Vitamin C-serum

40 Vare
2475
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Vitamin C-serum: strålende teint & frisk udstråling

Hører i dag til i mange menneskers toiletskab: vitamin C serum. Der er gemt en kraftfuld ingrediens i de små flasker, som vækker begejstring Vitamin C beskytter hudcellerne og bidrager til en jævn teint. Serummet er kendt som anti-aging-produkt og giver huden en frisk og strålende glød hver eneste dag. Altså det perfekte supplement til din daglige hudplejerutine.

Serum med vitamin C plus yderligere aktive stoffer

Vitamin C er i sig selv styrkende. Det kan understøtte dannelsen af kollagen og således indirekte udfolde sin positive effekt mange forskellige steder på kroppen. Vitamin C serum kan desuden med succes anvendes mod pigmentpletter og andre aldringstegn.

Hvis vitamin C anvendes sammen med andre plejende indholdsstoffer, forsynes huden optimalt med alt det, den har brug for. Alt efter, hvad producenterne som udgangspunkt vil opnå med de enkelte produkter, blandes mange forskellige andre indholdsstoffer i Vitamin C serummerne, som skulle have en positiv effekt på huden, som f.eks.:

  • aloe vera
  • andre vitaminer (f.eks. vitamin E)
  • hyaluronsyre
  • ferulasyre
  • udtræk fra citrusfrugter

De virksomme stoffer understøtter kraften fra vitamin C og afrunder det kosmetiske produkt. En serum med vitamin C plejer derfor også hud med urenheder, pigmentpletter eller akne. Og så dufter de fleste produkter oven i købet fabelagtigt og giver os en ekstra portion godt humør med på vejen.

Vitamin C serum: Virkning og anvendelse

Vitamin C beskytter hudcellerne mod negative miljøfaktorer og hjælper os med at opbygge kollagen dybt nede i huden. Kroppens egen evne til at danne kollagen bliver mindre med årene. Og lige netop derfor er det så vigtigt at understøtte huden på den bedst mulige måde. Som andre antioxidanter binder vitamin C de såkaldte frie radikaler, så disse ikke længere kan beskadige hudens celler. Miljømæssige faktorer er årsagen til, at frie radikaler påvirker vores hud.. Det kan være årsager såsom udstødningsgasser, fint støv eller indre faktorer som stress. Hvis man i hverdagen giver sin krop et tilskud af vitamin C, hjælper man huden med at opretholde dens struktur.

Det er nemt at bruge en Vitamin C-serum og du kan bruge den hver dag:

  • Rensning: Først renses ansigtet grundigt, så snavs og makeuprester fjernes. Derefter kan du bruge en ansigtsvand.
  • Påføring: Efter rensningen er det nok med ganske få dråber af serummet, som nænsomt kommes på ansigtshuden. Det er bedst at duppe væsken blidt ind eller massere huden i små cirklende bevægelser.
  • Hudpleje: Det tager kun et kort øjeblik for vitamin C-serummet at trænge helt ind i huden. Så kan skønhedsrutinen rundes af med en plejende ansigtscreme eller andre produkter.

Vitamin C-serummet bør hver morgen være en del af ansigtsplejen. Det giver brugeren en strålende og jævn teint hele dagen.

Vitamin C-serum mod pigmentpletter

Vitamin C siges at kunne lindre eksisterende pigmentpletter og forebygge dannelsen af nye. Derfor er vitamin C serum populær hos dem, som er ramt af disse hyperpigmenteringer. Serummet med vitamin C opfylder således forskellige behov og er velegnet til mange forskellige hudtyper.

Bestil vitamin C-serum online hos parfumdreams

Hos mange velrenommerede kosmetikmærker er vitamin C-serummet allerede en fast del af produktpaletten. Derfor har parfumdreams et stort udvalg af disse skønhedsboostere, som er nemme at anvende derhjemme. Bestil det vitamin C-serum, som passer bedst til din hud, hos parfumdreams.