Peter Thomas Roth Pleje

Navnet Peter Thomas Roth har i mere end 20 år stået for pleje- og anti-aging plejeprodukter på højeste plan og for usædvanlige opskrifter fra egen hånd. De værdifuldt sammensatte kosmetikprodukter til mænd og kvinder udvikles i egne laboratorier i fællesskab med højt kvalificerede forskere, og produkterne er specielt tilpasset de forskellige hudtypers behov. Hele produktserien består i dag af mere end 100 forskellige produkter, der er tilgængelige verden over. Talrige produkter fra denne serie har fået priser i USA.

Anti-Aging pleje, der opfylder de højeste krav

Allerede som ung beskæftigede sønnen af ungarske indvandrere sig med kvinder og mænds hudproblemer. I 1993 grundlagde Peter Thomas Roth firmaet og har siden da udviklet værdifulde kosmetikkompositioner med unikke ingredienser med tilsætningen Clinical Skin Care. Udover specialprodukter tilbyder Peter Thomas Roth anti-aging pleje til ansigt, øjne, læber og hår. De innovative kosmetikprodukter fra de forskellige plejeserier er velegnet til mænd og kvinder, og er kreeret til de forskellige hudtypers behov.

Pleje-Produkter fra Peter Thomas Roth

Peter Thomas Roth - Ansigt - Pore Putty Pore and Wrinkle Reducer
 

Peter Thomas RothAnsigtPore Putty Pore and Wrinkle Reducer

586 kr / 30 ml
BP: 1.953 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Un-Wrinkle - Un-Wrinkle Turbo Line Smoothing Toning Lotion
 

Peter Thomas RothUn-WrinkleUn-Wrinkle Turbo Line Smoothing Toning Lotion

508 kr / 200 ml
BP: 254 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Firmx - Firmx Peeling Gel
 

Peter Thomas RothFirmxFirmx Peeling Gel

586 kr / 100 ml
BP: 586 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Firmx - Firmx Growth Factor Extreme Neuropeptide Serum
 

Peter Thomas RothFirmxFirmx Growth Factor Extreme Neuropeptide Serum

1.523 kr / 30 ml
BP: 5.077 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Firmx - Eyelid Lift Serum
 

Peter Thomas RothFirmxEyelid Lift Serum

976 kr / 15 ml
BP: 6.507 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Un-Wrinkle - Un-Wrinkle Eye
 

Peter Thomas RothUn-WrinkleUn-Wrinkle Eye

1.015 kr / 15 ml
BP: 6.767 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Un-Wrinkle - Un-Wrinkle Lip
 

Peter Thomas RothUn-WrinkleUn-Wrinkle Lip

469 kr / 10 ml
BP: 4.690 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Un-Wrinkle - Un-Wrinkle Turbo
 

Peter Thomas RothUn-WrinkleUn-Wrinkle Turbo

1.523 kr / 30 ml
BP: 5.077 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Un-Wrinkle - Fast-Acting Serum
 

Peter Thomas RothUn-WrinkleFast-Acting Serum

1.367 kr / 30 ml
BP: 4.557 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Un-Wrinkle - 24K Gold Intense Wrinkle Sheet Mask
 

Peter Thomas RothUn-Wrinkle24K GoldIntense Wrinkle Sheet Mask

742 kr / 6 x 25 ml
BP: 495 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Ansigt - Oilles Oil
 

Peter Thomas RothAnsigtOilles Oil

586 kr / 30 ml
BP: 1.953 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Ansigt - Un-Wrinkle Lip Treatment
 

Peter Thomas RothAnsigtUn-Wrinkle Lip Treatment

269 kr / 4,40 ml
Peter Thomas Roth - Ansigt - Anti-Aging Cleansing Gel
 

Peter Thomas RothAnsigtAnti-Aging Cleansing Gel

352 kr / 250 ml
BP: 141 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Ansigt - Brightening Bubbling Mask
 

Peter Thomas RothAnsigtBrightening Bubbling Mask

742 kr / 100 ml
BP: 742 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Ansigt - Pumpkin Enzyme Mask
 

Peter Thomas RothAnsigtPumpkin Enzyme Mask

664 kr / 150 ml
BP: 443 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Ansigt - Max Anti-Shine Mattifying Gel
 

Peter Thomas RothAnsigtMax Anti-Shine Mattifying Gel

430 kr / 30 ml
BP: 1.433 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Ansigt - Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask
 

Peter Thomas RothAnsigtBlue Marine Algae Intense Hydrating Mask

742 kr / 150 ml
BP: 495 kr* / 100 ml
Peter Thomas Roth - Krop - Aloe Tonic Mist duftfrei
 

Peter Thomas RothKropAloe Tonic Mist duftfrei

352 kr / 250 ml
BP: 141 kr* / 100 ml
Billede kommer snart
 

Peter Thomas RothUn-WrinkleUn-Wrinkle Peel Daily Prep Pads

742 kr / 60 stk.
BP: 12 kr* / 1 stk.

Vidste du at Indhold

Peter Thomas Roth kosmetik, pleje til hele kroppen

Med kosmetik fra Peter Thomas Roth bliver der sat fokus på de individuelle behov, som de forskellige hudtyper har indenfor områderne

  • ansigt
  • hænder
  • fødder samt
  • hele resten af kroppen

og i hvert enkelt afsnit af dit liv. Takket være tidsintensiv forskning og innovativ teknik kunne den effektive skønhedspleje fra Peter Thomas Roth etableres med stor succes i dag. I virksomhedens eget produktionsområde og laboratorier arbejder Peter Thomas Roth altid aktivt på disse områder af forskningen samt udviklingen af sine innovative plejeprodukter.

Hans produktserie består af en meget omfangsrig portefølje. Den dækker samtlige kriterier i den komplette hudpleje. Til hver enkelt del af kroppen, fra top til tå, tilbydes de rigtige produkter. Peter Thomas Roth-serien blev skabt for at muliggøre pleje for enhver person, der er afstemt efter hudens helt personlige behov. Således kan samtlige produkter i denne plejeserie anvendes i det daglige plejeprogram, men også til terapi af enkeltstående helt specielle hudproblemer.

Peter Thomas Roth bestræber sig på at finde produkter af høj kvalitet, der om muligt afdækker alle individuelle behov i forbindelse med hudplejen. Det begyndte med udviklingen af effektivt virkende produkter imod akne. I tidens løb gik han over til at koncentrere sig om antiaging-produkter. Til sidst var hans interesse for at bekæmpe akne så stort, at han ville tage fat på behandlingen af de mange tegn på hudens aldring og en beskyttelse af huden imod skadelige solstråler.

Fra Peter Thomas Roths liv

For navngiveren til produktet Peter Thomas Roth – barn af ungarske forældre – tæller hudpleje med til en fast bestanddel af livet. Imellem 1800´erne og 1900´erne arbejdede begge forældre på kursteder i Ungarn. Heraf hans interesse for hudpleje. Da Roth grundlagde sin virksomhed i 1993 oplevede de lægende mineraler i Ungarns termiske kilder netop stor popularitet. Roth begyndte at videreudvikle allerede eksisterende behandlinger for at udvikle en hudpleje af meget høj kvalitet. Resultaterne var overraskende.

I eget laboratorium forskede han for at udvikle nye innovative produkter. Hans glæde ved forskningen var fulgt af succes, og den nye plejeserie Peter Thomas Roth opstod. I dag kan grundlæggeren se tilbage på over 100 produkter til pleje af huden. De er tilpasset perfekt efter den enkeltes individuelle hudtype fra top til tå.

Omfattende produkttilbud til hudpleje fra Peter Thomsen Roths serie hos Parfumdreams

Online shoppen Parfumdreams har et stort udvalg af hudpleje i Peter Thomas Roth-serien. Herunder finder du også produkter som for eksempel den 100 ml peeling tube fra plejeserien Firmx med dens rensende og samtidig matterende effekt. Med denne specielle peeling kan du rense din ansigtshud særligt grundigt i det produktet spredes blidt hen over huden. Efter behandlingen med Firmx Peeling Gel stråler ansigtet igen af sundhed. Den lette maske sørger desuden for, at blodgennemstrømningen forbedres. Firmx Peeling Gel er velegnet til mænd med normal hud, men kan også anvendes af kvinder.

Ved hjælp af Un-Wrinkle plejen fra Peter Thomas Roth kan for tidlig anti-aging-effekter forebygges. Det primære formål med plejeserien er at mindske mimikrynker og dybere linjer i huden, som kan føres tilbage til manglende forsyning af fugtighed til huden eller på grund af udefrakommende miljøpåvirkninger. Hertil finder kosmetikken fra Peter Thomas Roth sin anvendelse i specielt udviklede formler, som findes i

  • cremer
  • Serummer
  • andre plejeprodukter

. Ved regelmæssig anvendelse af disse produkter vil du allerede kunne se positive resultater i huden efter blot en måned. Rynkernes dybde mindskes til stort set kun at være halvt så dybe og huden får takket være den rigelige mængde fugtighed en ungdommelig udstråling.

Der bliver også sørget for håret

Men heller ikke hårplejen kommer til kort hos Peter Thomas Roth. Især shampoos og balsam fra plejeserien har vist sig at have fremragende egenskaber, hvis du for eksempel har problemer med

hårtab

spaltet hår

tyndt hår

hår som er vanskeligt at pleje

. Blandt andet med Mega-Rich shampooen opnår du positive effekter og den er velegnet til både mænd og kvinder. Efter du har vasket håret vil du straks mærke en ændring. Håret virker mere fyldigt og stråler med en naturlig glans. En forbedring af struktur og hovedhår er helt synligt. Håret får tilført næring med Mega-Rich shampooen fra Peter Thomas Roth, som indeholder E- og C-vitamin samt Pro Vitamin B5. Herefter anvender du den vitaminholdige Mega-Rich balsam, som du også får i vores online shop Parfumdreams, som giver håret yderligere et naturligt beskyttelsesskjold. Håret kan bedre regenerere, det udvikler mindre filtret hår og det er lettere at rede.