Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
Gainsboro 2 Vare

Gainsboro

Dufte til mænd som et maleriThomas Gainsborough var en berømt engelsk landskabsmaler, hvis livsstil genspejles i Gainsboro-kollektionen af dufte til mænd. For til malerens livsstil hørte helt selvfølgeligt også eneksklusiv herreparfume. På hans tid var det langt fra nogen selvfølge, men et udtryk ikke blot for stilsikkerhed, men også for elegance og dannelse. Stil, elegance, kreativitet og naturligvis den berømte britiske kultiverede livsstil præger også i dag disse dufte til mænd. En duft til mænd fra Gainsboro er ikke tiltænkt alle og enhver, det er en eksklusiv duft, som ikke enhver kan bære. Som en ren herreserie har navnet helt specialiseret sig i at fremhæve de mange facetter af det at være mand. Duftene er derfor også en smule skarpe, maskuline, nærværende, men ikke dominerende. Disse klassikere blandt de fornemme dufte til mænd blev konciperet mellem de tidlige 1970ere og de sene 1980ere og er siden blev fremstillet i uændret form. For hver ny generation bliver nemlig grebet af begejstring for en parfume fra det traditionsrige britiske firma. Desuden er Gainsboros dufte til mænd tænkt til den modne mand, der er sig sin mandighed bevidst og har begge ben på jorden.

Vidste du at Indhold

Gainsboro – producenten med et stort forbillede!

En berømt og usædvanlig mand fungerer som forbillede for brandet Gainsboro! Ingen mindre end maleren Thomas Gainsborough fungerer som forbillede for brandet. Thomas Gainsborough var en engelsk portræt- og landskabsmaler, der blev født i Sudbury, England, i 1727. Maleren betragtes sammen med Joshua Reynolds og William Hogath som en af de mest betydningsfulde malere i det 18. århundrede!

 

Den elegante og yderst stilfulde herre lagde allerede dengang vægt på en eksklusiv duft. I det 18. århundrede var det langt fra en selvfølge og, at den velsoignerede Thomas Gainsborough ikke kun lagde vægt på sit udseende, men også på sin duft, var helt specielt! Denne stil, elegancen og den store kunstners kreativitet har inspireret den helt specielle herreduft fra Gainsboro.

Gainsboro, de eksklusive herredufte er ikke til hvem som helst!

Producenten Gainsboro begyndte i begyndelsen af 70´erne med produktionen af sine egne, eksklusive parfumer. Luksusmærket havde ikke til hensigt at tilfredsstille den brede masse og de usædvanlige dufte kan stadig i dag ikke bæres af hvem som helst! Gainsboros dufte til herrer er skabt til voksne mænd, der er sig sin maskulinitet bevidst og som står med begge ben solidt placeret i livet. Gainsboro har virkelig skabt en helt speciel duft, der forstår at fremhæve og understrege mandens mange facetter.

Allerede da den første kollektion blev præsenteret sørgede Gainsboro for furore – og det gør de også stadigvæk i dag. Producentens usædvanlige dufte og produkter er værdsat af stærke mænd i hele verden – ikke mindst fordi efterkommerne i den traditionelle virksomhed er forblevet tro imod den elegante verdensmand.

Vores Gainsboro anbefalinger

 

  • Gainsboro G-Man Eau de Cologne Spray 100 ml – duften til en gentleman. Kraftige basisnoter fra læder, mos, moskus, patchouli, sandeltræ og violer kombineret med blød silke med accenter fra angelik, røgelse, citron, salvie og bergamot!
  • Gainsboro G-Man Deodorant Stick 75 ml – markant og mandig duftnote, hvori frugt- og blomsterholdige essenser kombineres med krydderurter og lette accenter af tobak. Behagelig duft til hverdagen – absolut overbevisende forhindring af ubehagelige dufte under armene!
  • Gainsboro G-Man After Shave 100 ml – Stimulerende After Shave, der resulterer i en uforlignelig oplevelse af huden. Huden plejes efter barbering og aftershaven forkæler sanserne med en uforlignelig tiltrækkende maskulin aura.
  • Gainsboro G-Man Body Lotion 200 ml – intensiv fugtighedsgivende plejende lotion, der trækker hurtigt ind i huden og beskytter huden imod at udtørre. Elegant maskulin duft og en behagelig følelse af huden forfører sanserne!
  • Gainsboro G-Man Hair and Body Shampoo 400 ml – behagelig og yderst frisk duftnote! Den forfriskende brusegel renser hud og hår og sørger for en let, frisk duft og stil dagen lang!

 

Alle Gainsboro dufte udmærker sig ved en særdeles maskulin note og er den ideelle ledsager til mænd, der hvad det vigtigste er i livet. Parfumen fra denne producent udmærker sig ved en duftnote med en duftnote, der holder meget længe. Hvis du påfører den om morgenen vil den forblive præsent hele dagen og fremhæve de forførende sider af mandens aura!

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube