Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Intimpleje mænd

3 Vare

Intimpleje til mænd– produkter, som renser, plejer og beskytter huden

For lidt eller for meget pleje i det sarte intimområde kan hurtigt føre til hudproblemer. Hvis du vasker dig tit, udtørres huden og gør den mere modtagelig for bakterier. En dårlig intimhygiejne hos mænd bevirker, at bakterier og andre mikroorganismer uhindret kan formere sig. Der opstår en ubehagelig lugt og i værste fald kønssygdomme. Derfor er det vigtigt, at du sørger for den rigtige intimpleje. Hos parfumdreams finder du forskellige produkter, som kan hjælpe dig med det.

Hvilke produkter er velegnede til mænds intimpleje?

Hos mænd er det især penishovedet, der er meget følsomt. Hvis du anvender en almindelig brusegel, når du vasker dig, kan der opstå hudirritationer og kløe. Det er fordi, at sæbe og andre alkaliske substanser har en høj pH-værdi. De angriber hudens naturlige, beskyttende barriere og udtørrer huden. Den er så ikke længere i stand til at beskytte sig selv.

PH-hudneutrale produkter specielt til intimplejen hos mænd er en smule sure og tilpasser sig hudens pH-værdi. Den beskyttende barriere forbliver så intakt. En blid intimvaskelotion til manden eller en intimvaskegel med hudberoligende formel understøtter dig i den daglige rengøring af intimområdet og beskytter samtidigt mod infektioner. De er også velegnede til analområdet.

Produkter til skånsom intimhygiejne hos mænd

Til intimplejen hos mænd finder du et helt produktsortiment hos parfumdreams: Intim-vaskelotion, intim-vaskegel, renseservietter til intimområdet eller en speciel barbergel. Vi præsenterer dig for de mest populære varianter:

  • Intimservietter: Servietterne er velegnede til den hurtige >intimpleje, når du er på farten. De giver dig en frisk og velplejet fornemmelse, forhindrer ubehagelig lugt og er skånsomme mod huden. Produkterne indeholder allantoin, som beroliger huden, og værdifulde olier, som tilfører fugt og har en genfedtende effekt. De forhindrer, at den sarte hud i intimområdet udtørrer. Vitamin E virker antioxidativt og understøtter hudens naturlige barrierefunktion. Aloe vera har en regenererende, fugtighedsgivende og betændelseshæmmende virkning. Majsstivelse absorberer sved og fugtighed. Den holder intimområdet tørt.
  • Intimdeospray: Med deodoranten, specielt til intimhygiejne hos manden, forhindrer du ubehagelig luft, som skyldes sved. Den nedsætter målrettet svedproduktionen, så intimområdet bliver ved med at være tørt. Disse sprays er pH-neutrale og er velegnede til daglig brug. De forstyrrer ikke hudens eget, sarte beskyttelseslag og er i besiddelse af plejende ingredienser. De sprøjtes på de respektive hudområder efter vask.
  • Intimvaskelotion til manden: Rensemidlet giver en velplejet, frisk følelse i intimområdet uden at irritere den følsomme hud. Den er pH-neutral og opretholder den naturlige, beskyttende barriere. Af og til indeholder produkterne mælkesyre, så intimområdets let sure miljø opretholdes. Værdifulde olier forsyner huden med fugtighed. Allantoin, panthenol, lægekulsukker og kamille virker beroligende. De forhindrer kløe, rødme, bumser og hudirritationer. Intimvaskegel til manden virker effektivt mod intimlugt, efterlader en frisk duft og en behagelig, ren fornemmelse.
  • Intim-barberskum: Den milde skum er pH-neutral. Den forbereder huden i intimområdet optimalt på den efterfølgende barbering og forsyner den med plejende ingredienser. Vitamin B3 virker beroligende på huden, styrker hudens egen barriere og reducerer rødme. Glycerin forsyner huden med fugt. Mælkesyre understøtter hudens sunde syrekappe.
  • Aftershave-balsam til intimområdet: Efter barberingen forhindrer balsamen kløe, indgroede hår og skægpest. Den beroliger huden med kamille, panthenol og værdifulde olier.

Hvis du har sart hud, bør du bruge pH-neutrale produkter, som er uparfumerede og ikke indeholder alkohol, til intimpleje til mænd, da disse stoffer virker irriterende og af og til kan give kontaktallergi.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube