Med solbeskyttelse

4 Vare
12
5/5 baseret på alle bedømmelser

Køb ansigtscreme med solbeskyttelse online – til en perfekt beskyttet hud

Nyd solens varme stråler og få en dejlig brun farve – om sommeren giver solen en følelse af lykke. Men hvis huden ikke er beskyttet rigtigt, risikerer man at blive solskoldet. En god ansigtspleje med solbeskyttelse er derfor et must, og kommes den rigtigt på, får du en solbrun hud helt uden at blive skoldet.

Ansigtscreme med UV-beskyttelse til en flot teint

Beskyttende ansigtspleje med solbeskyttelse fås med forskellige faktortal.. Den såkaldte SPF varierer mellem 5 og 50+ og fortæller, hvor længe den pågældende ansigtscreme med solbeskyttelse beskytter huden effektivt mod solen. Dog spiller hudens egen beskyttelsesevne i den forbindelse en stor rolle.

Solbeskyttelse: Beskyttende pleje til en smuk hud

Beskyttende ansigtspleje med solbeskyttelse fås med forskellige faktortal. Den såkaldte SPF varierer mellem 5 og 50+ og fortæller, hvor længe den pågældende ansigtscreme med solbeskyttelse beskytter huden effektivt mod solen. Dog spiller hudens egen beskyttelsesevne i den forbindelse en stor rolle. Ansigtspleje med SPF inddeles normalt i følgende kategorier:

  • let solbeskyttelse: ansigtspleje med SPF mellem 5 og 10
  • middel solbeskyttelse: ansigtspleje med SPF mellem 15 og 25
  • høj solbeskyttelse: ansigtspleje med SPF mellem 30 og 50
  • meget høj solbeskyttelse: Ansigtspleje med SPF 50+

Det betyder: Jo højere faktortallet på ansigtsplejen med solbeskyttelse er, jo længere er huden beskyttet mod solens UV-stråler. Men den allerede nævnte egenbeskyttelse kan faktisk kun forlænges én gang. Lige netop derfor er det så vigtigt jævnligt i løbet af dagen at smøre sig ind igen.

Køb dagcreme med solfaktor til billige priser – se vores store udvalg hos parfumdreams

Til haven, sommerferie ved havet eller solrige dage om vinteren: Ansigtspleje med solbeskyttelse er et must og hører til i enhver skønhedsrutine. I det store udvalg hos parfumdreams kan du finde en dagcreme med solfaktor, som passer til lige netop din hud. Bestil hurtigt og nemt din nye solbeskyttelse i vores onlineshop eller når du er ude i parfumdreams-appen.