Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Vaskeklude: Fordelene for din hud

Med en vaskeklud bliver din kropspleje under bruseren endnu mere grundig. Men den kan også være en god hjælper, hvis du ikke har tid til en tur under bruseren og bare hurtigt vil friske dig op. Desuden sparer du på vandet og får alligevel en følelse af renhed og friskhed.

Vaskeklude til grundig rengøring af huden

Vaskeklude er firkantede stykker stof, der er en smule større end din hånd, og som du gør våd og bruger til at gnide din hud af med. Der findes også vaskeklude, der er udformet som en handske, og som du kan stikke hånden ned i. Med en sådan vaskehandske bliver rengøringen særligt effektivt.

Hæld en smule sæbe på din vaskeklud, og gnid dig med vaskekluden. På den måde danner brusegelen særligt meget skum, og din hud nyder desuden godt af en blid peeling. Du kan drager fordel af denne effekt og fokusere særligt på de kropsdele, der er lidt ru.

Hvad skal du være opmærksom på, hvis du regelmæssigt vasker dig med en vaskeklud?

Det er afgørende, at du med jævne mellemrum udskifter din vaskeklud. Ellers kan bakterierne lynhurtigt formere sig. Det er bedst at bruge en ny vaskeklud, hver gang du vasker dig. Du bør vaske vaskeklude ved 60 grader, så du dræber alle bakterier. Vær desuden opmærksom på, at du kun bruger din egen vaskeklud og ikke deler den med din partner – det samme gælder for håndklæder.

Hvilke fordele er der ved vaskeklude og vaskehandsker?

Der er mange fordele ved at bruge vaskeklud:

  • Du kan vaske dem og bruge dem igen og igen. Det er meget miljøvenligt.
  • Hvis du vasker dig med en vaskeklud, bruger du tydeligt mindre vand end hvis du tager et brusebad eller et bad, og du sparer således rede penge.
  • Vask med vaskeklud eller vaskehandske er ikke så ressourcekrævende som et brusebad, og du kan hurtigt vaske enkelte dele af kroppen, som for eksempel halsen eller under armene.
  • Det varme vand fra et brusebad er ikke godt for huden og kan være et problem for mennesker, der lider af neurodermatitis eller eksem. Med en vaskeklud kan du bedre regulere temperaturen und afvaskningen, og kontakten med vand er mindre intens for huden, så den ikke udtørrer så kraftigt.

Vaskehandsker finder du hos parfumdreams

For at rengøringen af din krop kan blive både grundig og blid anbefaler vi vaskeklude. Gå på opdagelse hos parumdreams, og find vaskehandsker i forskelligt design, der gør din hud dejlig blød.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube