Laura Biagiotti

129
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Laura Biagiotti: Italiensk elegance til naturlig skønhed

Brandet Laura Biagiotti er opkaldt efter designeren af samme navn. Hun blev født i Rom i 1943 og begyndte allerede tidligt efter et afbrudt arkæologistudium at arbejde i sin mors modeatelier. I 1972 præsenterede hun sin første modekollektion i Firenze og blev hurtigt et kendt navn. I 1982 kom den første Laura Biagiotti-parfume på markedet.

Laura Biagiottis mode står for italiensk elegance og har været en succes fra første dag. På grund af sin kashmirkollektion fik hun tilnavnet ”Queen of Cashmere”, og hun skabte tidligt nye trends med sin modeserie til kurvede kvinder. Mærket fik succes, fordi det give hver kvinde følelsen af at være smuk og at kunne klæde sig smukt uanset tøjstørrelse. Hendes rollemodeller har altid været kvinder, der er taget lige ud af livet, og som med hendes modekreationer kan føle sig flotte og feminine.

Laura Biagiotti-parfume: Blid kvindelighed på flaske

Laura Biagiotti skabte sig allerede tidligt et navn – også udenfor Italien. I dag er hendes parfumer klassikere og købes verden over.

Laura Biagiotti-parfumerne er feminine og præsenteres i elegante flakoner. Nogle flakoner er inspireret af Castello di Marco Simone, Laura Biagiottis hjemby i nærheden af Rom, hvor hun boede til sin død. Duftene fra den romerske designer indfanger den italienske livsstil og står for ren Dolce Vita.

Hvilke Laura Biagiotti-parfumer er blandt klassikerne?

Laura Biagiotti-parfume står for ren kvindelighed og feminine kreationer. Desuden indfanger designerens dufte Roms charme – byen, hvor Laura Biagiottis altid fandt inspiration og kreativitet. Nogle af hendes mest kendte dufte er:

  • Laura Biagiotti Laura: Denne parfume er en absolut duftklassiker. Med en topnote af litchi og vandmelon er den først let og frugtig og skifter derefter til en blomsteragtig hjertenote med rose og vandlilje. Basenoten med sandeltræ er mere maskulin og træagtig, men afbalanceres af vaniljen og bevæger sig dermed alt i alt inden for et blomsteragtigt univers. Denne sarte parfume er perfekt til at fremhæve sin egen kvindelighed.
  • Laura Biagiotti Roma: Denne Laura Biagiotti-parfume er en hyldest til designerens hjemby. Duften er elegant med en frugtig og frisk topnote af grapefrugt, solbær og bergamot. Hjertenoten er blomsteragtig med mandel, rose og liljekonval. Basenoten er orientalsk med amber, vanilje og egemos. Denne kombination gør Roma til en forførende duft med stor elegance.
  • Laura Biagiotti Roma Uomo: Herreduften fra Laura Biagiotti er mindst lige så elegant og i lige så høj grad en hyldest til den italienske hovedstad. Maskuline noter fra storkenæb og sandeltræ, der afsluttes af tonkabønne og grapefrugt, vanilje og basilikum, udgør denne parfume.

Duftene udstråler en vis elegance og italiensk atmosfære, som Laura Biagiotti altid har stået for.

Køb Laura Biagiotti-parfume hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du alle parfumeklassikere fra Laura Biagiotti. Få den italienske levevis hjem til dig selv, eller glæd en af dine kære med en elegant duft.