20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

GLAMFUME

WHITE HEAVEN BEACH

Dance with the waves, move with the sea. Let the rhythm of the water set your soul free.“ Magisk tiltrukket og grebet af den uimodståeligt smukke natur ved Whitehaven Beach, en strand ved den australske ø Whitsunday Islands østkyst, bliver Chris og Criss overvældet af en tilstand af anspændt ro, der går over i en følelse af dybfølt rørelse og fredfyldt taknemmelighed. Hvis man kunne dufte farverne i denne erindring, så ville de dufte af krystal-turkis, kvartssølv, ultramarin og dybrød. Rene, tidløse og ubeskriveligt smukke. Dette enestående farvespil har Chris og Criss indfanget i den nye duftduo WHITE HEAVEN BEACH.

White Heaven Beach
KEEP CALM AND LOVE SYLT

Livet på Sild er et liv i harmoni med naturen. Når man tilbringer sin tid her, mister man sin tidsfornemmelse, finder indre ro, afslapning og nyder de smukkeste øjeblikke. Chris og Criss elsker at lade sjælen vandre på Sild – og at tanke kreativ energi i det nedsatte tempos positive følelse for at beskæftige sig indgående med nye idéer. KEEP CALM AND LOVE SYLT er deres personlige kærlighedserklæring til deres yndlingsø, stedet med uforglemmelige øjeblikke og følelser. Der er kommet fem dufte frem, der er båret af helt personlige erindringer og som afspejler øens smukkeste facetter.

Læs mere

Om at have syden i hjertet - inspirationen

Når glamour starter en affære med parfume, opstår der noget enestående: GLAMFUME! Chris og Criss er mor og datter – de elsker og lever begge to for en verden af dufte. Erfaringerne og indtrykkene fra utallige rejser gav begge lyst til at forvandle deres inspiration til reelle duftoplevelser. Og således lader de i samarbejde med to af de mest erfarne parfumører fra Grasse, som er verdens hovedstad for dufte, GLAMFUME duftkollektionen opstå. Fælles credo: "Vi vil i fællesskab investere vores kærlighed og vores lidenskab i duftkollektioner for at berige, forkæle og fortrylle duftelskere med usædvanlige duftoplevelser!"

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube