Hyaluronsyreserum

45 Vare
462
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Hyaluronserum – fugtighedskicket til belastet hud

Hyaluronserum er i dag næsten blevet en fast del af antirynkeplejen. Næsten intet andet aktivt stof forsyner huden så godt på længere sigt med den nødvendige fugt. Hyaluron understøtter en strålende teint og kan endda udviske mindre rynker og definere ansigtets kontur. Den anvendte hyaluronsyre fremstilles hovedsageligt i laboratoriet og er derfor også velegnet til veganere.

Hvad er hyaluronsyren i serummet og hvordan virker den?

Hyaluronsyre forekommer helt naturligt i vores krop. I bindevævet og i ledvæsken lagres fugtigheden som i en svamp. 1g hyaluronsyre kan binde op til 6g vand. Ikke så sært, at denne substans ikke kun er så populær som hyaluronsyre-serum. Den findes også i flere andre skønhedsprodukter.

  • Dekorativ kosmetik: Også inden for makeup bliver hyaluronsyre mere og mere populær. Du finder derfor også foundation, concealer og BB-creme med et fugtighedskick på hylderne.
  • Hårpleje: Det, der er godt for håret, er også godt for en velplejet manke. Shampoo og conditioner med hyaluronsyre gør håret fyldigt, glansfuldt og mere smidigt.
  • Indefra: Hvis det indtages som et nærende tilskud, kan kroppens indhold af hyaluronsyre øges. Denne effekt er dog ikke videnskabeligt dokumenteret.

Det, som en tår koldt, klart vand gør om sommeren, gør hyaluronsyre-serummet med din hud: Den fylder fugtdepoterne. Det får huden til at mere spændstig og strålende ud. Små rynker kan således gøres mindre og tørre steder regenereres nemmere. Huden ser alt i alt yngre og mere elastisk ud.

Hyaluronsyre-serum som daglig pleje

En fugtighedsserum med hyaluronsyre er nem at fordele i ansigtet, på halsen og det øverste af brystet. Dens tekstur er meget let og trænger hurtigt ind. Derfor kan du sagtens anvende en hyaluronsyre-serum under din makeup. Den er desuden meget drøj, så du vil have glæde af den i lang tid. Og din hud vil takke dig for det med en strålende glans.

Hyaluronserum er ikke kun beregnet til den modne hud. Hudens naturlige aldringsproces begynder, når man er mellem 20 og 30 år. Hvis du allerede plejer din hud optimalt i denne alder, vil den se ung og frisk ud i lang tid. Hyaluronsyre i serummet er en stor hjælp til forebyggelse af en for tidlig aldring af huden.

Fyldige kinder og en stram hud behøver ikke kun at være en ønskedrøm. Hvis du regelmæssigt forkæler dit ansigt med en fugtighedsserum med hyaluronsyre, vil du blive belønnet med definerede konturer og en frisk og strålende teint. Du har ikke engang brug for makeup for at gå ud af huset med en selvsikker følelse. Giv din hud en ekstra tår fugt og glæd dig, hver gang du ser dig selv i spejlet.

Køb hyaluronsyre-serum hos parfumdreams

Glæd dig til en fugtmættet hud og opdag din hyaluronsyre-serum til en perfekt plejet hud. Lad dig inspirere af vores udvalg og vælg et produkt, som opfylder alle din huds ønsker. Forskellen kan mærkes. Allerede efter få ganges brug vil du bemærke, hvor smidig og fugtig din hud føles. Udvid nu din daglige skønhedsrutine med en fugtighedsgivende serum med hyaluronsyre - din hud vil takke dig for det.