XERJOFF

87
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

XERJOFF – parfume kombineret med italiensk levevis

Sergio Momos bedstemor, der kommer fra Kroatien, ser ud til at holde særligt meget af sit barnebarn. Det var nemlig hende, der fandt på hans kælenavn ”Sir-joff”, da Momo var lille. Det udtales „tser-joff“, og kælenavnet inspirerede grundlæggeren, da han i 2004 under navnet XERJOFF lancerede sin første duft. Selve parfumen skabte opmærksomhed og blev på meget kort tid en bestseller. Kunstneren har kreeret over 150 forskellige dufte, der skaber begejstring verden over.

XERJOFF forener luksus og italiensk levevis

Momo kommer fra den italienske by Turin og bliver særligt inspireret i naturen, i sit personlige liv og af den italienske levevis. Ud fra disse komponenter skaber han igen og igen sensationelle parfumekreationer, der udstråler fascination og overdådighed. Også XERJOFF-parfumernes flakoner er altid flotte og ekstravagante. Hos Momo overlades intet til tilfældighederne, så han bruger kun udvalgte essenser, der skaber en særlig stemning og altid rammer plet. Særlige forhold: Alle XERJOFF-duftene er unisexdufte. De passer altså både til mænd og kvinder. Designeren er altid tro mod sit motto:

  • Nærheden til naturen: Momos XERJOFF-produkt indeholder altid en blanding af italiensk livsglæde og naturlige indholdsstoffer. Han bruger friske duftstoffer som citron og forbinder dem med essenser fra kaffe eller tobak. Han tilsætter viol, vanilje og iris, og der opstår en duft, der minder om somre i Toscana eller ved den italienske Riviera.
  • Tradition møder moderne parfumeproduktion: Kunstneren bruger gerne forskellige duftnoter for at skabe usædvanlige XERJOFF-parfumer. Han er særligt fascineret af arabiske essenser. Med træagtige noter som oud, liljekonval, bergamot eller æble skaber han overraskende parfumekreationer, der minder brugerne om 1001 nats eventyr.
  • Klar til at tage på eventyr: XERJOFF krydrer sine ideer og indskydelser med andre duftnuancer. Han bruger skarp ingefær, intensiv safran eller bulgarsk rose for at skabe intense og uforglemmelige dufte.

Det er ikke kun de interessante dufte, der er vigtige for XERJOFF, men især førsteklasses og individuelle parfumer. Han ønsker at forære verden små gaver, der ikke er set før. Han arbejder med så stor hengivenhed med hver af sine duftkompositioner, som var det hans sidste. XERJOFF-dufte opstår altså ikke ved et tilfælde, men indeholder værdifulde ingredienser fra hele verden og er hver især en gave til duftelskere.

XERJOFF er mere end en parfumeproducent

Det at skabe forskellige dufte er en af Momos helt store passioner, og han vil sætte større fokus på verdens skønhed, som ser ud til at være gået tabt i vores tid, hvor tempoet i hverdagen bliver stadig højere. På raffineret vis bruger XERJOFF sensoriske dufte, der sender vores sanser på en rejse.

Hver duft genskaber minder, følelser og ønsker. Til det formål leger Momo med duftene, indtil han er helt tilfreds med resultatet. Kreationerne leveres i kunstfærdige og progressive flakoner med guldlåg. Her mødes elegance og et strejf af luksus – en blanding, der fungerer og overrasker kunderne.

Bestil XERJOFF online hos parfumdreams

Der er mange forskellige XERJOFF-dufte at vælge imellem. Hos parfumdreams finder du et udsøgt udvalg, så du selv kan opleve denne parfumeproducents helt særlige kvalitet. Det er let og billigt at købe parfume fra XERJOFF og at prøve produktet hjemme hos dig selv. Med XERJOFF-duftlys kan du desuden sprede de spændende dufte i hele hjemmet.