Parfumer og Materialist fra Betty Barclay

I mere end 50 år har mærket Betty Barclay stået for selvbevidst kvindelighed og suveræn elegance. O… Læs mere
65
5/5 baseret på alle bedømmelser

Betty Barclay Parfumer og Materialist

I mere end 50 år har mærket Betty Barclay stået for selvbevidst kvindelighed og suveræn elegance. Og netop dette udstråler duftkompositionen. Hvad enten det er forførende-feminin eller stilfuld, tilbyder Betty Barclay alle kvinder den chance at understrege og fremhæve netop den rigtige facet af deres personlighed. Du afgør, hvilken karakter du vil være, og hvor du vil hen. Produkterne fra Betty Barclay hjælper dig på vej.
Vidste du at Indhold

Betty Barclays selvtillid

Mærket Betty Barclay står for kvinder med stor selvtillid, der sætter noget i gang i verden og som går igennem arbejdslivet med stor succes. Dette feminine mærke har eksisteret i over 50 år. Kvinder der anvender dette mærke vil gerne sprede en intensiv sexappeal og også selv mærke den. Mange Betty Barclays dufte indeholder kølig elegance. Betty Barclay fører ikke kun forskellige dufte i flakoner men også anden kosmetik til den generelle pleje af kroppen. Ud over Barclay dufte til kvinder finder du desuden også

  • Betty Barclay Shower Gel
  • Deodorant
  • en cremebrusegel eller
  • Body Lotion.

Kosmetik fra Betty Barclay fås i forskellige serier og for korte perioder også i nye kreationer. Blandt andet Bettypur eller Barclay Woman er kendte serier. En serie kan sprede en bestemt duft og således harmonisk afstemmes efter hinanden. Det betyder at kunder med høje krav kan bruge pleje med en duftnuance uden at flere dufte skal afstemmes efter hinanden eller kombineres.

Dufte fra Betty Barclay

Det som tobak er for mænd kan en duft fra Betty Barclay være for kvinder. En intensiv duft med mange harmonerende nuancer opstår takket være en elegant hjertenote, som tilføres lette duftnoter. Et eksempel er eau de toilette Betty Barclay Beautiful. Denne duft synes generelt at være orientalsk og trælignende. Alle dufte fra Betty Barclay virker alt i alt friske og ikke for påtrængende. Desuden synes disse komponenter at være blomstrende og frugtige. Parfumens motto synes at være at repræsentere perfektion. Selv når alle lette dufte er forgængelige så forbliver hjertenoten med charmerende blidhed. Øverst

  • Mandarin,
  • pære og
  • bergamot.

At side i duftens hjerte

  • Blå fresia,
  • brasiliansk gardenia og
  • også jasmin.

Den orientalske note indeholder blandt andet sandeltræ og ambra. Desuden føres mærket også som spray og elegante deodoranter. Det bringer friskhed til dagen. Et eksempel på en ægte duft er Tender Blossom, der har en stærk betoning af blomsternoten. Der bruges sågar moskus for at sikre en sanseligt spil. Den leger med trælignende komponenter fra ceder- og sandeltræ. Betty Barclay har altid gode dufte at byde på. De virker ikke for søde eller overdrevne. Betty Barclay er romantisk, feminin, legesyg og gemmer ofte på et par overraskelser.

Kosmetiske produkter fra Betty Barcla

Enhver frisk duft eller enhver eau de parfum fra Betty Barclay fås også som creme og brusegel. Dermed konkurrerer de mange dufte ikke med hinanden, men ligger oven på hinanden. Plejen er af førsteklasse og righoldig. Produktets fantastiske kvalitet muliggør dermed en behagelig anvendelse i løbet af dagen. Betty Barclay plejer huden så den ikke tørrer ud, men derimod forsynes optimalt med vigtige stoffer. Cremen trækker ind i huden med det samme og efterlader ingen generende fedtet film på huden. Spændende og dejlige komponenter spreder en behagelig friskhed i anvendelsen og viser sig som ung og alsidig. Mærket er innovativt og enestående med sin opfindelse af dufte. Regelmæssigt opstår nye duftoplevelser og nye plejeartikler.