Julemakeup – fra klassisk til ekstravagant

Hvert år drysser december sin magi over os med de mange fester: Julefrokosten med kollegerne, gløgg og æbleskiver med vennerne, og så julen med familien. Som beauty-fan er det den perfekte tid til at finde nye julede makeuplooks. Vi viser dig tre julelooks, der gør dig til festens midtpunkt.

 

Basics til din julemakeup

Selvfølgelig skal din makeup holde hele aftenen – uanset om der skal skåles, danses eller hygges. Der findes mange produkter, der hjælper dig: En primer til ansigtet forfiner porerne og binder hudens talg. Det forhindrer, at din ansigt skinner. Især på T-zonen og områder, hvor du har påført concealer, bør du bruge puder, der øger holdbarheden af produkterne. Den perfekte afslutning på en holdbar makeup er en setting spray. Den fikserer dit look og gør det holdbart. En øjenskygge-primer bevirker, at øjenskyggen bliver, hvor den skal. Den forhindrer, at makeuppen samler sig i hudfolden på de øvre øjenlåg, og også eyelineren holder til en hel nat på dansegulvet. Læbestifte med særlig lang holdbarhed har en mat tekstur. En flydende læbestift, der bliver mat, når den tørrer, holder gennem hele julemenuen. Hvis du foretrækker en skinnende finish, bør du altid have din læbestift ved hånden for at friske den op en gang imellem.

 

Det klassiske julelook

Røde læber, friske kinder og et forførende blik – det er klassikeren blandt de forskellige makeuplooks i julemåneden. Det er minimalistisk og udtryksfuldt og passer til ethvert partyoutfit. Start med din foundation. Hvis du ønsker et naturligt resultat, bør du vælge en silkemat eller glowy finish. Brug en pudder til at fiksere makeuppen, så den holder hele aftenen. Din rouge bør passe til læbestiften: Hvis din læbestift er i en kølige tone, bør også din blush have en kølig farve. Ved røde nuancer, der går over i det orange, er en blush med varme undertoner det rigtige valg.
Øjenmakeuppen er enkel, for her er det læberne, der er i fokus: Brug en neutral øjenskygge på hele øjenlåget – her kan du bare bruge fingrene. Med en mascara sætter du dine øjenvipper flot i scene. Diskrete kunstige øjenvipper får dine øjne til at virke endnu større. Og voilà: En klassisk og nem julemakeup.

Varme farver til den kolde årstid

Ved første øjekast virker dette look ganske enkelt – men når man kigger lidt nærmere, får man øje på en helt særlig farvekombination. Først påføres en metalgrå øjenskygge på den nederste del af øjenlåget. Den blendes med en varm terracotta, for: modsætninger tiltrækker hinanden. Blend øjenskyggen hen over den nederste og den øverste del af øjenlåget, og påfør også en smule under øjet. Med en brun kajal trækker du nu en fin streg, der gør vipperne optisk tættere. Læberne er den perfekte finish på dette look: Påfør en lipliner i varm nude, og afslut med en passende lipgloss.

Julemakeup med Pop of Colour

I forbindelse med et outfit, der er enkelt, er dette look lige sagen: Bronzefarvet hud og kulørt øjenskygge giver en følelse af sommer ved julefrokosten. Start dette look med øjenmakeuppen, for den kulørte øjenskygge kan have tendens til at krumme en smule. Når du har påført din øjenskygge-base, påfører du en isnende hvid nuance på det nederste øjenlåg. Nu kommer højdepunktet: Blend en turkisfarvet øjenskygge i hudfolden på de øvre øjenlåg. Træk øjenskyggen lidt ud fra øjet, og skab således basis for næste trin. Med en turkis- eller petrolfarvet kajal omkranser du nu de nederste vipper. Der laver du også en winged eyeliner. Når du er færdig med øjnene, starter du med grunderen: Brug foundation, concealer og pudder for at skabe en jævn teint. Med en bronzer får du en strålende teint, der passer perfekt til dine øjne. Kombiner gerne dette julelook med en læbestift i en nude nuance.

 

Nyhedsbrevet til skønhedsfans

Med et nyhedsbrev fra parfumdreams er du altid den første, der får besked om tilbud, rabatkampagner og nyheder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret. Vi viser dig de nyeste trends, kampagner og konkurrencer! Derudover får du tips til de hotteste makeuplooks, sæsonens musthaves og gaveidéer, som du ikke må gå glip af.

Gå til tilmelding

 

Andre kunder købte også