Parfumer fra Diesel

Det italienske modemærke Diesel SpA har eksisteret siden 1978, som udover jeans og anden beklædning… Læs mere
516
5/5 baseret på alle bedømmelser

Diesel Parfumer

Diesel – Intensive dufte til ham og hende

Det italienske modemærke Diesel SpA har eksisteret siden 1978, som udover jeans og anden beklædning også producerer tilbehør samt dufte til ham og hende. Grundlæggeren Renzo Rosso er samtidig opfinder af de berømte Diesel-jeans, som frem til i dag betragtes som klassiker og legende blandt denim-bukser.

Diesel dufte til hende med personlighed

Den moderne duft til hende Fuel for Life Femme , indfanget i Eau de Parfum og brusegel, forvirrer sanserne for så at besnære dem: Duften findes kun som duo - parfumen til hende med mandlig pendant, parfumen til ham med kvindelig pendant. Efterfølgeren til denne eksklusive parfume er duften Fuel for Life Unlimited: luksuriøs, eksklusiv, fri og sanselig. Duftene til hende Denim Femme og Loverdose – Diesel“>Loverdose fuldender duft-porteføljen med blomsteragtigt-orientalske dufte og magisk tiltrækningskraft.

Dufte til ham - After Shave, Eau de Toilette og brusegel

Diesels dufte til ham med deres legendariske intensitet skaber mode i sektoren for parfume til ham. Som modpart til Fuel for Life Femme står duften Fuel for Life Homme – klassikeren blandt Diesel-duftene. Parfumerne Only the Brave, Denim Homme og Only The Brave Tattoo repræsenterer den nye selvbevidsthed hos den moderne mand med kraft og ligevægt. Også flakonens form genspejler dette: en knyttet mandenæve!
Vidste du at Indhold

Diesel - værdsat for alting, lige fra jeans til parfumer

I 1978 købte Renzo Rossi andele af en jeans-virksomhed og gav hans nye erhvervelse navnet Diesel. Man valgte det samme navn, som et brændstof har i dag. Det gjorde man blandt andet fordi det udtales på samme måde på alle sprog og fordi det er synonymt til et ultimativt brændstof. Umiddelbart efter grundlæggelsen blev den første herrekollektion af jeans lanceret på markedet. I 1989 blev kult jeansene til kvinder lanceret og blev suppleret af skjorter, jakker og andre modekreationer. Ud over smykker og armbåndsure tæller i dag også parfumer til mænd og kvinder til sortimentet og som perfekt supplerer mærkets typiske stil.

Diesel parfume - et must-have til kvinder

Det er ikke kun duften, der vækker begejstring, men også den smukke emballage. Fra Diesel fås blandt andet Loverdose, duften i den usædvanlige hjerteformede flakon. Den fås i forskellige duft- og stilretninger og flakonernes farver markerer de forskellige dufte. 30 ml Diesel Loverdose er den mindste flakon. Det er en orientalsk træagtig duft, der ikke kun tiltrækker kvinder. Parfumørerne Honorine Blanc og Olivier Cresp har anvendt mandarin og stjerneanis i topnoten samt jasmin, geranie og lakrids i hjertenoten. Denne parfume, som holder længe på huden indeholder vanilje, ambra og forskellige trædufte. Under navnet Diesel Loverdose Tattoo Eau de Parfum er der blevet skabt en duft, der med sin besnærende blomsteraroma rammer plet, måske endda lige i hjertet? Den sorte hjerteformede flaske signaliserer begge dele! Den Limited Edition Loverdose fås her hos os i en slank falske som eau de parfum spray med 20 ml.

Det helt rigtige til mænd - Diesel parfume

Duftvandet fremstillet i mærket Diesels navn kan alt efter ønske anvendes til mænd og kvinder. Mens flakonerne til kvinder i øjeblikket er hjerteformede og udstyret med flotte farver så er parfumeflaskerne til mænd absolut maskuline. Den knyttede næve, der ser ud som om den holder fast i en flaske eller beklædningen med jeans eller lærred signaliserer dette helt tydeligt. Diesel Only the Brave - en eau de toilette spray i jeansblå skal udgøre duften til modige mænd. Duftskaberne Massenet, Pierre Wargnye og Olivier Polge har skabt disse maskuline og stærke dufte. Krydret koriander, ceder, labadanum, læder, ambra og et strøg af violer resulterer i en interessant kombination. De sølvfarvede skrifttegn på den knyttede næve-flaske virker kraftfuld og dynamisk The Brave fås som eau de toilette 50ml, med 75ml indhold eller i en speciel attraktiv størrelse med 125ml. Diesel Fuel for Life Homme - en duft du kan bære hver dag, men som er en diskret og tilbageholdende duft. Diesel Fuel er spændende og det signalerer jutematerialet, som flasken er syet ind i. Om det skal signalere eventyrlige dage eller om det er ment som en humoristisk kommentar står frit for enhver at bestemme. Grapefrugt og stjerneanis er integreret i topnoten og er de første aromaer denne eau de toilette formidler. De virker stimulerende og markante. I basisnoten er der træagtige noter og heliotrop, der virker balancegivende og maskuline, men som ikke er påtrængende. Hvis du er på udkig efter noget helt særligt fra Diesel, så vil du helt sikker finde det!