Parfumer fra Escada

Navnet Escada står for luxus og elegance - og betalbar mode i haute couture-stil. Det er det, der gj… Læs mere
58
5/5 baseret på alle bedømmelser

Escada Parfumer

Navnet Escada står for luxus og elegance - og betalbar mode i haute couture-stil. Det er det, der gjorde navnet Escada verdensberømt. I 1976 grundlagde den svenske modedesigner Margaretha Ley, som døde i 1992, sammen med sin mand Wolfgang Ley luksuslabelen "Escada - sportslig elegance", som siden 1980 ikke har kaldt sig andet end Escada. Også i kosmetikbranchen har navnet Escada slået sig fast. Imidlertid har virksomheden dog udvidet sin produktpalet ganske betydeligt. Nemlig med en kollektion af børnemode, smykker og sko, lædervarer, tasker og selvfølgelig også en parfumekollektion, så virksomheden i mellemtiden allerede har opnået en høj status i beauty- og parfumeindustrien.
Vidste du at Indhold

Escada - førsteklasses produkt på højt niveau

Virksomheden Escada kan se tilbage på en lang tradition men også på en usædvanlig virksomhedshistorie. Den blev allerede grundlagt i 1976 af en tysk entreprenør og en topmodel fra Sverige. Navnet Escada stammer fra en væddeløbshest, som de to grundlæggere tilsyneladende har en særlig forbindelse til. Ud over de forskellige stilretninger indenfor damemoden tilbyder virksomheden også smykker og Escada parfume. Escada er et premium mærke og afspejler en helt speciel luksus, som særligt prominente mennesker gerne omgiver sig med. Derfor undrer det heller ingen, at beklædning og tilbehør, som har sit ophav i denne virksomhed, særligt finder aftagere i disse kredse.

Parfumen fra Escada - lige så meget stil og lige så usædvanlig

Escada har produceret kosmetik og parfume til kinvder siden 1990. Netop indenfor dette område synes de ansvarlige at være særligt kreative. I de seneste 20 år blev der skabt ikke mindre end 40 parfumer. Allerede de førte parfumer var en stor succes og gælder i dag som klassikere fordi de stadig kan købes. Dertil tæller også Escada Magnetism, der tiltrækker sig alles blikke med sin røde farve. Naturligvis er deres eau de parfume fuld af sanselighed og erotik, hvilket flakonens farve ligeledes er et umiskendeligt bevis på. Især den offentlige reklame signaliserede tydeligt, at denne parfume eau de toilette indbyder til at drømme. Det er en orientalsk parfume med en topnote af kraftig frugt som ananas, ribs og honningmelon. I hjertenoten forekommer magnolie, iris og fresia. Det er ligeledes essenser med en utraditionel duft. Basisnoten bidrager med sandeltræ, moskus og patchouli og dermed bliver den blomstrende frugtholdige cocktail til en helt særlig orientalsk duftcocktail. Vil du gerne prøve duften? Så prøv med et indhold på 25ml så du kan lære duften at kende. Hvis du allerede kender duften og mener, at du aldrig igen vil give afkalde på den, så kan du også bestille 75ml! Especially Escada fås i forskellige former. Den fås som Elixier Intense, der er tilført besnærende akkorder fra bulgarsk rose. Den er fremstillet i en kraftig pink farve og påfyldt en smuk flakon med guldfarvet lukning. Denne parfume vil overbevise dig med en duftkoncentration på 20%. Roser, patchouli og sød, aromatisk vanilje virker berusende og fascinerende. Escada Especially Delicate er blødere og ikke så kraftig, hvilket allerede ses på den det rosafarvede indhold. Det er en blomsterholdig duft, fantasifuld og let. Også her er rosenessenser indeholdt, der understreges af et frugtholdigt træk. I basisnoten er der tilføjet kraftige dufte, som sørger for en eksklusiv kombination.

Sommerduftene fra Escada

Der præsenteres hvert år en ny sommerduft, der beriger sortimentet af den klassiske Escada parfume. Den såkaldte Summer Edition er som en lille pause fra hverdagen. Escada Turquoise Eau de Toilette Spray 50ml er frugtholdig og frisk, enkelt og tilbageholdende og derfor særligt behagelig at have på i sommerheden. Også Escada Joyful og Joyful Moments er parfumer, der gerne anvendes af unge kvinder, af selvbevidste kvinder med en positiv indstilling til livet. Alt i alt repræsenterer denne lethed en dynamisk tankegang.