Dufte fra Roberto Cavalli

Den italienske modedesigner Roberto Cavalli overbeviser ikke kun med fantastisk tøj, også fornemme d… Læs mere

Roberto Cavalli Dufte

Den italienske modedesigner Roberto Cavalli overbeviser ikke kun med fantastisk tøj, også fornemme dufte hører til hans repertoire. Cavallis mest kendte parfumer er højst sandsynligt duftene til hende „Serpentine“ og „Roberto Cavalli“. „Serpentine“, hvis symbol er den for Cavalli typiske slange, har en orientalsk duftnote, mens „Roberto Cavalli“ har en mere blomsteragtig duft. Men også dufte til ham har designeren, som er født i Firenze, i sortimentet. „Roberto Cavalli Uomo“ er en elegant og på samme tid interessant parfume med en aromatisk-træagtig duft, som samtidigt sørger for et friskhedskick. „Roberto Cavalli Him“ er derimod nærmere tiltænkt yngre mænd. Den spreder sex-appeal og ubekymrethed, men alligevel også varme og sanselighed.

Vidste du at Indhold

Just Cavalli er en kreation fra modehuset Roberto Cavalli, der er blevet skabt af den italienske designer med samme navn. Virksomheden har eksisteret siden 1970 og forvaltes stadig i dag af grundlæggeren. Til forskel fra hovedkollektionen med høj pris henvender Just Cavalli sig til en ung målgruppe. Fokusset er moderne og er koncentreret omkring denim, fritids-look og jeans. Den anden serie gælder som den mest kendte efter den første kollektion og er holdt i et moderat prissegment også selvom den gælder som mærke- eller designermode.

Afslappede og luksuriøse dufte skaber ungdommelige serier

Cavalli parfumer er et af virksomhedens selvstændige områder, under hvis navn der sælges i alt fire dufte til kvinder: Just Cavalli, Cavalli Nero Assoluto og to som er opkaldt efter designeren. Duftene henvender sig til kosmopolitter med høje kvalitetskrav og gælder som utroligt kreative og de udvikles af internationalt kendte parfumører. Cavalli Nero Assoluto fås i et sort og forgyldt design og udstråler luksus, selvsikkerhed og en følelse af vildmark. Den elegante duft fås ud over som eau de parfum også som brusegel og en kropslotion. Duftene overbeviser med deres fantasifulde flakoner og ligger i et moderat til højere prisniveau.

Cavalli parfumer til mænd og kvinder

Cavalli parfumer fra Just Cavalli-serien fås både i en variant til mænd og i en kreation til kvinder. Det med store bogstaver påtrykte "just" er påført alle produkterne, både eau de toilette såvel som brusegel og kropslotion. Duften virker sexet og provokerende, vild og forførende.