Parfumer fra Otto Kern

Otto Kern skabte sin modeimperie i starten af 70‹erne. I dag står navnet Otto Kern ikke kun for mod… Læs mere
172
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Otto Kern Parfumer

Otto Kern parfume

Otto Kern skabte sin modeimperie i starten af 70‹erne. I dag står navnet Otto Kern ikke kun for mode, men også for værdifuld kosmetik og ædle parfumer. Kerns målgruppe var fra starten ukonventionelle, succesrige personer med forståelse for modetendenser.

Otto Kern: Eksklusive dufte til dig og ham

Også i dag, hvor mærket Otto Kern hører til Ahler koncernen, står dets parfumer for selvbevidsthed og livsstil. Otto Kern skaber ædle tvillingedufte. Den nye duft til kvinder Change Woman er elegant og feminin. Den passende duft til mænd Change Man fra Otto Kern udstråler selvbevidsthed og sanselighed. Duften Otto Kern - Parfum Luxure allerede navnet indeholder luksus og overfører ren livsglæde til selvsikre typer, der elsker eksklusivitet.
Vidste du at Indhold
Otto Kern er en tysk modedesigner, der dog ikke gjorde sin entré i den private sektor som modedesigner, men med et studie i jura og økonomi. Allerede dengang opdagede Kern sin forkærlighed for mode og arbejdede ved siden af for en herremanufaktur og grundlagde i 1970, da han var 20 år gammel, sin første kollektion med skjorter og bluser. Kvindekollektionen blev lanceret på markedet i 1972 og der blev straks solgt over 20.000 enkeltdele, hvorved virksomheden fortsat ekspanderede.

I dag har de også dufte i deres sortiment

Under mærket Otto Kern sælges ikke kun beklædning i dag, men også dufte, kosmetik, sæbe og andre lifestyle-produkter med det prægende mærkes navn påtrykt. En af de mest kendte kreationer er Otto Kern Commitment, som fås som Twin-duft til både kvinder og mænd. Otto Kern Commitment er udtryksfuld, virker tidløs og har en frisk og tilmed let krydret duft. Parfumen er særdeles velegnet til brug på en forretningsdag og virker aldrig påtrængende. Otto Kern parfumer fås også i mange andre variationer, fx. Unique og Luxure.

Et duftbillede der er så individuelt som en underskrift.

Otto Kern Signature er endnu en af Twin-duftene, der vækker glæde med den individuelle sammensætning af de enkelte indholdsstoffer og som bringer den stilfulde elegance, som alle Otto Kern-parfumer indeholder, til udtryk. Også Otto Kern Signature er fremragende til brug på jobbet, men kan også bruges helt klassisk i hverdagen eller til specielle lejligheder. Serien har et minimalistisk design i sort og hvid.