Pre shave

14 Vare
26
5/5 baseret på alle bedømmelser

Preshave - sådan lykkedes den perfekte barbering

Aftershave kender alle. Den bruges til at lindre den brændende fornemmelse efter barberingen og at pleje huden. Men har du nogensinde hørt om preshave? Dette trin er mindst ligeså vigtigt i forbindelse med mænds barbering. Med preshave produkter forbereder du nemlig hud og hår optimalt på kontakten med den skarpe klinge. I den forbindelse består den perfekte preshave rutine af to trin: Grundig rengøring og plejende forberedelse. I forbindelse med det sidste kan du vælge mellem forskellige varianter:

  • Preshave creme: Den tilfører allerede huden næring inden barberingen og beskytter den mod irritation.
  • Preshave lotion: Tilfører intensiv fugt - velegnet til tør hud.
  • Preshave sprit: Påføres som almindelig barbersprit til mænd. Får skæghårene til at svulme op, så du får en præcis barbering.
  • Preshave oil: Lindrer hudirritation og standser blødninger allerede under barberingen.

Din hudtype afgør, hvilken variant, der er den rette for dig. Hvis du har tør, skællende hud, så har du først og fremmest brug for fugt. En preshave lotion ville være et godt valg. Hvis din hud derimod er følsom og ofte reagerer med små bumser, så er det bedre, hvis du tyr til en preshave olie.

Derfor er preshave så vigtigt for mænd

Uanset, om det drejer sig om en prægtig skægvækst eller en himmelsk glat barbering: En god bund i form af en sund hud er grundlaget for enhver stil. Også selvom det for mange mænd hører til plejerutinen: Barbering stresser din hud. Der opstår mindre og større sår, hudirritation og en brændende fornemmelse efter barberingen og ødelægger hurtigt glæden ved det daglige ritual. Med den rette preshave produkt hører alt dette fortiden til.

Sådan bruger du preshave i forbindelse med vådbarberingen

For vådbarberingen gælder følgende: Jo vådere skæg, jo bedre er resultatet. Preshavens første trin er en grundig rengøring af ansigtshuden og skæghårene. En blid peeling eller en særlig shampoo fjerner talg og døde hudceller. Alene på grund af det glider klingen lettere henover huden. Derefter påfører du en preshave lotion eller et andet produkt efter eget valg.

Skæghårene suger sig fuld af væske og bliver behageligt bløde. Således kan den skarpe klinge skære dem præcist, uden at irritere huden unødigt. Desuden lægger plejende indholdsstoffer sig som en beskyttelsesfilm på ansigtshuden. Dette muliggør en vådbarbering med næsten ingen smerter. Derefter plejer du dig som vanligt med et aftershave produkt, f.eks. med barbersprit til herrer.

Preshave til tør barbering

I forbindelse med tør barbering gælder det stik modsatte: Jo tørrere skæghårene er, jo bedre kan klingerne gøre deres arbejde. Derfor fjerner preshave produkter til tør barbering fugt fra huden og skæghårene. Talglaget fjernes og skæghårene retter sig op. Barbermaskinen glider uden modstand over huden og risikoen for sår minimeres. Preshaven virker bedst, hvis du påfører den mod hårenes vokseretning.

I vores shop finder du alt det, du har brug for til en vellykket barbering. Selvfølgelig har vi også sammenfattet vores preshave lotioner og andre produkter på en overskuelig måde for dig - så den daglige barbering bliver en afslappende nydelse!