20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams
Burberry 10 Vare

Burberry parfume

Burberry parfume: tidløse, elegante klassikere

Mærket Burberry står for individualitet og selvudtryk. Grundstenen i det succesfulde, britiske mærke Burberry lagde Thomas Burberry i Basingstoke, Hampshire i 1856. I 1981 blev mærket større og flyttede til London. Det berømte logo designede Thomas Burberry selv i 1901. I 1913 prydede de umiskendelige Burberry-tern for første gang producentens regntøj.

Burberry kan i dag tilbyde et stort sortiment til klassisk elegance. Tøj, sko, smykker og naturligvis eksklusiv kosmetik og parfume af høj kvalitet er en fast bestanddel af kollektionen. Hos parfumdreams finder du et omfattende udvalg af parfumer, eau de toilettes og udvalgte kosmetikserier fra Burberry.

Burberry parfume: britiske duftkollektioner

Den, som bærer Burberry, elsker klassisk understatement. Britisk elegance spreder mærket ikke kun i sine modekollektioner. Burberry-eau de parfumer og Burberry-eau de toilettes er moderne klassikere på parfumereolen, som aldrig virker “over the top”:

  • Burberry-parfumer til mænd: Karakteristiske maskuline dufte celebrerer luksusmærket da også gerne. Med The Beat Men har Burberry kreeret en eau de parfum , som er maskulin, mørk og hemmelighedsfuld. Denne Burberry-parfume til mænd virker fængslende med sine intensive noter af vermouth, violblade, cedertræ og hvid peber.
  • Burberry-parfume til kvinder: Blid kvindelighed og elegance personificeres af de feminine dufte fra Burberry. De fløjlsagtige parfumer er i besiddelse af en behagelig og eksklusiv duft – perfekt til hverdagen eller en elegant aften i godt selskab.

Køb Burberry parfume online hos parfumdreams

Find din nye Burberry-duft: parfumdreams har et stort udvalg af førsteklasses eau de parfum og eau de toilette fra Burberry klar til dig. Nyd britisk elegance på din hud og shine med understatement på kontoret, til after-work-party eller en søndagsmiddag med mormor.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube