Cerruti Parfum

Nino Cerruti, som var kendt som en glimrende avantgardist og forretningsmand inden for modeverden, blev født i år 1930 og designede sin første egne herrekollektion i slutningen af 60-erne. Kun efter uger florerede forretningen, således at hans fars lille tekstilforretning slog ind på en ny vej, og der blev skabt et internationalt anerkendt modemærke og designercentrum med navnet "Cerruti 1881“. Fra midten af 70-erne kreerede han så også mode til kvindeverdenen og også tøj til film. Ligeledes karriereorienteret forløb i de forgangne år så også markedsintroduktionen af skrivesæt, luksuriøst tilbehør og også helt specielle parfumedufte.

Vidste du at Indhold

Cerrutis parfumekoncept

Det moderne koncept genspejles i parfumen idet parfumerne til dels bærer modecentrets navn. Skaberen fra 60´erne, som indtil i dag fortsat er en efterspurgt designer, byder på et stort udvalg af produkter. Mange af produkterne fra Cerruti kan kombineres som komplet plejeserie til badeværelset. Populære artikler fra producenten omfatter

 • Shower Gel
 • Afer Shave
 • Deodorant
 • Bodylotion eller
 • Eau de Toilette.

De stilfulde dufte fra Cerruti fås særligt i farven rosa. Deodoranten til herrer fås i en sart grøn farve. Alle artikler i den klassiske serie 1881. Den prisklasse hvori Cerruti ligger synes ikke ved førte øjekast at være særligt eksklusiv. Alligevel fremstår duftene i en charmerende og eksklusiv udførelse.

Artikel fra Cerruti til herrer

Eau de toilette spray fra Cerruti med navnet 1881 dufter ikke så kraftigt men har en intensivt duftende bestanddel. Den er som topnote helt klassisk også med bergamot men i en komposition med ribs og cypres. Denne duftnote fordamper dog hurtigt. Den synes i første omgang citronagtig og frugtig og med et strøg af træ. Nedenunder ligger hjertenoten, som holder længere, og som har en bestanddel af patchouli og ylang ylang. Det får duften til at fremstå meget enkel. Basisnoten i denne komposition fremstår ligeledes klassisk med duftnoterne.

 • træ,
 • mos og
 • sandeltræ.

Derved får parfumen en intensiv naturlighed. Cerruti synes også særdeles maskulin, enkel og samtidig intensiv. Duften vil ikke komme til at vække begejstring med sin krydrede duft. I stedet udmærker Cerruti sig hovedsagligt med en virkning fra frugter, blomster og træ.

Artikler fra Cerruti til kvinder

Kvinderne dufter lige så godt og intensivt med Cerruti. Til det formål får du en intensiv kropspleje takket være lotion, skøn brusegel og en fortryllende eau de toilette. Kompositionen fra Cerruti består af dufte, der udstråler naturlighed, selvtillid, kvindelighed og elegance til kvinden. I topnoten finder du mange enkeltstående dufte. De består af

 • Freesie,
 • mimose og
 • violer.

De sarte blomster er svagt markeret i duftens overflade. Dens intensitet undermales af jasmin og appelsinblomster i hjertenoten. Basisnoten består alene af en duft af træ. Cerruti forbliver også til kvinder overordentlig enkelt og skaber ikke grundet mangfoldigheden af dufte en mangesidet komposition. Virkningen består, ligesom i modeverdenen, i enkelthed og stil.

Cerrutis samlede virkning

Flakonerne fra Cerruti fremgår til dels bevidst afrundede og meget harmoniske. Det understreges også på grund af farvegivningen. Cerruti er helt sikkert ikke moderne, men bygger på en lang tradition. Derfor skal der heller ikke efterlades et indtryk af en modeparfume. Den har en elegant effekt med det sarte pyntebånd på flakonen eller den satinerede optik den fremstår med. Cerruti selv fremstår fuld af selvtillid og selvfølgelighed. Det helt specielle ved denne duft er dens enkelthed. I den sammenhæng spiller påtrængende komponenter ikke en vigtig rolle, men derimod mange naturlige nuancer. Det får kvinderne til at dufte en smule af blomster og herrerne til at dufte af mos, træ, citron og har også en diskret blomsterduft.