Øjenbrynsserum

19 Vare
656
5/5 baseret på alle bedømmelser

Øjenbryndsserum: Smukke øjenbryn – definerede konturer

Hvor velplejet din hud ser ud afhænger ikke mindst af dine øjenbryn. De definerer dine træk og sørger for et åbent blik. Et øjenbrynserum kan ved regelmæssig anvendelse gøre de sarte hår kraftigere. Derved forbedrer du også tætheden. Derfor burde det være et fast indslag i din daglige ansigtspleje.

Fyldige øjenbryn er ikke kun et tegn på regelmæssig pleje. De forynger desuden ansigtet idet de sørger for definerede konturer. Brug af serum til øjenbrynene er samtidig en invitation til at nyde blikket i spejlet mere. Tættere øjenbryn er lettere at give form. Det gør det muligt at tilpasse ethvert ønsket look.

Denne effekt opnår du med et øjenbrynsserum

Du tror at anvendelsen er kompliceret? Tværtimod: Et øjenbrynserum fås med en praktisk applikator. Derved doserer du enten nøjagtigt på steder, hvor dine øjenbryn har allermest brug for det. Eller du påfører det dråbe for dråbe hen over hele øjenbrynet og masserer det blidt ind. Ved daglig anvendelse kan du snart glæde dig til følgende resultater:

  • Regelmæssig vækst: Tyndere steder fyldes med kraftigere hår. Brynene finder tilbage til deres naturlige form.
  • Mere fylde: Friske hår bliver kraftigere under vask og forenes og giver mere volumen.
  • Let styling: Med et plus på volumen er daglig styling hurtigt klaret og du opnår et naturligt resultat.
  • Klare konturer: Fyldige øjenbryn understreger dit ansigts udtryk og får det til at virke yngre.

Bedst udfolder serumet til øjenbryn sin virkning, hvis du anvender det før du går i seng. For om natten er huden særligt modtagelig for plejende substanser. Du ser de første effekter efter tre til fire uger.

Sådan anvender du dit øjenbrynserum

Enhver pleje begynder med en grundig ansigtsrensning, der omfatter pleje af øjenbrynene. Kombiner det helt enkelt med et produkt efter din smag. Skrub ikke for hårdt - det kan medføre at nye hår falder af. Tag desuden højde for, at alle makeup rester fjernes fuldstændig. Derefter tørrer du dem godt. Nu påfører du øjenbrynserummet med brug af en applikator. I den sammenhæng skal du være opmærksom på: Mindre er mere.

Nu masserer du det blidt ind og lader det helt enkelt tørre. Vigtigt er, at det trækker helt ind før du går i seng. Du vil jo, at de værdifulde indholdsstoffer fraøjenbrynserummet virker de rigtige steder og ikke lander på puden.

Disse indholdsstoffer beriger dit serum til øjenbryn

Planteekstrakter som morgenfrue eller rødkløver forebygger hårknæk og giver næring til rødderne. Førsteklasses olier fra lavendel, enebær eller ingefær stimulerer øjenbrynshårenes vækst. Biotin gælder simpelthen som skønhedsvitamin. Derfor er det klart, at det også skal være at finde i øjenbrynserum. De tilfører hårene mere glans og giver dem en kraftig struktur.

Peptider er forbindelser af aminosyrer og sørger også for styrkede bryn. Mange produkter indeholder desuden farvestoffer, der får dem til at virke mere voluminøse. Det handler altså om makeup og ikke om enøjenbrynserum i plejende forstand. Også hormoner som prostaglandiner skal understøtte hårvæksten.