Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
Diesel 12 Vare

Diesel parfume

Diesel parfume – til mennesker med stærk personlighed

Diesel og parfume er to ord, som antageligt ikke har meget til fælles. Men modebrandet Diesel har i nogle år haft dufte i sit sortiment – med succes. Og det med en hilsen fra brandets grundlægger Renzo Rossos personlighed. Parfume fra Diesel har Rosso døbt efter sit personlige motto: Only the Brave. Dette slogan præger italieneren så meget, at han har fået det tatoveret på sin venstre ankel.

Eau de toilette und eau de parfum fra Diesel under luppen

Siden 1985 har Renzo Rosso vist sig som værende pioneren indenfor sit Diesel-brand. I 1995 lancerede Diesel den første hjemmeside indenfor et modemærke. To år senere var Diesel det første mærke med sin egen netbutik. Så virker det lidt forbløffende, at mærket først begyndte at lancere parfumer i 2007 med Only the Brave, Diesel-duften til mænd.

Som alle projekter fra Rosso var parfumeserien helt fra starten enormt succesfuld. Flakonens prægnante styling har som ved moden bidraget en del til det. Diesel parfume til mænd dukkede op i en næve af glas, som Rossos egen hånd angiveligt stod model til. Diesel parfume til kvinder derimod kommer i et hjerte med mange kanter og liggende på siden. Begge designs er unikke.

Følgende Diesel-parfumer er særdeles populære hos parfumdreams:

  • Diesel Sound of the Brave: Denne eau de toilette fra Diesel til mænd blev kreeret til personligheder, som modigt bærer deres personlighed uden på huden. I den elegante flakon gemmer sig en duft, som gør indtryk med sin friskhed og samtidigt provokerer. Citrusfrugter går her over i salvie og peber, før de klinger ud i en blanding af ambra, patchouli og moskus.
  • Diesel Only the Brave: Den maskuline, originale duft har ligesom de andre dufte fra Diesel til mænd en tro fanskare her i landet. Den lyseblå flakon er et symbol på styrke, selvtillid og mod. Den komplekse blanding af forskellige aromaer giver en ukonventionel duft med stærk personlighed. Når hovednotens citrusnoter ebber ud, fortsætter hjertenoten længe efter med at udfolde sig med ceder, viol og koriander, før den klinger ud med harpiks, læder og ambra. Vores tip: Denne duft gør kvindehjerter svage.
  • Diesel Loverdose: Denne eau de parfum fra Diesel er det perfekte kontrapunkt til mærkets mandlige dufte, for duften personificerer feminin lidenskab på allerfineste vis. Friske orangeblomster danner her den nærmere diskrete optakt, som går over i kraftige nuancer af hasselnød og kakao – som et kys, som starter blidt og bliver mere og mere intenst. Patchouli og ambra danner den klassiske finale, begge dufte, som i evige tider har sat gang i lidenskaben i Orienten.

Køb Diesel parfume hos parfumdreams

Opdag en verden af Diesel-parfumer hos parfumdreams: Det kendete mærkes dufte er udtryksfulde og yndefulde. Ud over parfume fra Diesel kan du også gå på opdagelse i flere kosmetiske produkter såsom bodylotion, deodorant m.m.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube