Bestseller

Calvin Klein parfume

635
5/5 baseret på alle bedømmelser

Calvin Klein parfume: Besnærende dufte til hende og ham

Modedesigneren Calvin Richard Klein grundlagde i1968 det amerikanske mærke Calvin Klein, som med en puristisk, tidløs-elegant mode har formidlet en følelse af begærlighed. Allerede i 1980’erne lykkedes det ham at forvandle et par almindelige jeans til et stykke modetøj, som ikke må mangle i noget klædeskab. Han vakte lige så stor opmærksomhed med sine Calvin-Klein-parfumer, som med deres umiskendelige duftkompositioner opnåede kultstatus. In 1990’erne revolutionerede designeren med branchens første unisex-duft.

Calvin Klein parfume: Parfumer, som indfanger ånden fra en hel generation

Mode-brandet vækker begejstring med et bredt sortiment af tasker, sko, undertøj og beklædning. Forførende trendprodukter og tidløse, moderne klassikere hører til kollektionen på samme måde som de tilhørende Calvin-Klein-dufte. Designeren arbejdede sammen med renommerede parfumører for at skabe sine kreationer. Opsigtsvækkende kampagner med berømte modeller førte til den parfumernes verdensomspændende succes.

Krydrede-orientalske noter står højt i kurs hos kvindeduftene fra Calvin Klein. Med en besnærende cocktail af udsøgte krydderier, blomster og varmt træ fremhæver kvindens sensuelle side. Disse parfumer fra Calvin Klein er som skabt til særlige anledninger og spændende nætter.

Romantiske blomsterdufte forener tidløst luksuriøse kompositioner af citrusfrugt, eksotiske træarter samt et potpourri af lilje, liljekonval, jasmin, viol, rose og nellike. Den frugtagtige-blomsteragtige Calvin-Klein-duft med en snert af animalsk moskus, mahogni og ambra er stilet til den selvbevidste, energiske kvinde. Unge, progressive brugere kan lide de citrus-/blomsteragtige dufte, som ved højere temperaturer lover opfriskende øjeblikke.

Parfumer fra Calvin Klein er dufte til alle køn

Herreduftene fra Calvin Klein er tidløst elegante. Orientalsk-træagtige parfumer fra Calvin-Klein egner sig perfekt til mænd med en særlig næse for stil og elegance. Kompositioner som salvie, æble og ozoniske noter parret med essenser af lavendel, muskatnød, geranier og cypres virker træagtig-aromatiske. Med tilsatte akkorder fra ruskind, ambra og irisrod klæder de den aktive, initiativrige mand.

Det er især unisex-parfumerne fra Calvin Klein, der er kendt for at fjerne grænserne mellem dufte til mænd og kvinder. De skal ikke fremhæve brugernes køn, men deres personlighed. Den første duft af denne art opstod i 1994. Den er indtil i dag en del af kollektionen, men er konstant blevet nyfortolket og tilpasset den moderne tidsånd. Ud over friske frugter og krydrede noter fra moskus, ambra og cedertræ indeholder den en blomstret hjertenote af jasmin, viol, rose samt liljekonval.

Plejeprodukter fra Calvin Klein, det perfekte supplement til duften

Ud over eau de toilette og eau de parfum fra Calvin Klein overbeviser mærket med luksuriøse plejeprodukter til ansigtet og kroppen. De supplerer din yndlingsduft og indeholder værdifulde ingredienser. Gavesæt fra Calvin Klein med parfume og brusegel i ekstravagante emballager er et blikfang og en vellykket overraskelse. Produkterne i én duftserie er perfekt afstemt efter hinanden.

Køb parfume fra Calvin Klein: Opdag de unikke duftkompositioner hos parfumdreams

Calvin Klein overbeviser med et bredt sortiment af tidløse dufte til mænd og kvinder. Derudover finder du unisex-dufte og luksuriøse plejeprodukter. Parfumdreams vækker begejstring med et stort udvalg af førsteklasses, lækre Calvin-Klein-parfumer, brusegel, bodylotion og aftershave. De enkle gavesæt er velegnede til særlige anledninger, hvis man vil glæde én med en lille gave.