Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Vidste du at Indhold

Keiko Mecheri: Moderne elegance

Kunstneren Keiko Mecheri fra Japan skaber dufte fulde af moderne elegance. Sammen med Kemal Mecheri grundlagde hun „Bazaar des Senteurs“, en virksomhed til fremstilling af parfumerede produkter som plejeprodukter og stearinlys. „Les Parfums Keiko Mecheri“ blev grundlagt i 1997 i Beverly Hills. Keiko Mecheri vil overskride grænser med sine dufte. I den sammenhæng lægger Keiko Mecherie vægt på et moderne, elegant design og usædvanlige, sjældne indholdsstoffer til eksklusive duftnoter.

Præget af inspiration

Keiko Mecheris duftkreationer i de elegante og moderne flakoner er inspireret af minder, rejser, fortællinger og historiske flakoner. Desuden har hun ladet sig inspirere af en filmscene i „Macbeth“ til duften „Génie des Bois“. Flakonerne forbinder moderne kvalitet med romantisk fortid og tidligere tiders mode. Mange af Keiko Mecheris´ andre parfumer er også meget populære. Dertil hører kreationerne Loukhoum, Scarlett, Umé, Oliban, Hanae, White Petals og Peau de Pêche. Keiko Mecheri koncentrerer sig ved sine kunstneriske kreationer omkring, hvad der kunne være muligt. Duftenes navne er i sig selv en hyldest til den sarte, forgængelig kvindelighed, der samtidig er uforglemmelig. Enhver inspiration fører Keiko Mecheri frem til en idé til en førsteklasses og kreativ parfume. Derfor betragtes alle parfumer fra Keiko Mecheri som et kunstværk.

Eksklusive essenser

Keiko Mecheri anvender eksklusive essenser til sine duftnoter. Indholdsstofferne til disse essenser er til dels vanskelige at finde. Sjældne blomster, bær og andre naturlige stoffer udgør de usædvanlige bestanddele i den elegante parfume. De eksklusive dufte udgør et strøg af den japanske flair, der forbinder gamle traditioner, silke og dufte med moderne innovation. Yuzu, den japanske grapefrugt, udgør grundlaget for deres eau de parfumen i Les Eaux Tendres-kollektionen. Også duften af udsøgte træsorter er bestanddel af denne helt specielle essens, der gør det muligt for Keiko Mecheri at skabe enestående parfumekreationer. Ved kombinationen af udvalgte essenser forbindes desuden bitre duftnoter med frugtholdige dufte på en meget behagelig måde. Desuden tilbyder Keiko Mecheri unisex-parfumekollektioner, der forbinder feminine dufte med maskuline noter. De eksklusive essenser finder derfor særligt god anvendelse for enhver og til ethvert tidspunkt, både til hverdag og uforglemmelige aftener.

Uforglemmelige, blide dufte

Parfumen fra den japanske designer er uforglemmelig og præget af bløde og sjældne dufte. Keiko Mecheri var udelukkende maler før hun i 1990´erne begyndte at skabe dufte. Den verdensberømte eau de parfum Loukhoum indeholder duftnoter som mandel, rose, vanilje og hvidtjørn. En anden blid duft til kvinder er eau de parfum Les Eaux Tendres. Denne parfume serie til kvinder er som en sanselig blomsterbuket og fås med forskellige duftnoter: Hanae, Peau de Peche og White Petals. Duftene er præget af ingredienser som for eksempel hvide duftnoter fra vilde bær eller japanske, hvide blomster, som du finder dem i japanske haver. Duftene fra Keiko Mecheri kan bæres af enhver kvinde og til mange forskellige øjeblikke. På den måde kan du til enhver tid forskønne ethvert øjeblik De tre forskellige duftkreationer i parfumekollektionen Les Eaux Tendres tilbyder uforglemmelige, blide dufte, der med garanti rammer enhver smag og som er udvalgt meget nøje: Dermed kan enhver kvinde i lang tid og med stor glæde huske de dejlige øjeblikke, der er forbundet med sanselige dufte. Yndefulde, sanselige dufte udgør et grundlag for parfumen fra kunstneren Keiko Mecheri.

Det elegante design

Karakteristisk for flakonerne i kollektionen Les Eaux Tendres er de skønne flakoners elegante design. Lukningerne på 75 ml-flakonerne er formgivet som prismer og reflekterer lyset som kostbare ædelsten. Det får dem til at minde om fortidens værdifulde flakoner, hvor parfumer var en luksus, og kvinder bevægede sig omkring i kostbare gevandter. Flakonerne fra Keiko Mecheri minder om flakoner fra Frankrig eller orienten, som var besat med ædelsten og glædede enhver kvinde. Keiko Mecheri forbinder glæden og æstetikken med innovative duftkombinationer og dermed skabes en moderne parfume, der kan bære til enhver lejlighed.

Endnu en eksklusiv detalje ved parfumerne fra Keiko Mecheri er desuden flakonlukningen på den kendte parfume Loukhoum i violette, smalle 50 ml flakoner. Lukningen er formgivet som en eksotisk blomst, der strækker sig opad. Blomstens transparente design minder om blomster og frugter i Japan. La Collection Hesperidés står for sanselighed og følelser og forbinder søde og kraftige dufte på usædvanlig vis således, der opstår en fantasifuld duftkreation, der spreder elegance.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube