Parfumer fra Tommy Hilfiger

Amerikansk ånd på flakon: Tommy Hilfiger-parfume

Da Thomas “Tommy” Hilfiger var 18 vidste han allerede helt præcist, hvilken mode han ville skabe. Men indtil det af ham i 1895 grundlagte modebrand fik succes, var vejen dog hård og krævede meget arbejde, hengivenhed og mod. Hans første egen kollektion var en vellykket nyfortolkning af button down-skjorten og chino-bukserne. Trods mange succesfulde år er mærket forblevet tro mod sin oprindelige amerikanske ånd. Men også den dag i dag er den til stede i samtlige kollektioner fra Tommy Hilfiger – også i parfumerne fra Hilfiger.

Tommy Hilfiger-parfume – dufte, som passer til moden

Klassiske look i den amerikanske stil i farverne, blå, hvid, rød – det er, hvad Tommy Hilfiger er blevet kendt for. Hilfiger selv kalder sine modekreationer for “preppy with a twist”, altså adræt med et pift. Netop dette tvist genfinder man også i Tommy Hilfigers parfumer, for de er aldrig kun klassisk elegante. Duftene overrasker altid med noter, som man ikke så let glemmer.

Mærkets duftserier er som modelinjernes design. Det verdensomspændende mærke repræsenterer med sine parfumer altid en ung, frisk og afslappet stil, der siden sin første kollektion har sat sin signatur på alt made by Hilfiger. Klassisk-sporty og pæn-uformel er nu som altid kendetegnende for Tommy Hilfigers herreparfumer.

De første Tommy Hilfiger-parfumer

Den første parfume fra Tommy Hilfiger dukkede op i 1994 og hed noget så enkelt som Tommy by Tommy Hilfiger – en herreduft, som i dag stadigvæk er en populær klassiker. Den har en frisk og citrusagtig duft med en let træagtig note. Det gør den perfekt til sporty-elegante modeartikler fra Tommy Hilfiger.

To år senere lancerede Tommy Hilfiger sin første duft til kvinder: Tommy Girl. Også denne duft overbeviser med en friskhed, som er parret med blomsteragtige noter. I basisnoten på parfumer fra Tommy Hilfiger skjuler sig ud over blomsteragtige noter også noter af læder – det giver den ungpigeagtige parfume et voksent tvist. Allerede siden 1996 er denne parfume en favorit inden for dufte, hvilket gør den perfekt som gave til duftfans.

Køb Tommy Hilfiger-parfume hos parfumdreams

Siden den allerførste duft har Tommy Hilfiger kreeret næsten 100 parfumer til dig og ham – han er altså længe være kendt og elsket for mere end kun sin mode. Find klassikerne og de mest aktuelle Hilfiger-parfumer hos parfumdreams og få dem til den bedste pris.