20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Molekyle parfume – opdag den stilfulde hemmelighed bag individuelle dufte

Du spørger dig selv, hvad der gør den hemmelighedsfulde molekyle parfume til noget særligt? Det er nemt at svare på: Denne Parfume dufter forskelligt fra person til person. Årsagen skal findes i den unikke sammensætning. Den består af naturlige duftstoffer og syntetiske molekyler, der er fremstillet i et laboratorium. Væsken i flakonen dufter godt nok diskret af de ledsagende nuancer. Men den egentlige og dermed individuelle duft udvikler sig først, når den kommer i kontakt med menneskehud.

Molekyle parfume er meget personlig. Den går i forbindelse med den naturlige lugt af et menneskes hud, som er forskellig fra person til person. Denne hudkemi er årsagen til, at den samme molekyle parfume dufter forskelligt på to personer. Selvom der findes molekyle parfume til både kvinder og mænd, så er der som udgangspunkt tale om unisexdufte.

Hvilke molekyle parfumer findes der?

Mens andre parfumer er bygget op omkring duftpyramiden, så gør molekyle parfumer hverken brug af hoved-, hjerte- eller basisnoter. Hovedbestanddelen er det syntetiske molekyle, hvis fremstilling holdes strengt hemmelig. Den er ofte navngiven for molekyle parfume og ledsages af mere klassiske nuancer. Igennem kontakten med huden, vejret eller sågar omgivelserne opstår der en nicheduft, som er helt unik. Derfor kan man kun lave en grov inddeling af molekyle parfume:

  • Nordisk klare linjer: Førstehåndsindtrykket er den rene essens af Skandinavien i en enkel flakon. Nuancer af pebermynte møder en kølig havbrise og træagtige noter, som tegner et sanseligt bilede af skandinavisk forførelse.
  • Prikkende og blomsteragtig: En klassisk molekyle parfume til kvinder i kombination med søde florale nuancer som orkidé og rose med den sprudlende karakter fra ren Champagne eller rosé sekt – forførende let og alligevel overraskende.
  • Orientalsk-træagtig: Hvis man er på udkig efter en molekyle parfume til mænd, så gå efter den sanselige linje med varmende oud samt træ- og røgagtige noter. I kombination med den individuelle duftnote er resultatet lidenskab hældt på flakon.
  • Komplekse molekyle parfumer: Raffinerede og afvekslende, med forførende friskhed. Helt op til seks nuancer danser en sanselig tango i næsen. Der kommer den individuelle duftkarakter næsten allerede i anden række.

Vil du give en molekyle parfume i gave? Gå som udgangspunkt efter den første note, som kan opfanges: sødlig eller urteagtig? Træagtig eller prikkende? Den individuelle karakter kan du ikke uden videre opfange. Men under alle omstændigheder kan du med denne højst personlige gave ramme plet hos dine kære.

Hvem er mest til molekyle duft?

Denne type parfume egner sig ikke til hvem som helst. Men individualister og alle, der ikke er bange for at prøve noget nyt, vil elske en molekyle parfume. Unisex-aspektet er også spændende. Derfor er også flakonerne tidløse og uden kønstypiske farver. Det er kun næsen, der bestemmer, om en duft opfattes som en maskulin molekyle parfume til mænd eller som en feminin til kvinder.

Stort udvalg af molekyle parfume hos parfumdreams

Nysgerrig efter det hemmelige tip? Gå på opdagelse i kollektionen af molekyle parfume, og find dine favoritter. Hvis du føler dig hjemme i mere utraditionelle dufte, så er molekyle parfume det helt rigtige til dig. Diverse størrelser på flakonerne sørger for, at du altid kan have din yndlingsduft med dig. Forkæl dig selv med en sanselig overraskelse i form af en enestående duft!

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube