Mod rødmen

14 Vare
39
5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb ansigtspleje mod rødme online – og få en ensartet hud

Rødme i ansigtet er ingen sjældenhed. Millionvis af mennesker i hele verden lider af hud med tendens til rødme. Det kan have forskellige årsager En mild ansigtspleje mod rødme virker beroligende på stresset hud og hjælper den med at stråle igen.

Se beroligende ansigtscreme mod rødme

Rødme i ansigtet er ofte tegn på at huden er stresset og tør eller ikke lige har det helt så godt. Der er mange årsager hertil – lige fra tør luft til skadelige stoffer og indre uro. For at gøre det bedste for din ansigtshud i denne tid, bør du pleje din ansigtshud med en speciel ansigtscreme mod rødme. For det kan faktisk tage op til otte uger, indtil rødmen er forsvundet helt. I denne tid er de pågældende hudområder meget følsomme og irriterede.

En ansigtscreme mod rødme masseres blidt ind i ansigtet. Alt efter behov kan du bruge en creme mod rødme op til to gange om dagen. Det kan anbefales at bruge en fed creme mod rødme. Den bør hverken indeholde konserveringsmidler eller duftstoffer, da det kan forstærke rødmen på den allerede irriterede hud. Det kan desuden være en fordel at bruge en creme med en høj lysfaktor for at beskytte den røde hud mod andre ydre påvirkninger .

Anti-rødme: Skånsom pleje med creme, rens m.m.

Det optimale plejeprogram mod rødme er særligt skånsom mod huden. Huden skal trods alt falde til ro og regenerere sig:

  • Da huden er ude af balance, når den er rød, kan det anbefales at bruge en ansigtspleje mod rødme, som virker forebyggende og bevarer hudens naturlige beskyttelseslag. Især pH-neutrale renseprodukter er velegnede.
  • Renseproduktet bør være mildt ved hud med rødme: En mild vaskegel eller rens med cremet konsistens renser huden blidt men grundigt.
  • Rødme er også ofte et tegn på, at huden er betændt: For at afhjælpe dette kan en betændelseshæmmende, kemisk peeling, såsom BHA hjælpe huden med at berolige sig. Fysisk peeling med scrubpartikler bør til gengæld undgås for ikke at belaste huden for meget.

Køb hudpleje mod rødme til fordelagtige priser: Se vores store udvalg hos parfumdreams

For et friskere og strålende udseende: Den rigtige ansigtspleje mod rødmelindrer hudirritationer og tilfører fugt I vores store udvalg hos parfumdreams finder du lækre anti-rødme-cremer, milde renseprodukter og nærende serummer. Bestil blot i onlineshoppen eller når du er undervejsi parfumdreams-appen.