Anti-aging ansigtsserum

281 Vare
7700
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Anti-aging serum – til moden hud, der stråler

Fra en bestemt alder hører anti-aging serum med til basisudstyret på badeværelset. Konsistensen er meget sart og er let at påføre. Koncentrerede indholdsstoffer trænger ind i huden og udfolder der sin virkning. I et klassisk anti-rynke serum er der derfor mindst en af følgende substanser:

  • Q10: stimulerer energiproduktionen i hudcellerne og virker antioxidant.
  • Resveratrol: Udvindes af kernerne fra vindruer og virker også antioxidant. Desuden indeholder de naturlig UV-beskyttelse.
  • Astaxanthin: Udvundet af røde alger filtrerer UV-stråling og forebygger rynkedannelse.
  • Hyaluronsyre: Binder fugtigheden i hudcellerne og sørger for en frisk teint. Virker bedst i kombination med ceramider.
  • Retinol og andre vitaminer: Retinol som en form for A-vitamin har en kraftig virkning i en anti-aging serum. Desuden modvirker de beviseligt rynkers dybde.
  • Folinsyre: stimulerer kollagenproduktionen og binder fugtighed i hudcellerne. Desuden spiller det en rolle ved reparation af DNA´et.
  • Panthenol: Transporterer og binder værdifuld fugtighed. Desuden understøtter det kroppen i dens produktion og regeneration af hudceller.
  • Ceramider: specielle fedtstoffer, der sørger for opretholdelse af den naturlige hudbarriere. Beskytter desuden mod tab af fugtighed.

Et anti-aging serum er ikke et vidundermiddel, der tryller rynker væk. Men et effektivt middel, der forebygger hudens ældning. Det indeholder en teints naturlige strålekraft. Ved regelmæssig anvendelse kan hudens fremtoning takket være serum til moden hud jævnes og mildne fine rynker. Mange produkter besidder et supplerende UV-filter eller efterlader et let skær.

Hvorfor huden har brug for serum mod rynker

Hudens ældning har forskellige årsager og begynder allerede mellem det 20. og det 30. leveår. Ydre påvirkninger som frie radikaler, luftforurening og UV-stråling skader hudcellerne, der derved må regenerere sig selv oftere. Dog falder hudens regenererende evne med alderen. Et anti-aging serum med antioxidanter og vitaminer kan understøtte din huds regeneration.

Tidens tand stopper heller ikke ved kroppens egen kollagenproduktion. Dette protein er ansvarlig for hudens spændstighed. Allerede fra det 30. leveår aftager kollagensyntesen og de første rynker opstår omkring mund og øjne. Også her hjælper et serum mod rynker med koncentrerede vitaminer. De stimulerer kollagenproduktionen og forebygger yderligere dannelse af rynker.

Manglende fugtighed er en grund til at teinten mister sin strålekraft. Desuden opstår derigennem såkaldte tørre rynker. Derfor er det vigtigt, at dit anti-aging serum også tilfører fugtighed. Indholdsstoffer som hyaluron eller panthenol sørger samtidig for, at fugtigheden også bindes i huden. Ceramider styrker hudens barrierer og forhindrer, at fugtigheden hurtigt går tabt.

Sådan bruger du anti-aging serum

Et serum til moden hud er meget koncentreret. Derfor skal du kun bruge få dråber. Efter den daglige rensning af huden påfører du anti-aging serummet i ansigtet og masserer det blidt ind med dine fingre. Lad det virke i omkring 10 minutter – den perfekte lejlighed til at tage en lille pause. Derefter tilfører du lidt fugtighedscreme auf. Og så er du klar til at starte dagen med velforsynet hud.