Mario Badescu

17
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Mario Badescu: Når amerikansk vision og europæisk talent forenes

NavnetMario Badescu står for en kosmetikserie med mere end 200 forskellige produkter. I over 50 år har Mario Badescu i New York været anset for at være et af de bedste mærker inden for førsteklasses hudpleje med naturlige indholdsstoffer, som kan købes til priser, hvor de fleste kan være med. Han skaber sin kosmetik med et enkelt koncept instinktivt: Der skal kunne fås en optimal pleje til alle hudtyper, ikke kun til ansigtet, men også til kroppen.

Mario Badescu kosmetik: Den amerikanske drøm

Mario Badescu, som var født i Rumænien, udlært kemiker og farmaceut, havde allerede sit eget laboratorium i Wien, inden han blev fristet af den amerikanske drøm i 1966. Han flyttede til New York og grundlagde sit imperium, som den dag i dag har succes.

Mario Badescu er overbevist om, at en grundig hudanalyse er grundlaget for enhver succesfuld kosmetikbehandling. Følgeligt forkusserede han fra start på at udvikle kosmetik til alle hudtyper. Naturlige indholdsstoffer og priser, hvor de fleste kan være med, er grundlaget for Mario Badescus vedholdende succes. Ekstrakter fra økologisk frugt og grønt samt næring- og mineralstoffer er hans koncept for en hud- og kropspleje, som giver huden en sund glød.

Hudpleje fra Mario Badescu – enkel og effektiv

Emballagen fra Mario Badescu er altid holdt meget enkelt: hvide bøtter eller gennemsigtige sprayflaser med et diskret logo er mærkets kendetegn. Indholdet står helt klart i forgrunden. Desuden muliggør den enkle emballage de faire priser, som gør Mario Badescu til det, mærket er.

Køb Mario Badescu hos parfumdreams

På den eksklusive Upper East Side in Manhattan har Mario Badescu en storslået salon der med 24 rum, som nu i tredje generation drives af hans familie. Virksomheden Mario Badescu uddanner selv alle skønhedsspecialister. Mærket har udviklet over 200 kosmetikprodukter, som sælges i hele verden.

Parfumdreams har et stort sortiment af Mario Badescu kosmetik. Mærket er kendt for sit enestående forhold mellem pris og ydelse - det kan altså virkeligt betale sig at se nærmere på disse produkter.