20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams

Julemakeup – fra klassisk til ekstravagant

Hvert år drysser december sin magi over os med de mange fester: Julefrokosten med kollegerne, gløgg og æbleskiver med vennerne, og så julen med familien. Som beauty-fan er det den perfekte tid til at finde nye makeuplooks. Vi viser dig fire julelooks, der gør dig til festens midtpunkt.

Basics til din julemakeup

Selvfølgelig skal din makeup holde hele aftenen – uanset om der skal skåles, danses eller hygges. Der findes mange produkter, der hjælper dig: En primer til ansigtet forfiner porerne og binder hudens talg. Det forhindrer, at din ansigt skinner. Især på T-zonen og områder, hvor du har påført concealer, bør du bruge puder, der øger holdbarheden af produkterne. Den perfekte afslutning på en holdbar makeup er en setting spray. Den fikserer dit look og gør det holdbart. En øjenskygge-primer bevirker, at øjenskyggen bliver, hvor den skal. Den forhindrer, at makeuppen samler sig i globelinjen, og også eyelineren holder til en hel nat på dansegulvet. En holdbar læbestift har en mat tekstur. En flydende læbestift, der bliver mat, når den tørrer, holder fx gennem hele julemenuen uden at tvære ud. Hvis du foretrækker en skinnende finish, bør du altid have din læbestift ved hånden for at friske den op en gang imellem.

Smokey eyes

Det klassiske look med smokey eyes er blevet videreudviklet – og dermed kan det også bruges i julen. Start med en neutral øjenskyggefarve for at intensivere farverne og undgå, at de tværer ud. Vælg derefter en mørk øjenskyggefarve, fx sort eller mørkebrun, og læg den på i den yderste øjenvinkel. Brug et strejf af guld eller sølv i øjenskyggen på det bevægelige låg giver looket en festlig glans. Anvend en nude-farvet læbestift og lidt blusher på kinderne for at skabe et harmonisk og diskret resultat.

Metallic look

Til dit metallic look kan du anvende varme øjenskygger i nuancer af guld, kobber eller brun. Brug eventuelt en eyeliner eller falske vipper for et dramatisk look. Giv din teint en varm udstråling med en diskret, mat bronzer ved at lægge den langs kindbenene, ved tindingerne og på næseryggen. Fuldend looket med en nude-læbestift. Sådan opnår du hurtigt og enkelt et klassisk og elegant look til jul.

Soft glam

Dette look egner sig til alle, der foretrækker en blidere øjenmakeup: Brug en lysebrun øjenskygge på øjenlåget. Derefter kan du bruge en glimmernuance på det bevægelige låg for at opnå et diskret look. Også resten af din makeup skal naturligvis være med lidt blusher og en mat bronzer.

Det klassiske julelook

Røde læber, friske kinder og et forførende blik – det er klassikeren blandt de forskellige makeuplooks i julemåneden. Fremhæv læberne med en rød læbestift. Din rouge bør passe til læbestiften: Hvis din røde læbestift er i en kølige tone, bør også din blush have en kølig farve. Ved røde nuancer, der går over i det orange, er en blush med varme undertoner det rigtige valg. Øjenmakeuppen skal være enkel, for her er det læberne, der er i fokus!

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube