Kropsplejen er en vigtig del af enhver daglig plejerutine. Derfor bør du skænke den mere opmærksomhed, især om efteråret. Efteråret er tiden, hvor vores hud kommer sig efter de anstrengende sommermåneder. Samtidig giver temperaturforskellene og den tørre luft ru hud, der føles udspændt. Det din hud virkelig har brug for, er en pleje, som er tilpasset sæsonen. Hvordan du sørger for, at den får det, det røber vi nu.

Hårpleje til efteråret Ansigtspleje Golden Glow Tid til hygge Trends

Det skal du være opmærksom på i forbindelse med hudplejen om efteråret:

 

I det første trin på du i stigende grad integrere kropspeeling og plejende kropslotioner i din kropsplejerutine. En blid rensning med din yndlingspeeling fjerner fx døde hudceller, så kropslotionens pleje indholdsstoffer bagefter kan trænge endnu bedre ind i huden.

 

Når det bliver køligere udenfor, bliver lysten til et varmt bad større. Men for lange og hyppige karbade skader hudens naturlige beskyttende film. Det udtørrer huden endnu kraftigere. Derfor er tilsætninger eller badeolier med lidt fugtgivende indholdsstoffer som arganolie egnede. De, der foretrækker et brusebad, bør investere i en plejende badeolie.
Tip fra parfumdreams: Udskift det varme bad med et vekselbad, på den måde fremmer du blodcirkulationen og dit immunsystem styrkes.

Glem ikke fod- og håndplejen

 

Huden på hænder, fødder og led glemmes tit om efteråret, og bemærkes først, når huden er ekstremt tør og ru. Men, det er især disse hudområder, der har behov for ekstra meget pleje om efteråret og vinteren.
Tip fra parfumdreams: Det er bedst at bruge to forskellige håndcremer: En lidt fedtgivende, som trænger hurtigt ind, til om dagen og en meget nærende håndmaske til om natten.