har i årtier begejstret både mænd og kvinder.
  • Rochas Man: Denne nyfortolkning af Man minder med topnoten af lavendel og citrusfrugter om originalen. Den blide, men samtidig intenst aromatiske hjertenote overrasker med kombinationen af cedertræ og cappuccino. Denne herreparfume afsluttes sødt med vanilje og tonkabønne. Duften er tydelig at fornemme, men stadig ikke påtrængende – perfekt til den moderne mand.

Køb Rochas Parfume hos parfumdreams

Rochas står for tidløs stil, fransk elegance og evig skønhed. Parfumer fra Rochas afspejler, at enhver kvinde og mand er individuel og unik. Fra Eau de Rochas med sin friske lethed til Man med sin maskuline styrke – Rochas dufte imponerer med tidløse kompositioner. Opdag en verden af dufte fra Rochas hos parfumdreams.