Parfumer fra Baldessarini

Baldessarini, luksusmærket til mænd og grundlagt af Werner Baldessarini i 1993, elsker luksus og lid… Læs mere
30
5/5 baseret på alle bedømmelser

Baldessarini Parfumer

Baldessarini, luksusmærket til mænd og grundlagt af Werner Baldessarini i 1993, elsker luksus og lidenskab. Hans kunder elsker også denne kombination. Baldessarini - luksus og lidenskab giver tilfredshed. Den, der en gang har prøvet denne kombination, vil sikkert aldrig kunne undvære den.
Vidste du at Indhold

Baldessarini - mode til ægte mænd fra 1993

I 1993 opstod det eksklusive modebrand til mænd hos Hugo Boss - Baldessarini, opkaldt efter den daværende Hugo-Boss-chefdesigner Werner Baldessarini. De moderne outfits overbeviser med kontraster og stilsikker modenhed og således opstod sloganet "Baldessarini - separates the men from the boys". Også efter mærket blev selvstændigt i 2006 er mottoet fortsat at skabe mode til rigtige mænd. Det særlige ved dette label til mænd er jakkesættene fra Baldessarini. Et tidløst stykke mode, som takket være det elegante snit og brugen af de meste elegante materialer får enhver mand til at se fantastisk ud. Kærligheden til detaljen og de bedste metoder til bearbejdning af de højkvalitative stoffer, som silke og fåreuld gjorde hurtigt navnet Baldessarini til en klassiker i modeverdenen. Det er dog ikke enden på historien. Siden 2002 komplimenterer en dufte- og plejeserie med udsøgte produkter modemærket Baldessarini.

Luksuriøse dufte og udsøgt kropspleje til dig fra Baldessarini

De lidenskabelige dufte kombineret med det nødvendige strøg af mandighed virker mindst lige så tiltrækkende som tekstilprodukterne fra huset Baldessarini. Også i den olfaktoriske verden står navnet Baldessarini for højeste kvalitet. Kostbare indholdsstoffer skabt efter enestående opskrifter gør duftene og plejeprodukterne til luksusvarer. Duftene vidner om ekstravagance og de er karakterstærke, hvilket får en ægte mand til at se fantastisk ud. Tilføj dufte med profil fra Baldessarini til dit moderne outfit for en uforglemmelig fremtoning.

Følgende duftserier fra Baldessarini finder du i vores online-parfumeri

  • Ambre
  • Baldessarini
  • Del Mar
  • Nautic Spirit
  • Private Affairs
  • Secret Mission
  • Strictly Private
  • Ultimate

Gå dine egne veje med selvbevidste duftkreationer fra Baldessarini

Tro imod mærket slogan udstråler duftene fra Baldessarini selvbevidsthed og karisma. Ægte mænd ved, hvad de vil og går deres egne veje i livet og har allerede sat stor pris fra duftene fra Baldessarini i mange år. Baldessarini tilbyder markant maskulint duftevand, som Baldessarini-Original eller Ultimate, men også harmoniske varme dufte som ambra er del af parfume sortimentet. Duftpaletten fuldendes af Baldessarini med den luksuriøse ynde fra serien Strictly Private og den hemmelighedsfulde duft Secret Mission.

Kast et blik ud imod horisonten med duftene fra Baldessarini

Stik af fra hverdagens rutine og besejl verdenshavene med de maritimt inspirerede duftserier Del Mar og Nautic Spirit fra Baldessarini. Frisk havluft trænger ind i næsen og vækker minder om eksotiske steder, uendelige sandstrande og hyggelige soltimer. Den forfriskende duft Nautic Spirit spreder feriefornemmelser med en frugtig frisk topnote af havvand, mango og passionsfrugt, suppleret af en krydret accent og varme toner af ædle træsorter. Duften Nautic Spirit fås både som eau de toilette spray som aftershave lotion, deodorantstik og brusegel. Den anden maritime duft Del Mar trækker dig også ud imod horisonten. Dog er denne havfriske duft hemmelighedsfuld og eventyrlig. Topnoten består af citrusfrugter med en vis pebret skarphed. Lige så snart citrusnoten har kildret i næsen udfolder duften sig i fuldt flor med sin krydrede, røgfyldte aroma med en buket af kanel og røgelse.

Karismatiske dufte til modne mænd fra Baldessarini

Særligt til modne mænd, som allerede har fundet deres plads i livet, har Baldessarini skabt serien Private Affairs. Karismatiske mænd, som ikke skal bevise noget for nogen anden end sig selv, vil sætte pris på denne ekstravagante duft, som er noget helt særligt. Ædle substanser som sandel- og cedertræ med blomsteraccenter fra rose og lavendel omslutter ham hemmelighedsfuldt i en voksen duft.

Hos Parfumdreams finder verdensmanden førsteklasses duft- og kosmetikartikler for en perfekt fremtoning - hver dag. Gå desuden på opdagelse i de eksklusive gavesæt til ham til helt specielle anledninger.