Dufte fra Elie Saab

Elie Saab er hjemme i haute couturens verdenen. Både hans mode og hans parfume er meget efterspurgte… Læs mere!

Elie Saab Dufte

Elie Saab er hjemme i haute couturens verdenen. Både hans mode og hans parfume er meget efterspurgte i de smukkes og riges verden. Elie Saab giver gennem sine produkter enhver kvinde muligheden for at supplere og uddybe sit eget unikke præg. Enhver kvinde kan føle sig som en prinsesse. Elie Saab Le Parfum er den nye form for haute couture. Elie Saab leverer med sine produkter løftet om det usædvanlige. Kvindernes drømme opfyldes, og Elie Saab når med sin inspiration (kvinderne) også de kvinder, der vil bekoste noget på sig selv og blive kostbare gennem den enestående duft. De enkelte duftkreationer er til forskellige forestillinger og når ud til enhver kvinde og lader hende virke unik på sin egen måde.

Vidste du at Indhold

En parfume som en drøm fra en usædvanlig designer.

Elie Saab blev født i Beirut i 1964. Hans maronitiske forældre havde forståelse for ders søns usædvanlige interesse. Allerede som 9-årig viste han interesse for mode og mønstre. Selvom hans omgivelser ikke netop forudsagde arbejdet med mode og design, studerede Elli Saab i 1981 mode i Paris, i 1982 åbnede han sit første atelier i Beirut. I dag har designeren flere atelierer i Milano og Paris. Elli Saab har endda som eneste ikke-italiener opnået medlemsskab i det velrenommerede nationale modekammer i Italien. Hans design er præget af en forståelse for den kvindelige figur og for komfort under brugen. Ikke kun Stephanie af Monaco men også Victoria af Sverige sværmer for hans designs. Det varede dog længere tid før Elie Saab lancerede sin egen parfume.

Elie Saab le Parfum forbinder orienten med vesten og er så sanselig, behagelig at bære og så elegant som designerens mode. Vidste du at også flakonerne fra Elie Saab le Parfum også er designet af kunstneren selv? Han står bag alle sine produkter og overlader ikke noget til tilfældet. Det er derfor ikke så overraskende, at Elie Saab er en af de største parfumører i vor tid, der kunne overbevise Francis Kurkdijan om, at skabe en parfume, der fejrer kvindelighed, der er så lys og skinende som guld men så let og forførende som et strøg af orient. Parfumen fra Elli Saab er som hans kjoler mere end kun et strøg af luksus, der indeholder en opfordring til enhver kvinde om at føle sig som en prinsesse.