Dsquared² Parfum

Det canadiske mærke DSQUARED² står i direkte forbindelse med musik-business. Det var Dean og Dan Catens store ønske at kunne præsentere deres mode på verdens mest populære catwalks og vække begejstring hos de største berømtheder med deres typiske blanding af musik, kunst og mode. I år 1994 blev dette til virkelighed. Det lykkedes altså langsomt, men sikkert for brødrene at blive anerkendt som store stars, der lod alle deres show-outfits designe af de to designere, så de mere og mere skabte sig et navn med Dsquared² i mode- og musikbranchen, der i dag står for afslappethed og coolness.

Vidste du at Indhold

Dsquared² parfume til kvinder og mænd

Dean og Dan Caten, kanadiske tvillinger og modedesignere, grundlagde i 1994 modevirksomheden Dsquared² i Milano. Brandets noget usædvanlige navn består af bestanddele af de to virksomhedsgrundlæggeres fornavne, Dsquared² betyder oversat „D opløftet til anden potens“. Der udarbejdes mode til kvinder, mænd og børn i et højt prisleje. I dag sælger virksomheden også forskelligt tilbehør samt skaber parfumer.

Parfumer fra Dsquared² til kvinder

Fra Dsquared² finder du flere dufte til kvinder, som under navnet She Wood og Potion er blevet lanceret på markedet. She Wood Eau de Toilette Natural Spray fås som serie fra Dsquared² fås i forskellige størrelser, også som spray med 100ml. Denne serie er udarbejdet til kvinder, der hviler i sig selv og som kan identificere sig med det puristiske design og den klare struktur. She Wood har en topnote af jasmin, lemon og neroli. Hjertenoten er tilført en smule moskus og den helt særlige duft fra violer. Basisnoten har varmende aromaer fra ambra, vetiver og ceder og gør dermed navnet Wood ære. Denne duft kan beskrives som indeholdende blomster og træ, diskret og alligevel markant. Med til duftnoterne fra serien Dsquared² hører også Golden Light Wood, der er sammensat til en varm duft af orangeblomst, citrusfrugtlignende ceder, vetiver og moskus. Ligesom du vil kunne se på parfumens farve og som navnet afslører så har Crystal Creek Wood Eau de Parfum Spray en kølig og frisk note. Hvis du gerne bærer en parfume, der ikke er for sød og blomsterholdig så skulle du prøve Crystal Creek. Det er i hvert fald en fantastisk parfume til sommeren og størrelsen på 30ml er helt rigtig. Potion, das Parfum fra Dsquared² til kvinder, der også fås som bodylotion og brusegel, er en forførende og aromatisk duft. Topnoten understreges af bergamot, ribs og violer, hjertenoten af jasmin, liljekonvaler og rose. Denne blomstrende komposition får kvindehjerter til at slå hurtigere fordi de ved, hvor fin og forførende denne blanding duftet. Basis består af ambra og moskus, det får duften til at hvile i sig selv og tilfører den desuden et forførende strøg.

Dsquared² til mænd - til rigtige mænd

Dsquared² Wood føres under betegnelse He Wood og har siden 2007 været på markedet. Duften er træagtig frisk og har en topnote af ædelgran, moskus og vegetabilsk ambra. Hjertenoten indeholder sågar violblade, violer og et strøg af aqua, der giver den en vis lethed. Da basisnoten med vetiver og cedertræ er let krydret er He Wood den perfekte duft til mænd også hvis de netop udfører hårdt fysisk arbejde. Potion - oversat betyder det i øvrigt „trylledrik“ - blev allerede bragt på markedet i 2011 og er en krydret træholdig duft. Topnoten indeholder angelik, mynte og timian, som gør det til en usædvanlig duft, men det netop det, som giver den et kick. Også hjertenoten, som indeholder ensian, peber, rose og kanel bidrager hertil og tilbage bliver ambra, kashmirtræ, moskus og patchouli. Det overrasker ikke, at denne duft stadig er så værdsat som dengang den blev lanceret på markedet!