Foreo

255
5/5 baseret på alle bedømmelser

Foreo: Svensk hudplejeudstyr med lydteknologi

Foreo er et svensk hudplejemærke og forener skønhed og teknologi med hinanden. Mærket Foreo sælger produkter til rensning af ansigtet i et minimalistisk skandinavisk design, og som er baseret på den seneste teknologi. Elektriske ansigtsbørster er Foreos flagskib og det produkt, som gjorde mærket kendt fra den ene dag til den anden. Men også andet udstyr til ansigtspleje og Foreo tandbørsten er populære produkter fra den svenske virksomhed.

Foreo blev grundlagt i 2012, virksomheden var dengang nystartet og i gang med at udvikle udstyr, som skulle gøre den daglige rensning af ansigtet mere effektivt. Ansigtsbørsten med lydteknologi revolutionerede markedet og sørgede for opmærksomhed i hele verden.

Produkterne fra Foreo er alle trådløse og gør således også en fortsættelse af den daglige hygiejnerutine muligt på rejser. Med Foreo løftes ansigtsrensning op på et nyt niveau, de små børster er nemlig yderst effektive og behagelige.

Hvad kendetegner Foreo produkter?

Kernen i Foreo ansigtsrensningen er rensebørsten, som fungerer med lydimpulser, som fjerner overskydende talg, døde hudceller og snavs fra huden med en blød silikonebørste. Det renser porerne og forhindrer hudurenheder i at opstå. Desuden får huden et smukt udseende og ser yngre ud.

Der findes en Foreo ansigtsrensebørste til alle hudtyper, som gør individuel hudpleje muligt og samtidigt også nemt kan tages med på rejser. Der findes forskellige størrelser og farver og der blev også udviklet et produkt specielt til mænds hud. Men ansigtsrensebørster er ikke alt i Foreos sortiment:

  • Foreo maskebehandling: Dette produkt er en ansigtsmaske, terapi med rødt lys og massageapparat i et. Det lille apparat lægges på ansigtshuden og arbejder med varme, kulde og pulseringer for at forbedre teinten i løbet af få minutter.
  • Foreo øjenmassage: Øjenmassageapparatet forbedrer øjenplejen og skal lindre tegn på træthed og hudældning. Med den blide massage fremmes blodcirkulationen i huden og huden ser friskere og yngre ud.
  • Foreo ansigtsløft: Mikrostrømapparatet med anti-stød-system aktiverer ansigtsmusklerne og giver på den måde et mere opstrammet udseende og en lifting-effekt.

Til opnåelse af det bedste resultat med Foreo i forbindelse med ansigtsrensningen kan der desuden købes masker, cremer, serummer og renseprodukter, som er perfekt afstemt efter Foreo apparaterne og som kan arbejdes dybt ned i huden med lydimpulserne.

Udover Foreo ansigtsrensbørster kan der også købes tandplejeprodukter hos Foreo – tandbørster til voksne og børn udvider sortimentet.

Hvorfor har Foreo så stor succes?

Foreo har revolutioneret skønhedsmarkedet ved at sælge effektive kosmetikværktøj til privat brug. Dyre besøg i kosmetiksaloner bortfalder ved brugen af Foreo-apparater, som desuden kan tages med over alt og bruges uden forstyrrende ledninger. Produkterne oplade via USB og med kun en enkelt opladning kan produktet i givet fald bruges i op til fem måneder.

I modsætning til manuelle massageapparater og rengøringsprodukter er Foreo - takket være lydteknologi - mere effektiv og opnår en synlig effekt på huden.

Køb Foreo til små penge og løft hudplejen op på et nyt niveau

Det er muligt at købe produkterne fra Foreo til små penge. Hos parfumdreams er der et stort udvalg af Foreo-apparater, uanset om det er til opstramning af ansigtet eller til maskebehandlingen. Investér i dig og dit velbefindende med Foreo.