Pleje, Parfumer og Materialist fra Tabac

Siden 1951 har mænd med karakter sværget til Tabac Original. Duftene til mænd, som stammer fra Tyskl… Læs mere
96
5/5 baseret på alle bedømmelser

Tabac Pleje, Parfumer og Materialist

Siden 1951 har mænd med karakter sværget til Tabac Original. Duftene til mænd, som stammer fra Tyskland, startede deres verdensomspændende succeshistorie gennem udsendelsen af amerikanske soldater efter Anden Verdenskrig. Indtil da var dufte til mænd ikke kendte og kun sæber til kvinder var med parfume. Bitre krydrede noter fra ædle træsorter, moskus og ambra blev forenet i en duftsæbe, som efter kort tid var så populær, at den blev efterlignet. Ikke uden grund begyndte producenten af kosmetik til mænd Mäurer & Wirtz allerede i år 1952 at anbringe tilføjelsen Original på sine produkter. Den tyske kosmetikproducent har siden år 1959 til duftsæben tilbudt den populære After Shave til den daglige barbering.

Til trods for sin lange historie er duften til mænd stadig moderne.

I dag tilbyder Tabac komplette duft- og plejeserier til mænd. Udover til den daglige barbering finder mænd i produktserierne Original og Tabac Man Shower Gels, Deodorant Sprays, duftsæber og Eau de Toilette Sprays. De maskulint markante dufte til mænd giver også i dag en følelse af friskhed, frihed og eventyr.
Vidste du at Indhold

Tabac

'Enten har man personlighed eller man har det ikke'

Sådan lyder mottoet i kampagnen fra 2012 for mærket „Tabac Original“ fra Mäurer & Wirtz. Med den tidligere formel-1-kører David Coulthard som første prominente startede kampagnen, der fortæller historier om karakterstærke mænd, der har bevist deres mod og trodsigt overvundet alle hyrder for at nå deres mål.

Hans stærke personlighed beskriver David Coulthard med en imponerende historie fra den store pris i Spanien i maj 2007. Trods brækkede ribben kørte racerkøreren i mål som nummer to.  

Mænd, som identificeres med maskulinitet, dynamik og succes og dermed repræsenterer “Tabac Original“´s værdier.

Det understreges af annoncens slogan:

„Personlighed viser en masse når man trods alle hyrder forfølger sit mål“.

Særlige highlights ved kampagnen:

Kort efter kampagnen var gået i luften kunne man med en personlighedstest på Mäurer & Wirtz´s hjemmeside teste om man havde personlighed.

Milesten i mandekosmetikken og -duftenes historie

I det år den blev lanceret på markedet, i 1951, var en duft eksplicit til mænd nærmest en revolutionerende nyhed i parfume- og kosmetikverdenen.

Mens det stadig i det 19. århundrede især var almindeligt for adelen, at mænd var hyllet i kostbart duftvand, velduftende salver og skønhedspletter blev dufte og cremer til mænd betragtet som ilde set op til midt i det 20. århundrede.

Succeshistorien for den særprægede duft fra „Tabac Original“ fra Mäurer & Wirtz begyndte i 1951 og omfattede i starten „Tabac“-sæben, der blev solgt i ukonventionelle små poser.

Sæben „Tabac“ viste sig straks at være en stor succes på markedet og der gik ikke lang tid før nogen imiterede „Tabak“-sæben for også at tage del i succesen. Hos Mäurer & Wirtz reagerede man hurtigt og tilføjede i oktober 1952 „original“ til mærket. Det traditionelle mærke med navnet „Tabac Original“ var født.

I overensstemmelse med kravene på det tidspunkt blev „Tabac Original“ i 1959 lanceret på markedet som after shave lotion, pre-electric shave og en eau de cologne. De amerikanske soldater og krigsvinderes glæde over at bruge after shave spillede en ikke uvæsentlig rolle i produktets succes i Tyskland. Det fik nemlig de tyske mænd til også at ville bruge de nye produkter fra „Tabac Original“ og mærket blev en kæmpe stor succes på bare få dage.

Uimodståelig maskulin og med en god baggrund

„Tabac Original“ er et mærke fra Mäurer & Wirtz GmbH. Familievirksomheden blev grundlagt i 1845 af Michael Mäurer og hans stedsøn Andreas Wirtz som sæbeproduktion.

I dag føres virksomheden i 5. generation af Hermann Wirtz som et selskab.

Produktionen af sæber- og vaskeartikler er virksomheden, som i dag hovedsagligt fremstiller duftvand og kosmetik, dog forblevet tro.

Også „Tabac Original“ er indtil i dag forblevet tro imod sin duftkomposition og den amphora formede, hvide flaske er fortsat et umiskendeligt kendetegn.

Mærkets maskuline image vækker associationer til fjerne egne og eventyr og er stadig i dag så aktuel som dengang.

Originallen som forfører kvinder og understreger en helt særlig maskulinitet

„Tabac Original“ tilbyder i dag en omfangsrig duft- og plejeserie til den dynamiske mand, fra sæbe til brusegel og hårpleje og after shave balm.

Opskrifterne er med tiden blevet tilpasset til resultaterne fra forskningen og udviklingen i øvrigt for at opfylde de højeste krav – den umiskendelige duftkomposition er dog altid forblevet den samme. Duften fra „Tabac Original“ er en duft, som kvinder dengang som i dag virkelig godt kan lide hos mændene.

Endnu mere fra „Tabac“, der giver lyst til duft og pleje

Yderligere duft- og plejeserier fra „Tabac“ er serierne  „Tabac Man“ og „Gentle Men´s Care“.

Serien „Gentle Men´s Care“ indeholder ud over den klassiske kosmetik til mænd i forbindelse med barbering og kropspleje en særdeles effektiv fugtighedsgel og en fugtighedscreme. „Gentle Men´s care“ er en serie fra „Tabac“, som finder anvendelse til den krævende mandehud og som indeholder klassiske duftkomponenter. Den har et hvidt design med kobber og støtter sig op ad den klassiske „Tabac Original“-serie. „Duft og pleje til den moderne gentleman“.

Duft og plejeserien „Tabac Man“ fremstår helt anderledes i en elegant sort farve med dynamisk rød og stilsikker sølvfarve, som står for rendyrket maskulinitet. 

Også den fantastiske duft fra „Tabac Man“er frisk og moderne. En komplet serie med alle de produkter, som den klare, retlinede og maskuline mand gerne vil have ved hånden på badeværelset.

Mærket „Tabac“, som allerede før markedssegmentet mandekosmetik blev oprettet, satsede helt rigtigt og som havde succes i hele verden er i dag fortsat en af de mest prominente dufte til herrer på det tyske marked.

Mændenes lyst til dufte og pleje er helt bestemt blevet præget af „Tabac“.