Få nyhedsbrevet, og spar 21%**

Menu

Parfumdreams
DKNY 7 Vare

DKNY Parfume

De fire bogstaver DKNY står for Donna Karan New York. Luksusmærket blev oprindeligt grundlagt i den amerikanske metropol af designeren Donna Karan. I dag inspirerer mærket også med en række lækre dufte som Eau de Parfum Spray DKNY Women Energising, der også fås som eau de toilette. Delicious eau de parfum-serien er også meget populær blandt kvinder over hele verden. Denne duft er berømt for sin smukt formede flaske, som minder om et æble. Dette æble er også symbolet på modebyen New York, hvor Donna Karan startede som designer. De sensuelle Delicious-dufte til kvinder fås nu i ti forskellige versioner. Den originale er Be Delicious, som minder om et rigtigt æble med en grøn væske i en gennemsigtig æbleflaske. Hætten, som passer perfekt på glasflasken, er sølvfarvet. Dameduften er præget af frugt- og blomsternuancer som æble, grapefrugt, agurk, magnolia, liljekonval, tuberose, rose og viol. En bundnote af sandeltræ, hvid ambra og træagtige toner afrunder duften.

DKNY parfume til verdens moderne kvinder

.

Den brede vifte af dufte fra DKNY's Delicious-serie, der er lanceret på markedet i årenes løb, omfatter Fresh Blossom, Coconuts about Summer Limited Edition, Pool Party Mai Tai, Pool Party Bay Breeze, Pool Party Lime Mojito, Golden Delicious og Be Delicious Extra samt 100%. Hver af mærkets eau de parfumer holder længe på huden og i håret efter påføring.

DKNY: DKNY parfume understreger brugerens ubesværede livsstil

I 1984 revolutionerede designeren Donna Karan fra New York hele modeverdenen med sin første modekollektion „Seven Easy Pieces“. Den bestod af syv afslappede styles til kvinder, som med et utal af kombinationsmuligheder passede til enhver anledning. Med basisgarderoben ramte hun hovedet på sømmet hos kvinder, som går selvbevidste, uafhængige og målrettet gennem livet. Efterfølgende kreerede hun hovedsageligt styles med et rent, casual og raffineret snit, som var skræddersyet til den moderne kvinde i storbyen. Det perfekte supplement hertil et de alsidige typer af DKNY parfume.

DKNY parfume fra New Yorks modeikon

Siden designeren i 1980’erne lancerede sin første kollektion „Donna Karan“. opkaldt efter sig selv, er den blevet en fast bestanddel af modeverdenen. Efter den første succes præsenterede hun de prisværdige brolinje „DKNY“, der henvender sig til et yngre publikum. Akronymet står for: Donna Karan New York. I løbet af årene kom der andre linjer til, herunder tøj til herrer, jeans, tasker, sko og Home-accessoires.

I 1992 præsenterede modedesigneren den frugtagtige, orientalske duft „Donna Karan New York“. Lidt senere overgik licensen til markedsføringen af nye DKNY dufte til Estée Lauder. Siden da har dette label vækket begejstring med bestsellere, som fx DKNY Women, DKNY Golden Delicious samt klassikeren DKNY Be Delicious, som siden 2004 har været en fast bestanddel af sortimentet.

Parfume DKNY til selvbevidste brugere

Med duftene fra DKNY afspejles den urbane livsstil i New York, og de indfanger metropolens særlige ånd i de forskellige årstider. En eaux de toilette eller eaux de parfum er populær blandt de moderne kvinder, som vil understrege deres facetterede livsstil med de afbalancerede kompositioner. De vækker følelser, giver brugeren selvbevidsthed og fremhæver individualiteten. Hos parfumdreams finder du denne bestseller:

  • DKNY Be Delicious: I starten af nullerne vækkede den ikoniske duft fra Donna Karan i skønhedsbranchen. Den repræsenterer „Big Apple“ New York med sin unikke æbleformede flakon i glas og metal. Olfaktorisk begejstrer eau de parfum fra DKNY med den friske, frugtagtige aroma fra æble og agurk, duftende magnolie, forfriskende grapefrugt og florale noter. Søde duftnoter fra jordagtigt sandeltræ og moskus afrunder klassikeren fra DKNY.
  • DKNY Golden Delicious: Den frugtagtige, blomsteragtige duft fra DKNY er en olfaktorisk rejse til New York om efteråret. I hovednoten finder vi prikkende mirabel, appelsinblomstvand og et sart strejf af den søde, aromatiske æblesort „Golden Delicious“. I parfumens hjerte banker de fine, søde nuancer fra liljekonval, vaniljeorkidéer, hvide roser og Casa Blanca-liljer. Den sanselige finale for duften i denne ikoniske æbleflakon er med aromaer fra teaktræ, moskus og sandeltræ.
  • DKNY Be Delicious Fresh Blossom: Med den frugtagtige, friske duft fejrer DKNY skønheden ved Central Park i New York om foråret, når de første fine blomster springer ud, og parkens duft får et strejf af liljekonval, jasmin og rose. Nuancer fra Cassis, frisk grapefrugt og solmodne abrikoser giver denne eau de parfum fra DKNY sin ubesværede lethed. Den afrundes med en sart æbleduft og lyst træ.
  • DKNY Women Energizing: Den blomsteragtige, friske komposition minder om et shot vodka, solmodnede tomatblade, grønne koralorkidéer og fint duftende påskeliljer på en solrig dag i New York, hvor duften af nyslået græs hænger i luften. En eau de parfum fra DKNY giver en følelse af lethed. Den egner sig perfekt til den energirige start på dagen. Stilsikkert repræsenterer den slanke, kantede flakon skyskraberne i denne metropol.

Med DKNY parfume får man en ung, fræk og nutidig duft. Takket være dens frugtagtige, friske og delvist blomsteragtige karakter egner den sig til enhver anledning. Duften indkapsler den vilde ånd og energien fra den pulserende storby New York og tager brugeren med på en olfaktorisk helt særlig rejse. Derved understreges den ubesværede livsfølelse hos den moderne kvinde, som nyder livet i fulde drag.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube