Varmebeskyttelse & Heat protection

55 Vare
592
5/5 baseret på alle bedømmelser

Varmebeskyttelse: Så vigtigt er den for sundt hår

Enhver, der regelmæssigt styler sit hår med et krøllejern eller en hårtørrer, bør have et varmebeskyttende produkt i skabet på badeværelset. Hår udsættes under stylingen nemlig delvis temperaturer på op til 230 grader, hvilket udtørrer det, beskadiger det og gør, at det ser tørt og slidt ud og hurtigt knækker.

Sådan fungerer et varmebeskyttende spray

Et varmebeskyttende produkt lægger en beskyttelsesfilm omkring det enkelte hårstrås skællag og sørger for, at det ikke kommer i umiddelbar kontakt med varmen. Håret bliver såedes forseglet og fugten fordamper ikke ved kontakt med varmen. Således bør varmestylingen udtørre håret mindre. Forudsætning for det er selvfølgelig, at produktet blev fordelt grundigt i håret.

Hvad adskiller de forskellige varmebeskyttende produkter fra hinanden?

Der findes forskellige produkter til varmebeskyttelse, som har forskellige egenskaber:

  • Varmebeskyttende spray: Et varmebeskyttende spray er nok den meste populære anvendelsesform. Den sprayes på det fugtige hår og håret tæt på hovedbunden og er således nemt at bruge. Mange sprays har desuden plejende egenskaber og forsyner håret med ekstra fugt.
  • Varmebeskyttende creme: En varmebeskyttende creme indeholder ofte også plejende indholdsstoffer, som beskytter håret mod at spalte og at tørre ud. Den er mere tyktflydende end et spray, er et godt alternativ og kan masseres ensartet ind i det våde hår.

Sådan bruger du varmebeskyttende produkter til håret rigtigt

Varmebeskyttende produkter til håret kommes i det fugtige hår og forbliver i det. Det betyder, at det varmebeskyttende spray eller den varmebeskyttende creme ikke skylles ud igen. På den måde kan produkterne udfolde deres fulde virkning.

I forbindelse med sprayen er det bedst at overholde en afstand på 20 til 30 centimeter under påføringen. Det er vigtigt, at hvert enkelt hårstrå kommer i kontakt med produktet. Til grundig fordeling i håret kæmmes håret derefter omhyggeligt. Den varmebeskyttende creme masseres ind i det fugtige hår med hænderne. Til ensartet fordeling kan det også i den forbindelse betale sig efterfølgende at rede håret grundigt igennem med en børste.

Derefter føntørrer du dit hår først. Når det er 100 % tørt, kan du arbejde med andet hårspray.

Køb varmebeskyttende produkter hos parfumdreams

Beskyt dit hår ved hver styling med et varmebeskyttende produkt. Om det er en spray eller en creme er helt overladt til, hvad du foretrækker. Hos parfumdreams kan du finde et stort udvalg af hårpleje- og stylingsprodukter, så du kan vise dit hår frem på den allerbedste måde.