Til tør hud

90 Vare
357
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Ansigtspleje til tør hud – intensiv fugtighed og pleje

Det strammer, skæller og klør tilmed: Problemet med tør hud kender mange alt for godt. Der er nogle faktorer, der kan påvirke hudens tilstand: Ud over ernæring og livsstil spiller blandt andet også årstiden en rolle. Især om vinteren lider mange under tør hud. Skiftet mellem koldt og varmt og tør radiatorluft er også anstrengende for selv den sundeste hud. Men hvad gør man for igen at få huden til at se smidig ud? Med den rigtige pleje til tør hud forsyner du din hud med tilstrækkelig fugtighed og får den til at se ensartet og afslappet ud.

Den rigtige ansigtspleje til tør hud – det handler om rutine

For at få din tørre hud til at stråle igen bør du oprette en plejerutine, der passer nøjagtigt til din hudtype. Men ingen grund til bekymring – det kræver ikke mange produkter at sammensætte en effektiv hudplejerutine:

  • Peeling til tør hud: Grundlaget for en plejerutine for tør hud er en effektiv peeling for døde hudceller får huden til at virke kedelig. Særligt blidt til for huden er kemisk peeling. De fjerner døde hudceller natten over og efterlader huden fløjlsblød. Særligt populære indholdsstoffer er glycosyre, salicylsyre og mælkesyre. Kemisk peeling kan anvendes dagligt, hvis huden ikke reagerer negativt på den. Lav først en test for at se, hvordan din hud reagerer på produktet.
  • Serum til tør hud: Tør hud har brug for højkoncentreret fugtighed. En serum til tør hud er fuld af plejende indholdsstoffer. Et særligt populært indholdsstof er hyaluronsyre. Det er en naturlig bestanddel af hudcellerne og ekstremt god til at binde fugtighed. Her tilføres altså ikke alene fugtighed. Serum med hyaluronsyre understøtter huden og modvirker tab af fugtighed. Den har altså lige så stor berettigelse som ansigtspleje til tør hud.
  • Ansigtsolie til tør hud: For at fugtigheden, som huden tilføres med serum, forbliver i huden bør du afslutningsvis gøre brug af en ansigtsolie til at afrunde din plejerutine. Det tynde lag olie har to fordele: På den ene side forhindrer det, at hudcellerne mister fugtighed. På den anden side gør olien det øverste hudlag smidigt og tilfører tør hud et flot glow igen. En ansigtsolie kan desuden sammen med ansigtscreme gøres mere righoldig – perfekt til dage, hvor huden har brug for en ekstraportion pleje.
  • Hudens fornyelsesproces varer i gennemsnit 28 dage. Giv din hud lidt tid til at vende sig til nye plejerutiner. Så bliver du helt sikkert belønnet med silkeblød hud. En yderligere fordel: Når din hud er godt forsynet med fugtighed så glattes tørre rynker ud. Derved virker huden yngre og mere glat.

    Køb ansigtspleje til tør hud hos parfumdreams

    Tør hud behøver meget opmærksomhed. Giv derfor din hudplejerutine en opgradering og giv din tørre hud præcist, hvad den har brug for. Oplev hos parfumdreams førsteklasses pleje til tør hud til gode priser – for en fast, jævn og strålende hud.