Parfumer fra DKNY

DKNY står for „Donna Karan New York“ betyder skødesløs mode med bymæssig touch. Det internationalt … Læs mere
188
5/5 baseret på alle bedømmelser

DKNY Parfumer

DKNY står for „Donna Karan New York“ betyder skødesløs mode med bymæssig touch. Det internationalt kendte mærke kom på markedet i år 1989 og hører i dag blandt de vigtigste trendmærker verden over. DKNY repræsenterer metropolen New Yorks energi og sjæl. Stilen fra DKNY er ung, fræk og trendy og genspejler sig i de succesfulde duftkoncepter: DKNY duftene blev kreeret til alle dem, som nyder hvert kostbart øjeblik i fulde drag og glæder sig over livets intensitet.
Vidste du at Indhold

DKNY - parfume som mode brandet Donna Karan New York

DKNY, fire bogstaver, der står som umiskendeligt synonym for den verdenskendte modedesigner. Donna Karan New York er samtidig er verdensberømt og førende succesfuldt brand, der siden 1985 altid har kunnet skabe overskrifter. Donna Karan har opnået succes med et helt enkelt koncept. Hun skaber mode, som hun også selv ville tage på og derfor kan hun arbejde meget målrettet. Det betyder samtidig, at hendes kreationer kan bæres af alle kvinder, ikke kun superflanke modeller. Basics har ikke kun sørget for komfort under brug, men også for gode kombinationsmuligheder. Hvad mangler en velklædt kvinde? Den rigtige parfume! Også i den sammenhæng kan modeskaberen score point.

Parfumer fra DKNY - energien til dine kostbare øjeblikke

Parfumerne fra DKNY skal være urbane, og genspejle metropolen New Yorks pulserende kraft og duften er fyldt på runde, smukt formede flakoner. Under betegnelsen eau de parfum spray fås forskellige variationer, som Be Delicious eller Be Delicious Fresh Blossom, der ikke kunne være mere forskellige. Også selvom de to er fyldt på æbleformede flasker, signalerer alene farven tydeligvis en forskel. Den friske grønne variation minder om et grønt æble, den første duft - den første frugt? Sanselige men også uskyldige komponenter vil være at finde i denne flakon. Den indeholder basisnoten ambra, citrontræ og moskus, en blanding der ikke alene dufter godt, men som også er forførende og sød, som det første æble i paradis. Med DKNY Be Delicious Fresh Blossom har Donna Karan sandsynligvis tænkt på foråret i New York. Om blomsterne på æbletræerne, som også står i Central Park og imponerer med deres sarte rosafarvede blomster. Denne duftnotes blomsterkomposition er også fuld af blomster og meget fin. Frisk og livsgivende som et strøg af forår er også aromaerne fra røde æbler, trænoter, frisk grapefrugt, ribs og abrikoser og selvfølgelig i rosen selv. Red Delicious - ligheden med æblet bliver mere og mere tydelig - det er naturligvis en sanselig og forførende duft - som det første æble. Alle flakoner fås i størrelsen 30ml til 100 ml som parfume spray.

Und dig selv en parfume fra DKNY

Parfumer fra DKNY er allesammen noget helt særligt. Duftene i de æbleformede flakoner er fulde af energi og livsglæde og hvis du gerne vil hylde dig selv komplet i duften så finder du også en dertil passende brusegel eller bodylotion. Endnu en bogstave kombination sørger for opsigt i duftenes verden og det er DKNY MYNY, altså my New York fra Donna Karan. Den er ukompliceret og samtidig fuld af kraft og muligheder ligesom metropolen. Den nyeste duft fra Karan New York skal være åben og fuld af livsglæde, det er trendsætterne allerede blevet enige om. Som eau de parfum er den især fuld af frugt. Det sørger hindbæraromaer, galbanum og rosafarvet peber for. Galbanum har i århundreder været anvendt som balsam i det centrale Asien. Parfumen EDP har en varm og krydret duft og understøtter med sin peberholdige note die andre essenser i parfumen. I basisnoten bibeholders patchouli, vaniljeolier, moskus og ambra og sørger med denne kombination for en enestående duftoplevelse.