Få nyhedsbrevet, og spar 21%**

Menu

Parfumdreams

Hårparfume til velplejet og duftende hår

Hår er fantastisk til at bære en duft. Det optager dufte hurtigt og holder på dem i lang tid. Det er altså helt perfekt at spraye med en parfume til håret.

I modsætning til en almindelig parfume indeholder en hårparfume flere plejende indholdsstoffer. Det er ofte uden alkohol, da det kan udtørre håret. Dermed er en hårparfume den perfekte symbiose af langvarig duft og pleje.

Til enhver smag: hårparfume med forskellige dufttyper

Præcis som ved parfume til kvinder fås der også mange forskellige dufttyper inden for hårparfumer: Der findes alt fra sødt, blomsteragtigt til træagtigt og markant. Nogle mærker tilbyder også deres duftklassiker som hårparfume. På den måde er det muligt, at supplere din yndlingsduft med en perfekt afstemt hårduft. Fordelen: Duften holder i lang tid, og du kommer helt sikkert til at modtage masser af komplimenter.

Hvis du vil udskyde den næste hårvask lidt, kan en hårparfume også hjælpe dig. Et par sprøjt maskerer ubehagelige lugte. I kombination med en tørshampoo vil dit hår se rent ud igen – og også dufte sådan.

Køb hårfume hos parfumedreams

Opdag din nye hårparume hos parfumdreams. Vælg mellem mange forskellige dufte,og find lige præcis den hårduft, der fremhæver din personlighed. Kig dig omkring i andre kategorier som bodylotion eller bodyspray, for at intensivere din duft.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube