Aftershaves

79 Vare
338
5/5 baseret på alle bedømmelser

Aftershave: Til silkeblød mandehud

En velduftende aftershave er et must på enhver mands badeværelse. Den fine væske opfrisker efter barbering og beroliger huden. Derudover afgiver den en herligt maskulin duft, som kvinderne ikke kan modstå. Med aftershave til mænd kan meget mere end det. Foruden den klassiske aftershave findes der i mellemtiden også talrige varianter med forskellige egenskaber:

  • Aftershave som pudder: påføres med en lille svamp efter barbering. Forbliv behageligt tør om sommeren, og gør noget godt for solstresset hud.
  • Aftershave balm: Nærer huden efter barbering og tilfører huden værdifuldt fedt. Dens konsistens er meget righoldig, og den indeholder ingen alkohol. Den kan anbefales at bruge om vinteren og til tør hud.
  • Aftershave lotion: Den ligger imellem den klassiske aftershave og balsam: opfriskende og plejende, uden en brændende fornemmelse. Derudover giver den en blød hudfølelse.
  • Aftershave gel: Den opfrisker og tilfører ekstrem tør hud en masse fugt, når huden spænder efter barbering. Udjævner porerne og er smidig at påføre.

Hos parfumdreams kan du købe aftershave til gode priser og få glæde af det store udvalg af dufte og produkter. For det er slet ikke så nemt at vælge dine favoritter mellem de forskellige varianter. For at hjælpe jer med at finde de passende produkter finder I her et par tips til valg af den rette aftershave, mænd.

Køb aftershave online – hvad du bør vide

Grundlæggende skal du altid afstemme dit valg af aftershave efter din parfume. Det gør dens duft mere potent. Derudover minimerer du risikoen for, at to dufte overmander hinanden, og duften derfor kommer til at virke for påtrængende. Mange parfumeproducenter tilbyder derfor komplette plejeserier. Uanset om du beslutter dig for aftershave, pudder, lotion eller balsam, så afhænger det af din huds behov og selve produktet.

Til robust mandehud er en klassisk aftershave klart det bedste valg. Den virker kølende efter barbering, dufter herligt og desinficerer små snitsår med alkohol. Det er også grunden til, at aftershave altid brænder en smule. Hvis du ikke bryder dig om det, så brug en mildere aftershave lotion. Den opfrisker normal til lettere sart hud, og efterlader en plejet fornemmelse i ansigtet.

Har du sart hud med tendens til rødmen? Så kan du berolige den med aftershave balm. Den indeholder næsten ingen alkohol. Derimod forsyner den huden med nærende indholdsstoffer, som beroliger irriteret hud. Samtidig mindsker den rødmen og styrker mandehudens naturlige modstandskraft.

Køb aftershave, mænd, til gode priser hos parfumdreams

Et velplejet ansigt er dit visitkort. Det giver dig den nødvendige selvbevidsthed til at gøre dit bedste hver dag. Satser du på at være glatbarberet hver dag eller har du et kunstfuldt trimmet skæg? Køb af aftershave er normalt for den kultiverede mand i dag. Hos parfumdreams finder du det passende produkt til din type.

Fordel en passende mængde aftershave i hænderne efter barberingen, så barberingen bliver let som en leg. Gnid den grundigt ind, og fordel den på kinderne. Arbejd oppefra og nedefter – og glem ikke halsen. Snart er du klar til at mestre de fleste af livets udfordringer.