Deodoranter

120 Vare
876
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Deodorant, mænd: frisk og langvarig beskyttelse

Også selvom sved har til formål at afkøle kroppen: Svedpletter eller sågar svedlugt er der ikke nogen, der har lyst til at gå rundt med. Det hjælper at bruge deodorant, mænd, hvis I vil føle jer friske hele dagen og undgå ubehagelige lugte. Uanset om du vælger sticks, sprays eller deocreme: Udvalget er uendeligt stort, men én ting er sikker: Deodorant, mænd, giver en yderst effektiv beskyttelse.

Forudsætningen: Det rigtige valg. Hvis deodoranten påføres efter badet og grundig tørring, virker en anti-transpirant hele dagen. Den holdbare type deodorant til mænd kan beskytte mod overdreven svedproduktion, -pletter og deraf opstået -lugt i op til 48 timer.

Et bredt udvalg af deodoranter til mænd

Parfumdreams har en hel palet af forskellige deodoranter: Stick, spray, roll on og creme sørger for, at sved ikke begynder at lugte ubehageligt. En anti-transpirant hæmmer desuden sveddannelse og holder skjorten tør.

Find din passende herredeo hos parfumdreams, og brug filtrene i sidebjælken for bedre overskuelighed. De overskuelige filtre giver præcise søgeresultater på få sekunder.

De forskellige varianter af deodorant til mænd

  • Deodorant spray til mænd giver en jævn fordeling af den fine spraytåge. En spray tørrer hurtigt og efterladen intet synligt lag.
  • Deo stick til mænd består af en fast creme og har indholdsstoffer, som forebygger ubehagelige lugte. Takket være en deo stiks faste form er den tør at påføre, når den gnides under armene.
  • Deo roll on til mænd indeholder en flydende deodorant, som er nem at fordele med den roterende kugle. Den fine film tørrer hurtigt og beskytter derefter mod ubehagelige lugte.
  • Deo creme til herrer kommes i hænderne og påføres som en creme, og herefter beskytter den hele dagen lang mod svedlugt og -pletter.

Beslut dig for den deodorant, som du har det bedst med, og som er nemt for dig at bruge.

Deodorant til mænd med og uden aluminium

Deo til mænd uden aluminiumsalteer efterspurgte. Disse salte er med til at forsnævre svedkirtlerne. Dermed hæmmer de svedproduktionen. Der florerer mange myter om aluminium i deodoranter. Det skulle være sundhedsskadeligt, men der er hidtil ingen videnskabelige beviser, som understøtter den påstand. Hvis man vil være på den sikre side, så kan man vælge et alternativ uden aluminium. På parfumdreams finder du mange producenter, som tilbyder effektive og aluminiumsfri deodoranter til mænd. Takket være de afstemte duftnuancer maskeres uønskede lugte effektivt. Samtidig plejer de skånsomt den sarte hud under armene. Dermed undgår man irritation på grund af en deodorant.

Holdbar virkning – også til sport

Deo stick, roll on og deodorant spray til mænd fås også med 48-timers virkning. Når man har påført deodoranten, giver den fuld beskyttelse – selv under sport eller andre fysisk anstrengende aktiviteter. I varme temperaturer vælger mange mænd en langtidsvirkende anti-transpirant, så man er beskyttet mod ubehagelige lugte indtil næste dag (eller næste bad).

Køb deodorant til mænd online hos parfumdreams

I vores onlineshop med parfume og kosmetik finder du en passende deo, som opfylder dine kriterier. Du kan bruge søgefiltre for at øge overskueligheden og få personlige søgeresultater. Som supplement finder du mange deodoranter og passende plejeserier til mænd, som forsyner din hud tilstrækkelig pleje og beskyttelse.