Til fedtet hud

13 Vare
21
3/5 baseret på alle bedømmelser

Pleje til fedtet hud: Mere balance til din plejerutine

En strålende T-zone, synlige porer og enkeltstående urenheder: Fedtet hud har mange ansigter. Ofte er overdreven talgproduktion hormonelt betinget og rammer omkring 20-30% af alle teenagere. Men også hos voksne er fedtet hud ikke en sjældenhed. Oplev hos parfumdreams førsteklasses pleje til fedtet hud, der på sigt forkæler din teint og gør huden silkeblød.

Velegnet plejerutine til fedtet hud

Vil du gerne hjælpe din fedtede hud til et mere frisk udseende? Den rigtige plejerutine om morgenen og om aftenen spiller i den sammenhæng en væsentlig rolle:

  • Rensning af huden ved fedtet hud: I stedet for en fedt- eller olieholdig vaskelotion anbefales der et mildt renseprodukt til fedtet hud. Efterfølgende kan du bruge en blød toner på huden, der sørger for behagelig friskhed.
  • Peeling til fedtet hud: Kemisk peeling er ofte velegnet til fedtet hud. Virkestoffer som mælkesyre eller glycolsyre befrier porerne og mandelsyre samt salicylsyre virker antiinflammatorisk.
  • Pleje ved fedtet hud: Efter rensning af huden bør fedtet hud altid tilføres fugtighed med en let lotion eller emulsion. Cremer med en geleagtig tekstur, der ingen eller kun lidt olie indeholder.

En til to gange om ugen sørger en aktiv kulmaske desuden for et klart og mat hudbillede.

Let hudfølelse med effektiv pleje til fedtet hud

Differentieret pleje til fedtet hud understøtter i den sammenhæng overdreven produktion af talg, urenheder og mindsker en skinnende teint. Der i mod fokuserer førsteklasses hudpleje til fedtet hud på effektive indholdsstoffer, hvilket tilfører ansigtshuden et sundt udseende. Særligt plejestoffer som salicylsyre, zink, allantois og niacinamide regulerer talgproduktionen.

Køb hudpleje til fedtet hud online

Med den rigtige pleje til fedtet hud understøtter du din hud optimalt under dens regeneration og hjælper den til at regulere dens talgproduktion. Førsteklasses plejeprodukter med indholdsstoffer, der gør fedtet hud godt, finder du i vores store udvalg hos parfumdreams. Bestil den hudpleje, der passer bedst til din daglige beauty-rutine – og gør det direkte her i online shoppen og gør det fra hvor end du befinder dig på parfumdreams-appen. Din hud vil takke dig!