Mega Summer Sale: Spar op til **75%*** på mange produkter

Menu

Parfumdreams
Escada 4 Vare

Escada parfume

Escada-parfume: Udsædvanlige duftsammensætninger til kvinder med høje krav

Det succesrige fashion- og beautylabel Escada overbeviser med forførende Escada-dufte til selvbevidste, moderne kvinder, som leder efter noget helt særligt. Brandet, som er grundlagt af den svenske topmodel Margaretha og hendes mand Wolfgang Ley i 1978, står for stilsikkerhed, luksus og elegance. Det kommer især til udtryk i designet af den detaljerige flakon, som gør alle parfumer til et sandt blikfang på badeværelset. Og Eau de parfumen og eau de toiletten overbeviser naturligvis også duftsansen med sin sensuelle sammensætning. Harmoniske søde og frugtagtige kompositioner hylder kvindeligheden og skaber en langvarig duftoplevelse, som skaber gode minder.

Escada-dufte: Et stort udvalg af forførende parfumer

Escada-parfumer fremhæver med særligt udvalgte indholdsstoffer kvindens personlighed. De sukkersøde duftsammensætninger og frugtagtige akkorder gør de moderne damedufte fra Escada sanselige og fremhæver dine kvindelige sider. De bliver præsenteret i spændende, farverige og også eksklusive flakoner. Den første duft, som luksusmærket fra München lancerede i 1990, var opkaldt efter firmaets stifter Margaretha Ley og blev startskuddet til et stort udvalg af dufte med feminin elegance.

En virkelig tiltrækkende duft, som især passer til selvbevidste kvinder, som ikke er bange for at stille krav. Den forener solbær, eksotisk kokosnød og cremet karamel i en forførende komposition. Den let sødlige aroma i denneeau de parfume fra Escada ledsages af klassiske akkorder fra tidløse rosenessenser og vanilje, som er med til at skabe en særlig kvindelige aura. Med den kantede flakon i en dyb rød farve er parfumen en hyldest til den stærke tiltrækning, kærlighed og lidenskab mellem de to stiftere Margaretha og Wolfgang Ley.

En Escada-pafrume virker feminin og yndefuld med de varmende aromaer fra kanel og tonkabønne samt et strejf af krydret ingefær. Hjertet beruses af den cremede sødme fra magnolie, som giver kompositionen en overdådig note. Eau de parfume fra Escada understreger den moderne kvindes optimistiske, livsglade udstråling. Den giver selvbevidsthed og kraft. Den fortryllende flakon med diskrete blomsterblade udstråler kvindelighed og livsglæde.

En glamourøs, feminin Escada-duft med diskrete blomster-detaljer fortryller med et hjerte af rosenblade, som giver parfumen et elegant touch. Akvatiske noter og nuancer af pære, intens ylang-ylang, ambrette og moskus gør eau de toiletten en ungdommelig. Den indhylder dig i en positiv aura.

Dufte med hjerte: Eau de toilette fra Escada med en sød lille hemmelighed

I jagten på den helt store (duft-)kærlighed møder du en romantisk Escada-parfume i en enestående, hjerteformet flakon. Når du åbner parfumen, bliver du mødt af en spændende note fra pæren, som forenes med søde hindbær. Sammensætningen optimeres yderligere med den fløjlsbløde jasmin. 86 % af ingredienserne stammer fra naturlige indholdsstoffer og er vegane, så du kan bruge denne eau de toilette fra Escada med ren samvittighed.

Med en spændende Escada-duft stjæler du helt sikkert opmærksomheden. Den dybrøde hjerteformede flakon gemmer på en blomsteragtig duftkomposition, som forener saftige blåbæraromaer med sensuel jasmin og en vidunderlig sød blåbær-macaron.

Køb Escada-parfume: Bestil de fantastiske og sanselige dufte til en god pris hos parfumdreams

Hvis du ønsker at købe en Escada-parfume, finder du hos parfumdreams et stort udvalg af duftklassikere, nyheder og limited editions til gode priser. Omgiv dig med varme, feminin dufte, og strål af kvindelighed!

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 17.07.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube