Parfumer og Materialist fra Laura Biagiotti

Sin første selvstændige kollektion præsenterede Laura Biagiotti i år 1974 i Firenze, og hun lagde de… Læs mere
117
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Laura Biagiotti Parfumer og Materialist

Sin første selvstændige kollektion præsenterede Laura Biagiotti i år 1974 i Firenze, og hun lagde dermed grundstenen til den storslåede succes, mærket Laura Biagiotti har opnået med sin forståelse for at understrege den kvindelige skønhed gennem sin elegante mode. Hun anses for en af de få modeskabere, der hellere henter inspiration ved at se på kvinder i det normale samfund . Tynde modeller er hende stærkt imod, og med denne indstilling har hun nået en enorm målgruppe, som hun stadig i dag betjener med kvalitet og elegant tøj. Siden 1982 har designeren også været aktiv i parfumebranchen, og hendes duftkollektion kan ses som kronen på hendes værk.
Vidste du at Indhold

Parfume fra Laura Biagiotti - til italienske øjeblikke

Laura Biagiotti er ikke kun en modedesigner, men har også udviklet nogle verdensberømte dufte til mænd og kvinder. Der er flere milesten på italienerens karrierevej. Hun er især kendt på grund af sine feminine kollektioner, der bidrog til hendes berømthed. Også duftene der blev udviklet under hendes navn har bidraget til hendes image. I 1982 var parfumen “Fiori Bianchi di Laura“ en favorit, „Roma“, „Biagiotti Uomo“, „Venezia“, „Roma Uomo“ og „Venezia Uomo“ fulgte året efter.

Laura Biagiotti dufte og kropspleje til kvinder

Laura Biagiotti kaldes Queen of Cashmere, hvilket skyldes hendes feminine kashmir-kollektioner. Sammen med hendes usædvanlige modeserie har hun også sørget for opsigt med sin egne duftkreationer. „Laura Biagiotti Roma“, en verdensberømt duft, der særligt blev til en klassiker på grund af hendes feminine og elegante note. Også „Roma Uomo“, pendanten til mændene, har hurtigt kunnet etablere sig i parfumeverdenen. Parfumen „Roma“ er især velegnet til livets romantiske øjeblikke. Hele den italienske livsfølelse af kærlighed og romantik, som er præget af stil og selvbevidsthed er indeholdt i denne flakon. Duften “Roma“ er en sanseligt duftende komposition med en hjertenote af blomstrende essenser, der får en særligt krydret side takket være rose, liljekonvaler, nellike og jasmin. Under mærket „Laura“ findes også endnu en klassiker blandt parfumerne til kvinder, „Laura“ med sin friske og frugtholdige duft. Topnoten er melon og litchi, hjertenoten fersken, rose og nøkkerose og basisnoten giver et strøg af sandeltræ og vanilje. Den fås også som eau de toilette spray i vores online shop og kan afprøves i flere forskellige størrelser. Under navnet Laura Biagiotti finder du her hos os også kropsplejeprodukter, der passer til parfumen, til både kvinder og mænd. Roma-bodylotion er en fantastisk lotion til kroppen, der dufter ligesom parfumen. Den er meget drøj og i øvrigt en utrolig god gaveidé.

„Laura Biagiotti Uomo“ - til italieneren i dig

Italienske mænd har stil og temperament. En side du ikke kun vil udtrykke med elegant og afslappet beklædning, men også ved at omgive dig med en velduftende aura. „Laura Roma Uomo“ er helt enkelt perfekt til at fremhæve din italienske side. Eau de toilette-sprayen er kronen på værket til brusegelen og deodorantstikken „Roma Uomo“. Følelsesfuld, elegant og sanselig - sådan beskrives duften. Topnoten bestående af basilikum, bergamot og grapefrugt udgør en frisk kombination og fremhæver hurtigt duftene i hjertenoten. I „Roma Uomo“ er det en blanding af sød jasmin, krydret enebær og kraftigt træ. Først efter noget tid kommer aromaen fra basisnoten rigtigt frem, som også holder i længere tid. I dette tilfælde er det særligt sandeltræ og patchouli, der understreger den karakterfulde og mandige duft.