Bestseller

Davidoff

679
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Davidoff – dufte, der sender sanserne på en fantastisk rejse

Historien om parfumen Davidoff startede i begyndelsen af det 20. århundrede, da Zino Davidoff sammen med sin familie emigrerede fra Ukraine til Schweiz. Efter sin studentereksamen tog han til Mellem- og Sydamerika for at samle sine første erfaringer. Da han kom tilbage, overtog han godt nok farens tobaksbutik, men han holdt forbindelsen til Amerika. Nogle år senere udstillede han egne lædervarer, urer og tilbehør i sin butik. Det var første skridt mod en selvbestemt fremtid, der gav ham større succes, end han måske havde anet.

Davidoff-parfumen er virksomhedens flagskib

Først i 80’erne lancerede virksomheden så Davidoff-parfumen – og denne duft opnår helt uventet en enorm popularitet. En helt bestemt duftkomposition, der udstråler frihed, indeholder friske noter og dufter aldeles unik, gør varemærket udødeligt: Davidoff Cool Water. I dag står koncernen stadig for høj kvalitet, usædvanlige dufte og innovative produkter. Et koncept, som kunderne værdsætter og anerkender ved fortsat at købe produkterne.

  • Davidoff-parfume til mænd: Spektret af forskellige dufte er stort. De sælges i flotte flakoner, men det er særligt de friske essenser, der udløser begejstring. Hver Davidoff-parfume indeholder især blomster- og trænoter, og de er meget populære. Hver duftkomposition indeholder desuden friske detaljer, der minder om ferie og fjerne lande.
  • Davidoff-plejeprodukter: Ud over de kendte dufte som Cool Water og The Game indeholder sortimentet også Davidoff-plejeprodukter. Der er ikke kun aftershave til mænd eller deosticks til kvinder, men også eksklusive Davidoff-gavesæt. De indeholder ofte ikke bare en parfume, men også bodylotions eller cremer – en skøn idé til at forkæle sig selv eller én, man holder af.
  • Davidoff-accessories: Lædervarer, manchetknapper eller tegnebøger udgør stadig en stor del af Davidoffs sortiment, der er både varieret, luksuspræget og eksklusivt. Således har virksomheden et flot udvalg af produkter til en eksklusiv livsstil, der fuldender ethvert outfit.

Efter at den første Davidoff-eau de parfum erobrede verden, kom der allerede kort tid efter Davidoff-dufte til kvinder. Hvert produkt leger med friske og frugtige dufte, der symboliserer ubegrænsede muligheder, livets lethed og verdens dynamik.

Davidoff – et mærke, der står for succes uden grænser

Bag alle store mærker står kloge hoveder, der giver alt for virksomheden. Hos Davidoff er det Pierre Bourdon. Han udviklede Cool Water og er en af verdens mest kreative parfumeeksperter. Derefter har Davidoff arbejdet videre med at skabe nye produkter, der udstråler livsglæde og står for ren nydelse. Eksklusivitet og luksus må selvfølgelig ikke mangle.

Davidoff tager fra alle hylder for at kunne tilbyde produkter, der passer til alle livets situationer. Der bruges friske noter som citron eller bergamot, og de kombineres med egemos, vandmelon, magnolie eller cedertræ for at udtrykke havenes uendelighed. Hver duft har sin helt egen komposition, der dufter helt unik og holder længe.

Køb Davidoff til favorable priser hos parfumdreams

Nu kan alle bringe livsglæden og passionen hjem til sig selv. Parfumdreams har et stort udvalg af forskellige Davidoff-dufte, som du hurtigt og nemt kan bestille i onlinebutikken. Så kan du uden de store problemer købe Davidoff-parfume og i ro og mag lære duften at kende.